Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kálmán Kovi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El nem tudom képzelni, mi lett volna, ha az Index újságírói nem fotóznak budit és kivillanó hasat a szárszói, Farkasházy-féle összeboruláson. És végképp nem tudom, mi lett volna Bayer Zsolttal, ha megkésve bár, de nem tartotta volna feltétlenül szükségesnek, hogy megmondja a…..
A viet vasúti vagon belülről Take it easy :)! Borzalmas. A MÁV közelmúltbeli vasúti kocsijaira még sokan emlékszünk. Az ottani vicces állapotok,  a beragadt ablakok, az érinthetetlenül dzsuvás bizbasz kilincsek, foggantyúk,  a vécéről nem is beszélve –  mindez…..
Roppant érdekes, hogy mire képes egy politikus a hatalom megszerzéséért. Itt van mindjárt Bajnai Gordon, aki képes lenne pereskedni is azért, hogy végre lerázza magáról a Hajdú-Bét-ügy maradványait, de közben van képe Nokia-dobozokat emlegetni a legutóbbi szocialista…..
Orbán Viktor kijelentette: szükség volt a lehűlésre,  de a lakosság kibírta, és a magyar ember többé nem fog fázni nyáron. „Köszönjük a lakosság türelmét és megértését, és megkönnyebbülve jelenthetjük ki, hogy az áldozat nem volt hiábavaló: jövő héttől…..
Kálmán Kovi 2013.06.29 00:44:39
Szerelmem, Budapest T, mint Thonet 2013.01.20 20:34:10
Ahhoz, hogy az ember a Váci utcában alaposabban szemügyre vegyen egy homlokzatot, elég strapabírónak kell lennie. Míg a 11/A. szám alatti házat fotóztam, körülbelül tizenhat különböző korú, nemű és nemzetiségű turista ütközött belém, és pardonozott, persze. Nemhogy…..
Szerencsétlen technikai malőr következtében kedden este nyilvánosságra került Széles - Békemenet -Gábor titkos terve, mely a magyar nagytőkés múlt heti facebookos bejegyzése szerint hatalmas fellendülést, sosem volt fejlődést hozhat Magyarországnak 2012. negyedik negyedévétől,…..
Kálmán Kovi 2013.02.28 23:52:12
@Pan Modry: Vitatkoznék szívesen egy sör mellet, de szerinem nincs értele .
Kálmán Kovi 2013.02.28 23:18:45
@hunyuan: @vegyészmérnök: igen igen meg az idiota gyurcsány meg vadai a majdnem fiú meg :) debrececeni ? Ezek az igazi MAGYAR emberek....
Kálmán Kovi 2013.02.28 23:21:10
@veracity: SZIVEMBÖL BESZÉLSZ !