Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lightningangel

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Mivel nem jutott semmiféle jókis bevezetőszöveg az eszembe ezért ezt a részt átugorva bejelentem hogy ma a C című animéről fogok nektek írni. A C egy 2011-es anime amit a Tatsunoko Production stúdió készített eredeti ötlet (pffff na persze) alapján és Nakamura…..
Sziasztok! Amíg Mangekyo részét vártam a videóba, addig elkezdtem olvasni egy mangát, amit zriff nevű olvasónk ajánlott a figyelmembe a Kannazuki No Miko kritikánál, köszönöm szépen az ajánlást, ugyanis egy nem mindennapi művet kaptam cserébe az időmért. Jöjjön az Uzumaki…..
Sziasztok! Nos tehát, ahogy ígértem ma a Top 20 Worst anime listám 2-ik helyezettjéről fogok nektek írni egy kis irományt. Ha jobban belegondolok ez inkább megmagyarázás les,z hiszen úgyis tudjátok már az értékelést meg a végeredményt. Valójában videót akartam készíteni…..
Sziasztok! Nos ahogyan ígértem íme az újabb videóm! Jó Szórakozást! ..
Lightningangel 2013.09.16 10:04:49
@xxroland23: Pont az Amnesia c. szart néztem végig úgy 3 napja,én úgy vagyok vele hogy ha már megnézek *khm végigszenvedek khm* 6 részt akkor még 6 nem a világ vége de ez... borzalmas volt! Pedig én lány vagyok "elvileg" tetszenie kellett volna nem bajBiztos az én hibám hogy nem tudom értékelni az ilyen 'emelkedett' műveket *haha*
Nah ezaz! azok a bizonyos 'juuuuujj de aranyoooos ez a legjobb a világoooon mert ami cuki az jó" legalábbis ők így gondolkodhatnak. még furcsább hogy kinek van gyomra lefordítani ezeket INGYEN! De pl. a Blood Ladet ami a nyári szezonból az egyik kedvencem ès már rég sugározták az összes részét, nah azt cseszik lefordítani! áhhhh ez a mai ipar xd
Szegasztok! Mint tudjátok, most 2013 szeptember 7-én debütál a híres Captain Harlock anime új filmje, melyet CGI-vel készítettek el. Ahogyan az augusztusi hónap témájában is említettem/utaltam, nem csak Magyarországon, hanem mindenhol egyre több a "lekalózkodjuk torrent-re oszt…..
Lightningangel 2013.08.30 22:22:51
@Mangekyo22: jah, hát úgy mindjárt más a helyzet! De vannak zsugori japók is szerintem xD a kalózkodást pedig túl sokan csinálják ahhoz, hogy mindenkit rajta lehessen kapni :D
Sziasztok! Ha valakiről elmondható, hogy tökéletes "videojáték analfabéta", akkor az én vagyok. Ha megkérdeznek egy mai szuper játékról, akkor a válaszom általában csak annyi, hogy "az meg mi"? Őszintén szólva én megragadtam a Street Fighter és a Super Mario játékoknál,…..
Lightningangel 2013.07.09 11:25:41
@Palacsintaxx: term. nem 10/10 es anime nálam se :) és igen,romlik a színvonal (és még így is sokkal jobb mint a mai szennyek többsége)de mint mondtam engem a főhős semmilyensége idegelt fel!Tipikus sablon főhős aki jajjh de bedepiztem kinyírták a családom de persze más emberek annyira azért nem érdekelnek ugyh.kinyírom az összes óriást!! ha az apja nem kisérletezgetett volna rajta elég hamar kinyiffant volna... mondjuk ezen meglepődtem... (Elnézést a Spoiler-kedésért >.<)a látványa nagyon jó a története érdekes és a zenék viszik a pálmát :D (meg Sasha a Potato girl :3) én a H.O.T.D. s2 re leszek kíváncsi... az is vmikor az év vége felé fog kijönni (ha jól tudom)
Lightningangel 2013.07.09 15:20:38
@Palacsintaxx: Mondjuk igaz vannak szép animék elvégre 2013 at írunk (még annak a Karneval c. bishiparádénak is szép látványa lett).Az évtized legjobb animéje? azééért a fanságnak is van határa >< (nekik meg útlevelük) HOTD hez visszatérve igen a sok fanservice elrontja az egészet pedig jó lenne ... végre egy zombis anime amiben nem lolik a zombik.Arra is kíváncsi lennék hogy melyik studió fogja megcsinálni. Snk-t AA n is szidják már összevissza meg istenítik is azon szoktam jókat röhögni főleg amikor már egymás anyját szidják. Rivalle (vagy Levi nem tudom hogy írják,így is úgy is) belépője volt még jó és Dot Pixis parancsnok is egész érdekesre sikeredett!A többiek az 'igen kidolgozott karakterek' csoportjába tartoznak :D Mondjuk volt benne pár igggen érdekes dolog amit nem értettem pl.: ugye középkorban játszódik(a felszerelés is igen modern de fantazi shounen ugyh elnézzük)és azért akkora falakat még ma is nehéz felhúzni (de nem is ez a lényeg mert nem lehetetlen) hanem hogy addig az óriások mit csináltak? Elmentek mogyiszünetet tartani?Ez viszont már tényleg csak kötözködés de azért kíváncsi vagyok :D meg arra is hogy a Claymore nak lesz e 2. évada ugyanis a mangát hamarosan befejezik és elég lezáratlan lett.
Szegasztok! Miután már bemutattam az általam 10 legjobban utált animét, és még nem érkezett több versenyző, úgy gondoltam, hogy akkor bemutatom a 10 kedvenc animémet is, melyek szerintem a legjobbak. Figyelem: Mint a cím is mutatja, csak az anime sorozatok vannak a listán, mert én…..
" A Hegyeken Túl Él Farkasok Apja,Hol Feltámad A Szél, A Hegyeken Túl Él Farkasok Anyja ,Arca Fakó Hófehér! (Kormorán-A Hegyeken Túl) " Ha Belenézel Egy Farkas Szemébe, A Saját Lelkedet Látod Benne!" Sziasztok! A Farkas szinte minden nép vallási és kulturális történelmében…..
Szegasztok! Végre eljutottunk oda, hogy kihirdessük a Második Anime Manga Palota Nyereményjáték 3 győztesét! Nos, az írásos kritikára 7-en jelentkeztek, míg a karakterfelismerésre csak 3-an, melynél ketten a kritikás játékban is részt vettek. A teljes létszám 8…..
Szegasztok! Lassan vége nyereményjátékunknak, de előtte "Miklós" (Mykola) még éppen időben jelentkezett a Spice & Wolf című anime kritikájával! Jó szórakozást! "Következő animét azoknak a figyelmébe ajánlom, akik nyitottabbak a komolyabb és nem feltétlenül…..
Szegasztok! No, végre jelentkezett egy újabb bátor versenyzők, aki a Highshcool Of The Dead animéről fog nekünk írni egy rövid kritikát! Jó szórakozást! "Hightschool of the Dead Üdv mindenkinek, a mai napon a “Hightschool of the Dead” című animét fogom bemutatni: Az…..