Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hédinke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnétek gyönyörű arcbőrt? Akkor nyerjetek egy L'Oréal Paris Skin Perfection ajándékcsomagot, amely egy Nappali Ápoló Krémet, egy Szemkörnyékápolòt és egy 5 in 1 BB Krémet tartalmaz. A csodás arcbőr megörökítéséhez ezúttal egy klassz Polaroid fényképezőgép is…..
Most, hogy erről a filmről a rádióadásban is beszélgettünk, íme egy kritika róla: Robert Zemeckis (Forrest Gump, Számkivetett) 1988-as alkotása sokak gyermekkorának tüneményes filmes emléke lehet. A Zűr az űrben-hez (1996) hasonló, animációt és élőszereplős világot keverő…..
Végéhez közeledik a 2013-as YourLook szezon, hamarosan indul a közönségszavazás, melyen a legjobb szettet keressük majd!Most azonban jöjjön a szezon utolsó előtti fotója, melyet Tomi nevű olvasónk küldött be egyik kedvenc, nyári összeállításáról. Mi a véleményetek…..
Végéhez közeledik a YourLook idei szezonja, már csak július 31-ig jelentkezhettek a rovatba. De korai még a zárásról beszélni, lássuk inkább mai YourLook szereplőnket, Róbertet és az általa beküldött összeállítást. Mi a véleményetek róla? Napszemüveg: Ray-Ban…..
Hédinke 2013.07.30 20:09:07
Folytatjuk a 2013-as YourLook rovatot, melyben ezúttal a Bonifác nevű olvasónk által beküldött, rendkívül stílusos összeállítás kerül sorra, melyet a fekete-fehér fotó tesz még különlegesebbé.Ha Ti is szeretnétek részt venni az idei YourLook rovatban, akkor nincs más…..
Hédinke 2013.03.14 19:24:57
Itt az ideje, hogy elkezdjük a 2013-as YourLook rovatunkat, melynek első beküldője Soma, aki két fotót is küldött nekünk téli összeállításáról. Leveléből idézünk: Azért szeretem ezt az outfit-et, mert mindegyik darab "vintage", így hát a teljes szett kb. 2000 forintba se…..