Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fabricius

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy: hogyan kerestem tavaly ötezer forinttal ötszázezret? „Jövő év tavaszával létrejöhet az egyéni számla – az erről szóló módosító javaslatot kedden tárgyalta meg és fogadta el a parlament gazdasági és informatikai bizottsága, mondta Rogán Antal. [...] Selmeczi…..
Válogatott okosságok Önégetés 2013.03.28 21:16:35
Kicsit megkésve érkezett szerkesztőségünkbe a hír, de kár lenne szó nélkül elmenni mellette. Történt ugyanis, hogy a magyar-román összecsapás előestéjén a harmadosztályú FC Caracal derék oltyán szurkolói magyarzászló-égetésre ragadtatták magukat. Ez önmagában még nem…..
Matolcsy januári bejelentése a külföldön dolgozó magyarok számáról a közgondolkodás tengelyébe emelte honfitársaink kivándorlásának ügyét. Számos írás, elemzés, vélemény és blogbejegyzés foglalkozott a kérdéssel, magunk is közzétettünk ilyent. Ma a Pézsma blog…..
fabricius 2013.02.26 13:19:10
@VT Man: Jahh.. Én épphogy nem érem el a 400 e-t de valahogy én sem érzem magam burzsujnak. Talán az orbáni "erős középosztály" egyik utolsó képviselője vagyok:)
DE ha azt látnám hogy az adómból nem 10-szeres áron építenek vasutat, vagy 3-szoros áron autópályát, akkor nagyon szívesen adnék jóval többet a közösbe. Meg az is jó lenne ha közben versenyszférában soha meg nem mérettetett lézerjanik meg szenátorasszonyok osztanák az észt. Meg TEK meg .. meg .. meg .. jézusom mennyi pénzt szórnak ki az ablakon nem is gondolom tovább...