Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rolli10

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online Poker Online Póker Bónusz 2013.03.31 19:19:16
Online póker bónusz és ingyen póker kezdőpénz freeroll tornák hogy pókerezz rizikó nélkül. Próbáld ki magad a legjobb online póker oldalan. Szinte minden online póker terem biztosít ingyen bónuszt és ingyen pókertőkét befizetés nélkül!! Játsszon az…..
Sportfogadás tippek 2013.03.30 legnépszerűbb foci mérkőzésekre. Tuti tippek sportfogadáshoz. Ora Sport Mérkőzés Tipp Odds Eredmény 20:30 Fotbal Bayern Munchen vs Hamburg +3.5 gól 2.20 9-2  Win 19:00 Fotbal Southampton vs…..
Internetes fogadóirodák - Teletipp sportfogadás, póker,bingo, romi, kaszinó..
A kaluki 40-ben új szabályok vannak. Egy kezdő számára egy 40-es kaluki játékban 40 pontot kötelező elérni, ahhoz hogy a csoportokat le lehessen rakni. Mégis, számitásba kell venni azt a tényt, hogy a játékosok a felelősek a játék dinamikájáért. Ezért fontos, hogy mindegyik…..
A kaluki römi 51 stratégiája A kaluki 51 a 40-es kaluki romi szabályaira épül, mégis a pontosság a meghatározója, ugyanis egy játszmát minél hamarább (esetenként egyetlen kör alatt) kell befejezni, hogy minél nagyobb veszteségeket okozzunk az ellenfeleknek. Egy kezdő játékos…..
Az 500-as romi stratégiája Az 500-as romi játékosai képesek kell legyenek gyors döntéseket hozni: helyesen elemezni a saját lapjaikat, „megérezni” az ellenfelek kártyáit és a kellő pillanatban a megfelelő lépést megtenni. Ajánlunk néhány stratégiát hogy a játékstílusát…..
Tanulj meg Kanaszta romit játszani A Kanaszta romi szabályai eltérnek a hagyományos játék szabályaitól. A játék a nevét egy olyan csoportról kapta, amelyet minden játékosnak létre kell hozni ahhoz, hogy befejezhesse a játékot. A Kanasztát csak kétjátékos játszhatja.…..
Tanulj meg török romit (Okev) játszani A török romi egy különböző játszási mód. A hagyományos játékhoz hiven ezt is négy szinü kártyával játszák, de meg lehet nyerni akkor is: ha a játékos nem tud csoportokat alkotni. Az ilyen játékosnak azonban hét párt kell…..
A 40-es kaluki römi nem sokban különbözik a hagyományos romitól. Bár haton is lehet játszani, javasolt a legfeljebb négy játékos felállás. Ahogy a hagyományos römiben is, a kaluki 40-ben is két kártyapakkot használunk. Mindegyik játékos 13 kártyát kap, majd a többi kártyát…..
A hagyományos römi szabályai A klasszikus romit 2-4 játékos játszhatja. Optimális körülmények mellet két kártyapakkot (104 kártyát) használunk. Mindegyik játékos a játék elején tiz kártyát kap: a többi kártyát összekeverjük, és az asztalon hagyjuk. A játékosok…..
Römi Szabályok Römi Szabályok 2013.02.23 15:04:16
Hogyan kell játszani römi játékot. ..
Römi Játék Online Römi Játék 2013.02.23 14:12:07
Online römi játék ingyen játékpénzben vagy valódi pénzben. Az interneten online römi játékot játszhatunk játékpénzben vagy valódi pénzben.A RummyRoyal például 5$-t ad a regisztrációért cserébe, mellyel kipróbálhatjuk az online römi játékot! A römi játékot 2-4…..