Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anikó Pappné Táborosi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy egész napos szuper programra, a PagonyFESZT-re szeretném felhívni a figyelmetek, ahol izgalmas, színes, változatos és kihagyhatatlan programokkal várják a családokat! Találkozhattok Bartos Erikával, aki bemutatja legújabb könyvét a Bogyó és Babóca sportol-t, melyhez…..
Anikó Pappné Táborosi 2014.10.05 15:54:15
A kislányomnak szinte az egész év gyereknap mégsem tudok elmenni a kiemelt évfordulók mellett csak úgy üres kézzel, észrevétlenül! Egy kis apróság és meglepetés mindig extázisba hozza a gyermekeket és a gyereknapon a rengeteg szuper program mellett meglephetjük Őket egy kis…..
Anikó Pappné Táborosi 2014.05.14 19:52:41
Nemsokára elindulhatunk megkeresni gyermekünkkel, hogy mit hozott a Húsvéti nyuszi, ám előtte érdemes egy picit szemezgetni a Játéksziget legújabb kínálatából, melyből biztosan megtatálod a tökéletes ajándékot a kislányodnak vagy a kisfiadnak egyaránt. A Sylvanian…..
Anikó Pappné Táborosi 2014.04.17 20:58:06
Nemsokára megérkezik a jóidő és eljön az ideje, amikor átpakolhatjuk a téli és a nyári ruháinkat! Én ilyenkor mindig hagyok magamnak időt a szelektálásra és nagynehezen sikerül is megszabadulnom 1-2 féltve őrzött kincsemtől, amik már évek óta nem voltak rajtam! Ez a…..
Idén is érdemes volt ellátogatni a Pagony kiadó standjához, ahol a megszokott és közkedvelt könyvek mellett három új sorozatot is indítanak. Az első, rég tervezett sorozatuk a Pagony Kreatív, amelyben a könyveikhez, népszerű figuráinkhoz kapcsolódó foglalkoztató füzeteket…..
Ezt az őrjítő hőséget csak egy vízpart mellett lehet elviselni! Remélem, hogy Ti ott vagytok és már csak ez a vízi játék hiányzik a partról...A gyerekek és a felnőttek is szeretnek pancsolni, ezért egy hatalmas hűsítő csobbanás után, jöhet a szórakozás! A Splash Blastres…..
Anikó Pappné Táborosi 2013.06.18 13:28:56
Úgy gondolom, hogy a HAPPY BOX –ot senkinek nem kell bemutatnom, hiszen akár ajándékokról, akár plüss figurákról vagy kerámia poharakról  beszélünk, ők biztosan benne vannak az első gondolataink között! Szülinapi zsúrok, névnapi köszöntések, különleges alkalmak mindig…..
Kukucskálj, kalandozz, fedezd fel a világot! :) Megjelentek a leginkább ismeretterjesztő könyveiről ismert kiadó különleges kiadványai, kalandos mesekönyvei. A kukucskáló könyvek és a három jó barát történeteit feldolgozó mesekönyvek már könnyen a kicsik kedvencei lehetnek. A…..
A mai rohanó világban sokan elfelejtenek reggelezni, pedig az lenne az egyik legfontosabb étkezésünk, amikor a szervezetünket felturbózhatjuk az egész napos pörgésre! Ha mégis van egy kis időd, akkor érdemes olyan finomságokat beiktatni, melyeket egyszerű elkészíteni, mégis…..
Anikó Pappné Táborosi 2013.05.05 08:51:42
Vonz a víz alatti ismeretlen világa? Megismernéd a cápákat és a piranjákat? Felfedeznéd a trópusi erdőt és az aligátorokat? Csodálnál színpompás madarakat, ugráló selyemmajmokat? Meglesnél kaméleonokat, teknősöket, pókokat, skorpiókat? Imádod a kalandokkal teli…..
Anikó Pappné Táborosi 2013.04.17 17:43:09
Két belvárosi Anyuka Zsuszi és Eszter gondolt egyet és úgy döntött, hogy létrehoznak egy olyan helyet, ahol közösséget alkothatnak a környékbeli kisgyermekes családok. Saját mindennapjaikban fontos számukra, hogy odafigyeljenek gyermekeik testi-lelki-szellemi harmóniájára, az…..
Anikó Pappné Táborosi 2013.04.11 10:56:11
Bemutatok Nektek egy fantasztikus helyet a  MINI CITY-t,  a legkisebbek városát! :) JÁTSSZ ÉS NYERJ! A játék részleteit a bejegyzésem végén találod... Egy olyan interaktív kiállításon vehettek részt, ahol a kicsik egy teljes mértékben az ő méreteiknek megfelelően…..
Anikó Pappné Táborosi 2013.03.21 08:00:14
TÓBIÁS és BALAMBÉR közlekedési kalandjai Fontos, hogy a gyerekek már kicsi korukban tisztában legyenek az őket érintő közlekedési szabályokkal, hiszen a körültekintő közlekedés akár életet is menthet. A „Tóbiás és Balambér közlekedési kalandjai” című…..
Anikó Pappné Táborosi 2013.02.28 09:13:56