Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hober Marlow

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hvg.hu még mindig keresi a magyarázatot. Kívülről nézve egyértelműnek tűnik, hogy az MSZP-székházban átvett Tökéletes Leleplező Videót csak egészen mély meggyőződésből, harci dühből lehetett nagyon alapos utánajárás nélkül Itt a bizonyíték a csalásra: pénzért és…..
Hober Marlow 2013.12.03 08:56:56
@mavo:

Konkrétan miről hablatyolsz itt ennek a cikknek a kapcsán?
Hober Marlow 2013.12.03 09:12:42
Török Zsolt kedd esti szereplése az Egyenes Beszédben pillanatok alatt klasszikussá vált. Ha valaki még nem látta volna, érdemes kiélvezni minden másodpercét: Az MSZP szóvivője azt állította, hogy nem az MSZP-től került a felvétel a hvg.hu-hoz. Ezzel szemben szerdán előbb a…..
Ludassy Mária 168 Órában megjelent interjúját olvasva régi ideológiai háborúk derengenek elő, amikor a jobboldaliak és konzervatívok minimum tehetségtelennek, de válogatott esetekben rögtön reakciós, tekintélyelvű antiszemitáknak voltak bélyegezve. Az ismert filozófus asszony…..
Mandiner blog Ott vagyunk a gáton! 2013.06.07 09:21:00
Bár létezik titkos megfejtésünk, mely szerint az egész felhajtás arról szól, hogy friss unortodox gazdaságélénkítő stratégiaként a kormány Regensburgnál a Dunába öntött 250 millió liter szénsavmentes Szentkirályival kívánja felpörgetni a kelet-közép-európai…..
Pár perc csendes merengést követően úgy döntöttem, hogy megajándékozom a Mandiner közönségének Magyar Narancs-olvasástól megfosztott tagjait a friss szám Zsidó Világkongresszusról szóló vezércikkének legjobb mondataival. Kérem, hogy most nagyon kapaszkodjanak. „Orbán…..
„Far-right supports of the Jobbik party stage anty-Jewish rally”, vagyis a Jobbik szélsőjobbos támogatói zsidóellenes gyűlést szerveznek, szólt a reggeli publikálás óta a képaláírás az EUobserver uniós ügyekkel foglalkozó hírportál cikke felett; ami egyébként arról szól,…..
Hober Marlow 2013.05.06 17:36:31
@Az Olei Hagardom terroristái:

de ha túl jól érzik magukat? :D
Mandiner blog Petőfi hava 2013.03.17 07:17:00
Így szombat éjfél felé, amikor ezt írom, és amikor az összes létező híradó visszanézése miatt vagy nyolcszor hallottam Harangozó Tamástól, hogy „a kialakult helyzetben”, amikor alacsonyan szállnak a minőségi állami szolgáltatásokra szuperérzékeny blogbejegyzések, amikor…..
Hober Marlow 2013.03.17 16:50:58
@Amadeus62:

Azt akartam írni hogy egy fasz vagy...de még pöcsnek is zéró :D
Hober Marlow 2013.03.17 16:56:27
@Hajós:

2012 november....igen, ez volt a probléma... :D
Abban egyetértek Bakó Beával, hogy a szélsőjobboldali eszmék felé fordulni talán a lehető legrosszabb reakció, amit fiatal gondolkodó tehet az őt ért benyomásokra. Azon sem fogunk összeveszni, hogy ebben van némi szerepe az egyes szakokon domináló, alternatívákat talán kevéssé…..
Az ELTE BTK diáklistázása kapcsán megszólalt már boldog-boldogtalan, s két nemrégiben hozzászóló kapcsán én is kénytelen vagyok beállni a szörnyülködők sorába. A lista létezése mellett ugyanis az is elborzaszt, hogy szakmájukban elismert, tekintélyes egyetemi tanárok hogyan…..
Hober Marlow 2013.02.27 10:18:46