Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matthewz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenöt éve gólt se tudunk nekik rúgni, előtte azonban 65 éven át nem tudtak nyerni a magyarok ellen. Ami állandó volt: a folyamatos balhé a magyar-román meccseken. Tulajdonképpen minden válogatott meccs román meccs is egyben. Lehet bár Izland, vagy a trianoni traumához vajmi kevés…..
Matthewz 2013.03.22 18:04:48
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Először is tisztáznod kellene magadban, hogy

A) a magyar futballt és környezetét utálod
B) nemzetközi futballal együtt utálod
C) utálod az egészet, tehát magát a focit is, mint játékot, sportot :)

Ezt csak azért mondom, mert mindháromra utaltál az ehhez a bejegyzéshez írt kommentedben, hozzáteszem a mai meccsről 1 szó sem esett még viszont a részedről :) Gyűlölködést legalábbis nem számítom annak, az inkább általános vélemény formálás.

magyar bundabotrany 1983/84
- hozhattad volna a jelenlegi helyzetet is. jelenleg ugyanis még nagyobb botrány van kibontakozóban. viszont nem értem ez a futball nézőket egész pontosan hol érinti? mármint a szurkolók, akik szeretik csapatukat, és lelkesen drukkolnak, ők ebben hol is hibásak? és attól, hogy kiemelsz egy fekete pontot (mert ez bizony az) a magyar futballból, miért kellene az egészet minősíteni?

Pl. Lance Armstrong - dopping. Az egész biciklis sport, Tour de akármi, minden ami ehhez kapcsolódik, akkor leírható? Forma 1 - McLaren lopás, Renult csalás ... akkor a Forma 1 is? Menjünk végig a sportokon?

Mitől "legebb" a futballban történt bűncselekmény a többi sportban történteknél?

heysel, 1985.
- ez ugyanoda tartozik ahová az előző is, ebből is látszik, hogy nem kifejezetten a magyar futballt utálod. meg lehet nézni mi mindent indított el Heysel, és mennyi ember adta életét azért, hogy Angliában olyan legyen egy meccsre kimenni mint most - hozzáteszem szurkolás nincs is sok ott, csak egy színház.

Kellett persze hozzá egy Hillsborough is, 1989. Amit pont az ilyen hozzáállás okozott, mint amilyen a tied is. Amolyan "dögöljön meg a csürhe aki tolakszik, ezt a kaput ugyan ki nem nyitom" - mert bizony az ott a biztonsági szolgálat sara volt bizony.

Idézem: "Az okokat vizsgáló Taylor-jelentés a rendőri intézkedéseket és a rendezők hibáját tette felelőssé."

Ez is TÉNY. Amiket szeretünk :)

Amúgy meg lehet nézni a nézni a német bundesligát, 50-60 ezer ember, még sincs balhé. Akkor mégse a focival van baj? Meg a szurkolókkal?

De. Azokkal is. Csak nem "futball szurkolók" vannak. Hanem emberek. Kretén, primitív emberek.

Sporttól, mindentől függetlenül, mindenhol.

Nyilván ha nagyobb a merítés, több az idióta is. Ennyi az egész. De nem a futballt kell ezért utálni.

Na mentem meccset nézni.
Matthewz 2013.03.22 18:11:06
@Matthewz:

Pontosítok, javítok:

* "mert bizony az ott a biztonsági szolgálat sara volt."

* "Ez is TÉNY. Amiket szeretünk :)" - természetesen a tényeket szeretjük, és nem a konkrét tényt, ami egy elég sajnálatos eset

* Heysel kapcsán a liverpooli bocsánatkérést sem felejtsd el, ami talán a legnemesebb és meghatóbb gesztusok egyike a futball történelemben, és vannak más szépségei is a pályán kívül is...

* Nem az aktuális kormánypárt a szívem csücske, és ez a bejegyzés sem azzal a céllal íródott, akárhányszor is olvasom, ez a poszt mehetett volna más sportoldalra is, nem érzem egyik oldalhoz sem ragaszkodónak, vagyis de: "futball szerető" - tehát nem neked való.. (de ezt döntsd el persze TE)
Matthewz 2013.03.23 09:26:25
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Ebből a kommentetből látszik, miért teljesen felesleges bármiről is vitázni. Láttam sokat kommentelsz, de nem ismertelek, ezért gondoltam "beszélgessünk", mondasz érveket, én is mondok, ki sül belőle valami. De a másik folyamatos szapulása, az egyoldalúság és butaság olyan szinten felemészti minden szavad, hogy köszönöm, de ebből így most elég. Pá'
Indafotóblog Sejtelmes 2013.03.12 09:38:07
Simee fotója HJG: Tündérország kapujában Imbelele: Hajnali legelők tmfagy: Kaptárak pdave fotója Szalai András: Svolvaer 777csoda: Vision..
Matthewz 2013.03.12 23:24:45
Miután kiderült, hogy ByeAlex képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, mi bemutatjuk az alig pár napja megjelent videóját a nyertes produkciójához. Rajta kívül két hazai klipről is írunk, a Magashegyi Underground álmatlanságban szenvedő nőket szerepeltet, a Vad…..
Puli Space blog Irány a Föld! 2013.02.28 18:30:00
Az Apollo-11 parancsnoki  egységének pilótája a Holdról távozóban eldöntötte, hogy soha többet nem akar ide visszajönni. Tény, hogy a legénység egyik tagja sem tért vissza a Holdhoz. Erről is beszámol Michael Collins, aki 1969. július 16-án - 43 éve - indult útjára az…..