Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omgserver

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódott a Bob Burger Falodája. Haha.Igazából pont onnan, ahol a múltkor félbemaradt és az izgalmas, pörgős kezdés után egy kicsit lassabb, urambocsá unalmasabb drámai részbe hajlottunk, de panaszra így sem lehet okunk, hiszen megkaptunk minden összetevőt, amiért annyira…..
Omgserver 2014.10.31 00:19:16
@SZANDRA: Hogy máshogy lehetett volna értelmezni? :D Idézem: "We're not going anywhere without our people." Ezt Rick mondta Abrahamnek.
Várakozással teli hónapok után végre elstartolt a The Walking Dead 5. évada és egy egészen pörgős részt kaptunk. Az ígéretek persze már korábban arról szóltak, hogy nagyot fog szólni a kezdés, nem spórolnak majd a vérrel, a zombikkal és az akcióval. Esetünkben pedig nem az…..
Omgserver 2014.10.16 12:50:21
Omgserver 2014.10.19 15:46:46
@Csabi87: Vannak tócsák meg patakok, esetleg volt egy kis vize? A sarat nem nehéz letörölni az arcodról. De a haja olyan maradt.
A jóisten mentse meg a jeles történelmi személyiségeket attól, hogy a Starz nevű amerikai csatorna sorozatban dolgozza fel az életútjukat. Nem kell messzire menni, Julius Caesar egy rosszindulatú, alattomos, gyáva pöcsfej lett a Spartacusban, akit ráadásul még jól meg is dugtak, hogy…..