Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunaszaft

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Sunaszaft 2013.03.30 22:15:04
@aranyhorcsog:
Igen, ez az enyém, portszkenneléses támadást érzékelt a cucc :)
Sunaszaft 2013.03.30 22:28:08
@Spiro:
LOL
Mekkora!! Iszok egy kis sunaszaftot, leöblítem kancakencével, és tolok rá egy kis muffpasztát :)
Kerületem, Zugló vezetője Papcsák Ferenc nem egy szürke polgármester. Ha kell, Turul-szobrot épít, ha kell, a Parlamentben csap oda, közvélemény-kutatást cenzúráz, ha a Párt úgy kívánja, elmegy Kubába bizniszelni, kommentelőket jelent fel. Persze nem feledkezett meg arról sem,…..
Sunaszaft 2013.03.28 22:07:43
@DezInf: Beszarááááás :))
Mindettől függetlenül mi a faszom ez a nagy jobb-bal oldali hiszti az országban???
Vitya Vezérünk ellenzékben elmondott beszédeit bármelyik külföldi (mondjuk német) balközép politikusnak odaadod, és nyugodt szívvel felolvassa a saját hívei előtt, még fizet is érte :) Na jó, a mostani államosító, személyi kultuszt építő állapotában már túl komcsi a srác, vagy nemzetiszocialista? (nem sok a különbség)
A Fletó meg úgy védte a bankokat, meg a magáncégeket, beruházásokat, mint bármelyik jobbközép, vagy jobboldali liberális (igen, külföldön ilyen is van ám!) politikus.
És én meg ki a tökömre szavazzak, ha szociálisan érzékeny, az állam bizonyos alapfeladatait elismerő, sőt kikövetelő (baloldali), a magántulajdont, a vállalkozás szabadságát tiszteletben tartó, családcentrikus (jobboldali) szabadságjogok tekintetében pedig végtelenül liberális vagyok, aki ráadásul többet tud a kettős honfoglalásról, és a magyar őstörténetről, mint bármelyik jobbikos díszfasz!!??
Akkor milyen oldali is vagyok én? Valószínűleg gömbölyű, mert undorodom az oldalaktól! Egy elveihez hű, tisztességes ember vagyok, akit - az oszd meg és uralkodj elv alapján kifejlődött pártpolitika mentén - próbálnak beskatulyázni valahova.
Hát rohadjon meg az összes mocskos, gerinctelen, hataloméhes, arrogáns, harácsoló, nagyképű, dilettáns patkány - bocsánat, az egy okos állat, inkább így írom - parazita politikus!!!
Az egyetlen tisztességes ember a parlamentben Ángyán József, ha pártot alapít, én rá fogok szavazni!!
Uff
Nincs olyan férfi, akinek nem szorul össze az ánusza egészen apróra attól a gondolattól, hogy esetleg sittre vágják, ahol jóindulatúnak nem mondható mosollyal az arcán fogadja egy kétméteres, kivarrt állat, és még a nyálát is csorgatja hozzá egy kicsit. A börtönös dokureality…..
Sunaszaft 2013.03.17 11:43:52
@Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll: Hogy mered ezt állítani, a Munkaügyeket például egy az egyben mintha az élet írná! :)
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..
Sunaszaft 2013.03.17 03:32:20
@viragimado: Akkor add már meg nekem is azokat a számokat amiket hívtál, nyilván Vitya, Sintér, Navra, meg a többiek, akiktől a fizudat kapod...
Az osztrákok felől jött a hó, és ők mégis megoldották, hogy még nekünk is küldjenek pár hókotrót. Tehát logikus, hogy azok a hülye magyar autósok a hibásak, hiszen a sógoroknál azért nem volt káosz, mert mindenki otthon ücsörgött, és megvárták, míg a gépek visszatérnek tőlünk, és csak azután takarították le az utakat ott is, ugye? Nem barátom, elárulom, hogy náluk már tiszták voltak az utak, csak utána indultak, és így is hamarabb megérkeztek, mint a magyar segítség.
Fanatikus hívőkkel nem lehet tárgyilagosan vitatkozni, úgyhogy hagylak is inkább, imádd az urad, Viktor királyt (istent?).
Ah, Oscar! Pár óra múlva megint ünnepet ül az amerikai filmgyártás vaksága, konformizmusa és töketlensége, és mivel minket nem hívtak meg, hogy a helyszínen röhöghessük ki a hülyeségeiket, helyette jót szunyókálunk majd az éjjel - de előbb még bosszúból sorra vesszük az…..