Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HOK_Bela

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk évekig egy nagy budapesti egyetem hallgatói önkormányzatának tisztségviselője volt. *  Az egyetemisták körében sokan elégedetten csettintgetnek a nyelvükkel, hogy no, most végre lelepleződtek a HÖK-ösök. A baloldalhoz kötődő sajtó megmutatja, hogy bizony…..
HOK_Bela 2013.02.26 22:42:46
A cikkben sok igazsag van. A mi hokunk is kb. igy mukodott. Ettol fuggetlenul a manapsag "elharapodzo" lista-orulet lehet, hogy csak a fantazia meg egy uj oszloppal megtoldott excel tabla szulemenye.

Sosem tudhatjuk, hogy igazak-e a listak. Jo pelda erre a sote-s lista, ami a mult heten jelent meg. Nem is golyak voltak benne felsorolva.
A hugom jar a sote-ra, ott nem is a hok szervezi a golyatabort, hanem valami hallgatoi csoport mar vagy 100 eve. A rossz nyelvek szerint azert "szivargott" ki a lista, mert a hok uj vezetese eppen ezt az "aldatlan" allapotot akarja felszamolni. Eddig a sote hok-ot egy regimodi elnok vezette, aki hagyta, hogy a tabort ez a csoport szervezze. Csakhat valtoznak az idok, a regi elnok es haverjai vegeztek vagy otthagytak a hok-ot. Az ujak pedig mindenre ki akarjak terjeszteni a "fennhatosagukat".
Fantaziat latnak a taborban. Penzt, menozest, kiralykodast es a hok klienturaepitesenek lehetoseget. Ebben volt eddig mas ez a tabor, aminek egyszer meg az utolso napjara is lemehettem, mert az akkori csajom sotes volt. Nem is ertettem, hogy ott miert beszelgetnek az egyetemrol meg ugralos csapatepitos programokrol es a csoportok beosztasarol. Nalunk az egesz a bulirol meg a csajokol szolt, no meg a meno szervezokrol meg hokosokrol. Akik kozul a fonokok nagyon jo kocsikkal jottek le.

Szoval a soten az egesz lehet egy sima lejarato kampany, hogy a hok megszerezze a tabor rendezesi jogat...

A regi sote hokosok pedig forognak a sirjukban, hogy a hokos mult immar az o oneletrajzukban sem lesz mas, mint egy fekete folt.
TOP SECRET!!! De mi feltörtük a kedves látogatóink kedvéért. ..