Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea Bognárné Kocsis

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kislányom egyre jobban kezd nőiesedni és teljesen meg van őrülve a pörgős szoknyákért, illetve a kopogós cipőkért. Szeretném meglepni egy különleges darabbal, amihez rengeteg keresgélés után a MiniLady oldalán meg is találtam a tökéleteset! Még én is tátott szájjal nézem…..
Andrea Bognárné Kocsis 2015.06.11 15:34:52
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Andrea Bognárné Kocsis 2015.05.27 14:19:42
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
Andrea Bognárné Kocsis 2015.05.22 12:20:22
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
Andrea Bognárné Kocsis 2015.05.15 07:24:26
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
Andrea Bognárné Kocsis 2015.05.14 14:02:58
A nagy karácsonyi őrület után már itt is a következő ünnep, ami a gyerekek számára megint izgalmas meglepetéseket ígér. Én már elkezdtem a dekorációk elkészítését, most az ajándékok beszerzése következik. A nekem már jól bevált és az általam nagyon kedvelt Játéksziget…..
Andrea Bognárné Kocsis 2015.03.25 10:50:03
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Andrea Bognárné Kocsis 2014.12.03 21:48:39
Ezt szeretném: www.trend-design.hu/carrybag2-1173 ez olyan unisex, a férjem is biztosan elmegy vele bevásárolni. :-)
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Eltelt egy újabb év és ismét elérkeztünk az egyik legnagyobb ünnepünkhöz a Karácsonyhoz! Mi nagyon várjuk már, szeretünk díszíteni, készülődni és természetesen ajándékozni. A kézzel készített meglepetések sem hiányozhatnak a fa alól, de emellett szeretnék Nektek…..
Andrea Bognárné Kocsis 2014.11.19 23:28:51
Gyakorló Anyukaként, azt hiszem, hogy kijelenthetem, hogy a nők minden nap erejükön felül teljesítenek, nemcsak a gyereknevelésben, hanem az „erőfitogtatásban” is. Én a kezdetektől törekedtem arra, hogy a körülöttünk lévő kiegészítők praktikusak legyenek, mert rengeteg…..
Andrea Bognárné Kocsis 2014.07.23 13:44:47
Már többször említettem Nektek, hogy én szenvedélyes ékszergyűjtő vagyok, ezért Veletek is szeretném megosztani a rajongásomat. A Silver Islands Buda ékszer szigete is azokat a Hölgyeket várja, akik szeretik a stílusos és mutatós ékszereket, órákat, charmokat. Ezek olyan…..
Andrea Bognárné Kocsis 2014.04.24 22:56:09
Ugye drága Hölgyeim Ti is úgy gondoljátok, hogy karácsonykor, az öröm, az ajándékozás pillanatai lehetőséget adnak rá, hogy a tökéletes kiegészítőben fejezzük ki a stílusunkat és mi is ékszerként ragyogjunk az ünnepi hangulatban! A Swarovski kollekciója minden nő…..
Andrea Bognárné Kocsis 2013.12.11 13:21:21
Én még az Anyukámtól azt hallgattam, hogy ne egyek annyi rágógumit, mert nem tesz jót a ogaimnak, ma pedig egyre több reklám utal arra, hogy igenis szükségünk van a cukormentes rágógumik fogyasztására! Hogy eloszlassam a tévhiteket egy igazán stílusos formában szeretném Neked…..
Andrea Bognárné Kocsis 2013.12.06 13:52:17
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok Vele, de nekem a hajvágás egy kuriózumnak számít, nemcsak azért, mert olyan, mintha újjászületnék, hanem azért is, mert nehezen tudok elszakadni a már megszokott hajhosszomtól és fazonomtól! A Toni&Guy termékei és szakemberei minden szempontból a…..
Andrea Bognárné Kocsis 2013.12.04 11:49:52
Egy Anyukának sajnos nagyon ritkán van lehetősége igazán magával foglalkoznia és a divatozás is sokszor háttérbe szorul, hiszen sokkal fontosabb a gyermekek körüli teendők ellátása – ami sokszor egész napos kemény munka. Azt gondolom, hogy nem szabad háttérbe szorítanunk a…..
Andrea Bognárné Kocsis 2013.11.27 17:21:04
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Andrea Bognárné Kocsis 2013.11.20 23:28:56
Első ránézésre nem nagyon tudtam, hogy mivel is állok szemben, amikor megpillantottam a Geomag KOR játékait, de rövid tanulmányozás után sikerült megfejtenem a játék lényegét és fontosságát! Ez a vadonatúj, innovatív mágneses építőrendszer elmossa a határokat a népszerű…..
Andrea Bognárné Kocsis 2013.10.24 14:25:43
Kedves Anyukák, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, hogy a gyermekünk öltöztetésénél elsődleges szempont a praktikus és egészséges ruhák és cipők kiválasztása. Rengeteg divatos lábbeli kapható, mégis kevés az olyan köztük, amely kifejezetten a gyermek…..
A tanszerek, iskolatáskák mellett a megfelelő iskolai ruházatról sem szabad megfeledkeznie a szülőknek! Új nadrágok, pulóverek, pólók, kabátok és még számtalan kiegészítőre van szüksége a kicsiknek, hiszen nőnek, mint a bolondgomba! Ezek a költségek, ha egyszerre jönnek,…..
Andrea Bognárné Kocsis 2013.09.04 12:06:19
Ezt az őrjítő hőséget csak egy vízpart mellett lehet elviselni! Remélem, hogy Ti ott vagytok és már csak ez a vízi játék hiányzik a partról...A gyerekek és a felnőttek is szeretnek pancsolni, ezért egy hatalmas hűsítő csobbanás után, jöhet a szórakozás! A Splash Blastres…..
Andrea Bognárné Kocsis 2013.06.18 13:51:12
Úgy gondolom, hogy a HAPPY BOX –ot senkinek nem kell bemutatnom, hiszen akár ajándékokról, akár plüss figurákról vagy kerámia poharakról  beszélünk, ők biztosan benne vannak az első gondolataink között! Szülinapi zsúrok, névnapi köszöntések, különleges alkalmak mindig…..
Kukucskálj, kalandozz, fedezd fel a világot! :) Megjelentek a leginkább ismeretterjesztő könyveiről ismert kiadó különleges kiadványai, kalandos mesekönyvei. A kukucskáló könyvek és a három jó barát történeteit feldolgozó mesekönyvek már könnyen a kicsik kedvencei lehetnek. A…..
Andrea Bognárné Kocsis 2013.05.12 17:02:25
A mai rohanó világban sokan elfelejtenek reggelezni, pedig az lenne az egyik legfontosabb étkezésünk, amikor a szervezetünket felturbózhatjuk az egész napos pörgésre! Ha mégis van egy kis időd, akkor érdemes olyan finomságokat beiktatni, melyeket egyszerű elkészíteni, mégis…..
Most, hogy itt a tavasz és a napfény is mosolyt, vidámságot hoz a családok mindennapjaiba, a mozgás is egyre nagyobb szerepet tud betölteni a családi rutinban! Rengeteg női magazin és portál foglalkozik különböző diétákkal és méregtelenítő kúrákkal, amikkel nincs is baj, DE…..