Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eastwater

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készül a jelenlegi KRESZ módosítása. Az erről szóló szakmai egyeztetésre pedig a Járókelő is meghívást kapott, mert a döntéshozók végre úgy érezték: az autóval és biciklivel közlekedők csoportja mellett ideje meghallgatni a járókelők szempontjait is. Az egyeztetésen Sebők Máté humánökológus…..
Eastwater 2020.03.19 13:28:56
@eßemfaßom meg áll: Na az ilyen helyzeteket utálom, amikor a zebra előtt álldogál a gyalogos, oda se figyel, át se akar menni. Valami minimális felelősségük nekik is kellene lenni!
Eastwater 2020.03.19 13:03:51
@eßemfaßom meg áll: Na az ilyen helyzeteket utálom, amikor a zebra előtt álldogál a gyalogos, oda se figyel, át se akar menni. Valami minimális felelősségük nekik is kellene lenni!
Ilyen ez a régivágású kereszténydemokrácia: se nem keresztény, se nem demokrácia. ..
ujrakezdek Yosemite 2017.04.24 00:02:33
A Yosemite Nemzeti Park az egyik legnépszerűbb természetvédelmi terület az USA-ban. Talán csak a Grand Canyon és a Yellowstone előzi meg.  Közép Kelet Kaliforniában található, San Franciscótól kb. 3 óra autóval. Területe 3000 négyzetkilométer. A Sziklás hegyekben, a Sierra Nevada vonulatnál fekszik.…..
Eastwater 2017.04.24 21:32:39
Az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a MoMa „Mossuk le a gyalázatot” címmel hirdetett közös tüntetést a nemzeti ünnepre. A szöveg  szerint „így adózva 1956 örökségének, és egyben így fejezve ki tiltakozásunkat a sajtó­szabadság, a jogállamiság és a társadalmi igazságosság csorbítása ellen”. A helyszín…..
A Népszabadság bezárásáról azt bírta mondani egy szocialista politikus (Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke), hogy ilyen esemény a rendszerváltás óta nem volt. Erre mit ír a habonyista propagandamédia? Ezt:..
Eastwater 2016.10.13 11:28:09
„De Hadházy úgy érzi, ő ezt is megteheti. De lilálhat lincselésről, meg „nem békés átmenetről”. Tényleg, Hadházy? Nem lesz békés átmenet? Hanem milyen lesz? Meséld már el, csupa fül vagyok! Mesélj, először arról, egyáltalán miből gondolod, hogy lesz bármilyen átmenet? A kimutathatatlan pártod…..
Simicskó nertárselvtársminiszter kicsinálta a katonai ügyészek vádját. Jól betett nekik. Az egyetlen tisztességes lépésük lehetne a vádelejtés. Vagy ha felállnának és átadnák civil ügyészeknek az egyébként polgári és nem katonai bíróság előtt folyó lakás-ügyet, mert azt kívánná a becsület. Ez a per…..
Először is, hogy az Ember, Aki Még Sohasem Mondott Igazat Hazudott, tévedett egy falunyit, amikor a hot! magazin 2013-as szilveszteri számában úgy nyilatkozott, Nárcisz Felcsúton él.  Másodszor: ennyi érnek a vagyonnyilatkozatok. Mégcsak felületes képet sem tudnak adni a politikusok…..
Eastwater 2016.03.07 13:55:41
Arra való a netes anomitiás, hogy az ember többet engedhessen meg meg magának. Akár az állat is kitörhessen belőle. Erre igen szép példákat találhatunk a tetszőleges posztunk alatt kommentelő Fidesz-trolloktól. Bár persze az anonimitásnak nem kell föltétlenül azt jelentenie,…..
A magyar újságírók, közszereplők és internetes véleményformálók egész hada határozottan tudja, kinek a megrendelésére hajtották végre Borisz Nyemcov meggyilkolását. Kinek az érdeke, hogy megöljék az orosz ellenzék egyik vezetőjét másfél nappal egy nagyszabású moszkvai…..
Öreg bérházunk '90-es retró Demszky-plakátját időközben lekaparták a falról, de Budapest rendszerváltás utáni vőlegénye él és virul. Most kaptuk az infót, hogy épp a washingtoni Wilson Center munkatársaként, szakértőként dolgozik a Városi Fenntarthatóság Műhelyben, a…..
Eastwater 2014.04.08 23:33:08
Megismétlődhet-e a 2002-es bukás a Fidesz számára, tettük föl a kérdést néhány hete. Most ismét ez a kérdés, csak most abból az aspektusból, hogy a ron werberi taktika megint érvényesülhet-e, megint lehet-e manipulálni a szavazókörökben az eredményt. Nos, a hírek szerint…..
Eastwater 2014.03.22 19:20:50
A közvéleménykutatások szinte behozhatatlan előnyt mutatnak a kormánypártoknak, ám vannak, akik megkérdőjelezik az óriási előnyt és valójában csak 4-5 százalékos vezetést adnak a Fidesz-KDNP-nek. Ha nekik van igazuk, akkor bizony vészriadót kell fújni a Fideszben, hiszen elég…..
Eastwater 2014.02.03 07:09:45
Elmegyek pár napra pihenni, mire hazajövök, már célegyenesbe fordul a sorozás ...Azt hittem ezen a héten még senki sem csinál semmit, csak tömi a maradék bejglit és Bud Spencer - Terence Hill filmekre vadászik a távkapcsolón.Ehelyett a RezsiWars egyre konkrétabb formát kezd ölteni,…..
Eastwater 2014.01.03 17:53:18
Bérletrongálás miatt 8370 forintra büntette, és elvette teljesen szabályos, érvényes, kifizetett bérletét naiv vonattal iskolába utazó gyermektől egy kalauz. Most örülni kellene, hogy nem zárta be a tisztítószeres szekrénybe vagy vitette el a rendőrökkel? Ma is vonattal…..
Eastwater 2013.10.18 15:13:45
A Fidesz székházban a lenti kép tanúsága szerint erőszakot alkalmazó Sz. Ferenc ellen megszüntették a nyomozást arra hivatkozva, hogy amikor társával hona allá fogták a Fidesz székházban demonstráló aktivistát, és erőszakosan arrébb rakták, nem a személyi szabadságát…..
Csányi részvényeladásai és az újabb bankadók is megdöbbentő folyamatokra mutathatnak rá  "Végső soron kiszállt az OTP-ből Csányi Sándor!" - adták hírül az elmúlt nap az ország vezető oldalai. A hír nemcsak abból a szempontból meglepő, hogy az ország egyik…..
Eastwater 2013.07.20 14:15:50
„Mint kormányrudat használta a reményt és a félelmet; az egyiket, hogy féken tartsa az athéniak önteltségét, a másikat pedig, hogy felemelje és vigasztalja őket, ha kedvüket vesztették.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   HAZAFIAS KÖTELESSÉG MARADNI ÉS EMELNI A…..
GFG Blog Letépett álarcok 2013.02.24 16:00:06
„Ez a trónfosztott szellem gyújt világot / sejtjeim éjében, idegeim / hamar rozsdásodó drótszálain az ő parancsa futkos. / Ő nem tűri, hogy a legyőzetés / szégyenébe belenyugodva, / tehetetlenül elheverjek / ürülékem kupacai között. / Ő késztetett föloldhatatlan…..