Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter Erzsi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iskola- szülő konfliktus kezelése facilitátori segítséggel 1999 őszén felkértek a Velencei Általános Iskolában egy- az iskola és a szülők között kialakult konfliktus megvitatásához külső segítőnek. A konfliktusokról alkotott képünk gyakran haragról szól, és a kezelésükről meg azt gondoljuk, hogy…..
Ebben a programban a vezetők csoportosan váratlan és kreativitást igénylő feladatokon keresztül általános problémamegoldó beállítódást és képességeket alakítanak ki. Megszokják hogy csoportosan a “hogyan lehetne ezt megoldani?” módon viszonyuljanak váratlan helyzetekhez,…..
"Iskola a határon Iskola a határon de nem Ottlik klasszikus regényéből, hanem az összeépült, szinte egybeforrt Velence és Kápolnásnyék mezsgyéjén. Mely körül magasra csaptak az indulat hullámai. Valaha, a nem is oly távoli múltban, Velence és Kápolnásnyék közös…..
 Én  is te is nyerő A szolgáltatások egyik fontos minőségi jellemzője, hogy milyen viszonyt alakítanak ki partnereikkel.  A kapcsolatban szerzett élmények sokszor évekre meghatározzák a partnerek szervezetről kialakított képét és szervezethez való viszonyát. A…..
Kinek kellenek e fejlesztések? Céltudatos, elfoglalt, magasan képzett, csapatban dolgozó vezetők, szakemberek, tudásmunkások csoportjainak. A programok további részleteiről érdeklődjön e mailban. E-mail: aquariakontakt@gmail.com Akik nehezen tudják menedzselni a szerteágazó…..
Új metaforával írható le a tudásgazdaságon alapuló termelésben egy újfajta vállalati kapcsolatrendszer, melynek lényege úgy foglalható össze, hogy az valójában intelligens egységek együttműködő hálózata, ami az együttműködő delfinek csoportjaihoz hasonlítható.  Az…..
Időnként megosztok olyan tartalmat, amit mástól láttam, rácsodálkoztam, s megtetszett. Ezek olyan tartalmak, amelyek valahogyan kapcsolódnak a hetedik világ szemléletéhez. 1. Boldog és boldogtalan nemzetek "a boldogság elérésének két lehetséges útja a hit és a szabadság: vagy…..