Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filctroll*

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sherlock utolsó kalandja ez a 2012-es évben, becsüljük meg nagyon jól, mert kb. jövő ilyenkor látunk legközelebb új epizódot a sorozatból, értem én, hogy a jó dolgokra várni kell, de rohadtéletbe akkor is. Na kezdjük, komor szürkésre komponált képben Johnt látjuk a…..
Kép forrása: http://www.flickr.com/photos/salforduniversity/4055512274/ A mai bejegyzésben igyekszem rávilágítani, miért érdemes a nehézségek ellenére is vállalni önmagunkat. Valamint hogy jár, aki nem fogadja meg a saját tanácsát.   Kb. két hónapja dolgozom…..
Megcsináltam, íme az eredmény:Eredeti gondolkodásmódú, és mindent megtesz elképzelései megvalósításáért. Könnyen felfedezi a külvilágban az összefüggéseket, mintázatokat, és messzemenő magyarázatokkal áll elő. Ha elhatározza, a munkáját alaposan megszervezi és…..
A blog azt kívánja bemutatni, milyen introvertáltként élni egy extrovertáltak irányította világban. Először is tisztáznunk kell pár fogalmi kérdést.  Introvertált (teknős)  Az introvertált a magának való ember. Keveset beszél, keveset jár ki a nagyvilágba,…..