Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Banu

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap összeállt Gyurcsány listája. Ez a lista a 2010 előtti Magyarországról szól. A baloldalon még mindig az az ember mozgatja a szálakat, aki a legelutasítottabb politikus ebben az országban. Az emberek több mint kétharmada nem szavazna egy olyan listára, amin Gyurcsány is…..
Dinamó Műhely Ha itt hibázol… 2013.12.19 15:04:27
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni. Később egy tehetségkutató versenyen kiderült tehetsége, és láss csodát: az X-faktor dobogóján végzett. Ez még nem egy igazi tündérmese, de a magyar…..
Eléggé elterjedt nézet a kapitalizmusnak felróni a társadalomban jelenlévő problémák jelentős részét. Kétségtelen, hogy ennek a rendszernek is vannak hátulütői, de korántsem ez az oka sok rossznak, hanem ellenkezőleg, ezen problémák túlnyomó részben pont a kapitalizmus…..
Vajon minek köszönhető az, hogy sokkal kevesebb dohánytermék fogy az országban, mint akár egy évvel ezelőtt?  "A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett adatok szerint júliusban 6, augusztusban pedig 12 milliárd forinttal kevesebb jövedéki adó folyt be a…..
Egyre érdekesebb ahogyan a kormány a valósághoz viszonyul. Az egész onnan indult - fülkeforradalom -, hogy a függvényt egy kicsit eltolták a koordináta rendszerben, de aztán annyit taszigálták azt ide-oda, annyiszor tükröztek és szoroztak, egyszer biztosan derviáltak is, hogy ma…..
"Igazságtalannak azt érzem, hogy míg Bajnai alatt egy objektíven nézve is kínos nyomozást folytattak le, és Orbánék alatt fogják feltehetőleg felmenteni az egész bagázst, az ügy kezd olyan színben feltűnni, mintha a Fidesznek bármi köze lett volna hozzá." Tisztelt…..
A Kettős Mérce szerkesztősége ezzel a bejegyzéssel búcsúzik Gyurcsány Ferenctől. A szakítás számunkra, épp oly fájó, mint reméljük kedves Ferencnek is. Köszönjük a sok ihletet, amivel bloggereinket ösztönözte a jobbnál jobb bejegyzésekre. Mi nem csak az öszödi…..
Csütörtökön írta meg az Átlátszó, hogy a "Magyarország jobban teljesít" - kampány 256,7 millió forintba került. Mármint a nyomtatott és online sajtóban való, valamint a közterületi megjelenés költsége ennyi, a tévéspotokra és a postaládákba dobált füzetkékre vonatkozó…..
Majdnem azt mondtam: jó, akkor most beszéljünk a hüvelygombáról. De nem illendő a Magyar Szocialista Pártról így beszélni, még ha érezhető is egyfajta tapintat közéletünkben (természetesen nem kormánypárti oldalon) annak kapcsán, hogy kimondjuk, mi az, ami nem tetszik a…..
Már nagyon várjuk Dézsy Zoltán Elment az öszöd című "alkotását", amelyet május 2-án fognak bemutatni a mozik, és amit a Nemzeti Kulturális Alap 2012. decemberében 5 millió forinttal támogatott a miniszteri keretből. Dézsy Zoltán (Fotó: Horváth Péter Gyula,…..
Önmagát valamire is tartó publicista nem áll neki a trash-kultúrát (?) ócsárolni: nem feketepákózik, nem kiszeltündézik, nem elemzi, mivel masszírozták a nézők agyát az Éjjel-Nappal Budapest legutóbbi adásában. Jóérzésű polgár nem jelöl ki magának efféle ellenfeleket,…..
Fidesz-KDNP a hajdú-bihari Berettyóújfaluban óriásplakáton is közhírré tétette, hogy a kormány döntése alapján Berettyóújfalu adósságának 70%-át átvállalja a magyar állam, azaz majdnem 2,8 milliárd forintot, amit a köznek kellett volna megfizetnie. És megköszönik ... Mi…..
„A hatalomban az a csodálatos, Eminenciás uram, hogy amit az ember olyan könnyű kézzel odaad, ugyanolyan könnyen vissza is veheti!” Ridley Scott: 1492 A paradicsom meghódítása, Sanchez kincstárnok szavai - 1992     Néhány napja megjelent ma az Ipsos legújabb, a pártok…..
GFG Blog Letépett álarcok 2013.02.24 16:00:06
„Ez a trónfosztott szellem gyújt világot / sejtjeim éjében, idegeim / hamar rozsdásodó drótszálain az ő parancsa futkos. / Ő nem tűri, hogy a legyőzetés / szégyenébe belenyugodva, / tehetetlenül elheverjek / ürülékem kupacai között. / Ő késztetett föloldhatatlan…..