Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wuppi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai szövetségi állam és a tagállamok közötti növekedő feszültség újabb állomásaként két új állam is létrejönne az Egyesült Államokon belül. Az egyik Colorado államban – Észak-Colorado néven. Néhány dél-oregoni és észak-kaliforniai agrármegye is kiszakadna…..
Sok történetben szerepelt már itt, a blogon is az, hogy mennyire kell vigyázni külföldi munkavállalásnál (is...), hogy mit ír alá az ember, és milyen közvetítőkön keresztül vállal munkát. Ferenc története Németországon és Anglián át Svédországig tart, nem kevés…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Wuppi 2013.03.03 15:26:20
@puszi: Radics Gigi nótája lehet,hogy nagyon jól hangszerelt, lehet,hogy nagyon tud énekelni a Gigi...de tömény UNALOM:-)ugyanúgy,mint a többi magas cés förmedvény.
Wuppi 2013.03.03 15:28:54
@pimpalini: Keresztes Ildikó dala szintén az UNALOM kategóriába tartozott...kuka, mint Gigi dala.
Olyan nagy kérés az, hogy egy picit jobb világot hagyjunk dédunokáinkra, ne ezt a gyűlölettel teli megosztottat? A kérdést nem én teszem fel (bár én is feltehetném), hanem mai szerzőnk, Ichi Kuro, aki egy korábbi, meglehetősen népszerű poszt (Chris írása, „Nem értem, miért ne…..
Wuppi 2013.03.03 09:26:42
@tanato: teljesen igazad van, részemről ezt a zászló cirkuszt is teljesen feleslegesnek tartom, mesterségesen szítja az indulatokat a két ország között. Végre kezdett kialakulni egy bizonyos békés egymásmellett élés, ezt tették tönkre egyetlen meggondolatlan lépéssel egyesek.
Egyiptom sok magyarnak is kedvelt turistacélpontja volt (amíg oda mertünk menni...), de mindjárt más a kép, ha dolgozni is szeretnénk, vagy muszáj. Tímea ma arról ír (korábban a tömegközlekedésről küldött posztot), hogyan is találhatunk magunknak munkát és mi mennyibe…..
Wuppi 2013.02.26 14:47:29
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: :D, szegény fejem, jól kimagyaráztam magam, igazad van:DDD Egyékként: már voltam Kubában, férfikísérettel, szóval tabunyanya voltam:D
Wuppi 2013.02.26 17:38:02
@magyarlanykairoban: én 1999 óta járok Hurghadába, még soha nem láttam nyíltan fegyveres erőket, én azt tapasztalom, hogy a turistákra úgy vigyáznak, mint a szemük fényére.