Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kretzsche66

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
kretzsche66 2014.08.19 19:01:26
@trixibelle: Szia trixi, írtam üzit!:)
kretzsche66 2014.08.19 20:09:53
@TrafikosLaci: Köszi szépen a választ, már fent is van a pénz a számlámon!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    " Egy jó tanács minden fogadónak: Játszatok a komfort zónátokon belül és rengeteg stressztől kímélitek meg magatokat! "  (Tippguru)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a fogadóval szemben, meg hogy legyen…..
kretzsche66 2013.11.20 20:53:46
@Gepárd: Gepárd Uraság, nem megsértve senkit tényleg, régóta figyelem a blogot, de leginkább a Te tippjeidet szoktam figyelni. Sajnos az utóbbi egy hétben beleszaladtam a késbe elég csúnyán, és valahogy vissza kellene hoznom. Kíváncsi lennék a csütörtöki tippjeidre, egy 3as szorzót szeretnék összedobni, úgyhogy várom a csütörtöki tippjeidet ;) üdv
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Néha nem baj ha esik,de többet süssön a nap ! "  (Gepárd)..
kretzsche66 2013.11.17 00:24:55
@***HG***: Szia, utóbbi időben szépen levadásztam az NHL meccseket, én annyit vettem észre, hogy a Pittsburg, Carolina idegenben még nem remizett, a Colorado pedig otthon, igaz a Florida nem egy nagy tudású csapat, de sosem tudni... Én a Torontot teszem, és mellé külön külön bepróbálom a 3 döntetlent. jó éjt
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A korong rizikós sport,mert mindig valami váratlan eredmény talál napvilágot." (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "a fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen" (Special One)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
kretzsche66 2013.06.30 13:23:02
@bakker.:

Köszi közbe megtaláltam én is. :)
Még egy kis segítséget szeretnék kérni, új vagyok bet365-n, és nem igazán vagyok tisztába az ázsiai hendikeppes fogadással, röviden írnál róla egy pár sort? :) köszi előre is
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
kretzsche66 2013.06.28 19:34:38
@Wallace93: Szia!

Én tegnap töltöttem fel bet365-re Budapest bankos számláról, és 2 perc alatt átutalta a pénzt.
Ja és állítólag a budapestbank nem engedélyezi a szerencsejátékot, úgyhogy sztem egy próbát megér neked is bármilyen számláról. Üdv
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
kretzsche66 2013.06.27 12:15:47
@Adria91: Igen azért is kérdeztem, mert bwinen játszottam, de már oda sem fogadta el csak a dombornyomott kártyát.

@bakker.: Köszi a segítséget, megpróbálom a betet. :)
kretzsche66 2013.06.27 16:07:09
@bakker.:
Kicsit meglepődtem, mert sikerült 2 perc alatt feltöltenem Budapest bankból bet365-re 10ezret, kaptam valami bónuszt és máris 20ezren vagyok :D tök jó ez a bet és még el sem kezdtem játszani :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
kretzsche66 2013.06.26 13:47:25
@Scraby RM: szia

Csak tudod akkor minek háborgunk itt egész nap, kidühöngjük magunkat, lehiggadunk aztán folytatódik tovább minden mint ha mi sem történt volna. Holnap megint ott lesz a tenisz a kínálatban, utána is, meg fogod rakni úgyis és lesznek sérülések/feladások úgy mint ma meg tegnap is, és mi megint szépen belecsúszunk ezekbe több százezrekkel...
Legalább valamilyen formában kellene felhívni a Zrt. figyelmét, hogy ezekre az eseményekre adjon egy ki.aszott 1-es oddsot, úgy mint a normálisabb fogadóirodáknál. Én írok nekik, a többi meg nem rajtam múlik én megteszem amit tudok. Üdv
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nyertes fogadás estén a legnagyobb tét is túl kevés, vesztes fogadás estén legkisebb tét is túl sok " (Special One)..
kretzsche66 2013.05.26 16:20:04
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk."  (HANNIBAL179)..
kretzsche66 2013.04.21 00:22:37
sziasztok.

Ma végre sikerült nyernem, 13 meccset választottam ki mára és mindegyik bejött.

Holnapra 6 tuti meccset tervezek megrakni nagy téttel:

PSG-Nice: H

A PSG hét közben elügyetlenkedte a kupát, így biztosan javítani szeretnének, pláne úgy, hogy a Marseille-Lyon páros is nyert. Nem hinném, hogy ez a PSG egy héten belül két papír meccséből egyet se tudjon megnyerni, és az is hajthatja őket, hogy idegenben elvéreztek a Nice-nel.

Braunschweig-Erzgebirge Aue: H

Otthon játszik a Braunschweig a nem túl acélos Aue-vel. Előző meccsen már bemutatkozott a sérülésből visszatért Kruppke a Braunban és gólt is szerzett. Az Aue-ban van jó pár eltiltott, így 3 alap védő játékos fog hinyozni. A Braun otthon nagyon jó, és a Hertha is nyerni fog otthon a halvány gyenge Sandhausen ellen.

Hertha - Sandhausen: H

Nem kell sokat beszélni erről a találkozóról, 1. játszik az utolsó előttivel, ha bajnok akar lenni a Hertha, simán akár több góllal kell otthon megnyerniük ezt a meccset.

AS Roma - Pescara: H

A Roma otthon fogadja a kiesőjelölt Pescarat. Ha megszerzik a 3 pontot, odaérhetnek az Európa liga selejtezős helyekre. Kikapott a Lazio, nyert az Udinese, két helyet is előreléphetnek Tottiék. Több gólos győzelmet várok.

Benfica - Sporting: H

Hasonló a helyzet mint a PSG-nél, a Porto begyűjtötte a 3 pontot, így 1 pontra megközelítette a Benficat. Hazai környezetben kötelező a győzelem az idén botladozó Sportinggal szemben. Egymás elleni eredményeik alapján is tetszik a hazai győzelem, ha bajnok akar lenni a Benfica, otthon nem szabad botlania.

Celtic - Inverness: H ?

Ez az a meccs, amivel nem tudok mit kezdeni. Nem szeretek skót meccsekre tenni, főleg a Celticre nem, mert már sokat buktam vele. Elvileg sima Celtic győzelemnek kellene születnie, otthon nagyon rég bukott a bajnokságban a Celtic, nem hinném hogy a bajnokság végére leadnák a hazai meccseiket, ráadásul pont az Inverness tudott győzni a Celtic stadionjában, ezért várható a bosszú hazai oldalról.

Össz. 6.08, ha nem történik valami Isteni csoda, akkor ezeknek a meccseknek be kell jönniük!

jóéjt
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni, rakunk valamit, vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A korong rizikós sport,mert mindig valami váratlan eredmény talál napvilágot." (Gepárd)..