Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cahal (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint egy évet kellet rá várni, de ma elindult a Zona.hu, Szombathy Pál internetes lapja. A névválasztás nem véletlenül olyan, mintha a Mad Maxből lopták volna. A Magyar Hírlap romjain ugye már rég Széles Gábor és Bayer Zsolt tombol szegecselt bőrruhában Ikarus…..
cahal (törölt) 2008.04.09 21:38:44
Hóbelevanc Rubint Réka egyenlőbb 2008.03.25 16:15:00
A Storyonline blogjában megjelent egy írás, amit Rubint Réka követett el, és igen keményen beszól a netező közönségnek. Osztja az észt, és szépen odaüt mindenkinek, akit ér. Az írás apropója az, hogy valaki egy blogon felhívta a figyelmet arra, hogy Réka milyen közlekedési…..
A videón látható hölgy arról híres, hogy a Megasztár bolgár verziójában (Bulgarian Idol, muhaha) egyszer már megríkatta a közönséget azzal hogy Mariah Carey Without You című nótáját Ken Lee címen adta elő - ő ugyanis így értette a szöveget, és ez (valamint az énekhang…..
A hét elején mindig fogékonyabbak vagyunk a hülyeségre, valahogyan könnyebben befogadjuk. Ezt mindenképpen a pénteken és szombaton bevitt alkoholmennyiségnek tudhatjuk be ami jó esetben kitart egészen hétfő reggelig, így kellemes nihilséggel indulhat a hét. Ezúttal az egri…..
Már régóta kedvenc közszolgálati műsorom a TV Taxi, mivel jobbára olyan emberek ülnek be az autóikba, akikkel soha nem találkoznék és nem tudhatnám meg, mit gondolnak kis hazánk folyó ügyeiről. Nos a Próbafülke Produkció nemrégiben elindította a hetenként jelentkező Euro…..
Kevés bunkóbb dolog van annál, mint egy embertársunk halálával szórakozni, így a Hét Faszkalapja díjat méltán kiérdemelheti John Gibson, a FOX News rádió egyik műsorvezetője, aki tegnapi műsorában jól elszórakozott szerencsétlen Ledger halálán. A linken meghallgatható…..
Egyik olvasónk, Illés Csaba küldte be a következő screenshotot: Nekem nem sikerült még rátalálnom a magyar interfészre. Mondjuk az is igaz, hogy alapvetően az angol nyelvi interfészét használom a Google szolgáltatásainak. Szóval nálatok mi a helyzet? Milyen nyelven beszél a Google…..
Az iWiW a közösség-funkció bevezetését követően létrehozta az üzenőfal fura klónját, a "Közösségi üzenőfal"-at. Nos, ha jól értem az amúgy meglehetősen kusza interfészt, akkor ennek az alüzenőfalnak az alesete a frappáns "Vélemények, észrevételek"…..
olyasmi, mint amikor a kommunizmus alatt az ember befizetett autóra, oszt várt. És várt. Meg még várt egy pár hónapot. Turpilla agusztus végén fizetett, azóta az előbb vázolt programot bonyolítja. Reformdühe ahhoz volt elég, hogy hetek elmúltával most már néha fölvegyék a…..
cahal (törölt) 2007.12.03 11:10:29
www.rotso.hu/blog/?p=253


vagyis baromira nem egyedi eset.
google-val asko nevre keresve szamtalan ilyen es ehhez hasonlo poszt, cikk foglalkozik ezzel. talan ha van valakinek ideje, ossze kene gyujteni, es mehetnenek fogy. vedoknek a linkek.