Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lam3r

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném azzal kezdeni, hogy nem vagyok sem MSZP-s, sem Fideszes, sem Jobbikos, sem liberális, sem konzervatív, nem vagyok zsidó és nem vagyok náci. Egy átlag magyar polgár vagyok, aki teszi a dolgát, megtett mindent, amit a haza kívánt, fizeti az adót, nem szegi meg a törvényeket, adakozik,…..
lam3r 2018.12.22 23:56:38
@Neo07: Azzal ugye tisztában vagy, hogy a fideszkádéempé 48%-át kapta a szavazatoknak áprilisban, tehát a "köztévé" az ország másik felét reprezentáló országgyűlési képviselőkről nem vesz tudomást, ezt valahogy erős csúsztatás kiegyensúlyozott tájékoztatásként prezentálni.
Új műsorvezetőt kap az Év hotele című műsor. Ez az RTL Klubon látható, minden vasárnap 12:30 perctől, egy olyan magazin, aminek minden adásában magyarországi szállodákat mutatnak be, amik közül az év végén a nézők választják ki a legjobbat. (Mondjuk minden hónapban lehet szavazni és nyerni is…..
lam3r 2017.08.21 17:07:44
@cradbox: Ha reklám, akkor valószínűleg fizetett is érte az adott szálloda a műsorgyártónak, az pedig teljesen jogos, hogy valaki nem dolgozik ingyen, pláne nem hónapokig. Vajon ezt az ügyet is vizsgálni fogja a NAV, vagy a Munkaügyi Hivatal?
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
hogyvolt Éden hotel - 2x45 2012.05.22 07:00:00
Hatan maradtak a mexikói édenben, no meg Juan, Elias és a takarítónőkommandó, kiegészítve a T69.2-t működtető karbantartókkal. Kong a hotel az ürességtől, gondolom, csak Hiper üvöltözése törheti meg a csendet, meg Roli hitetlenkedése arról, hogy még mindig bent van a…..
Subba Cicc Puszi! 2011.12.16 13:12:22
Top csajok fotózzák magukat iPhone-al, se több, se kevesebb. A minőség nyilván kritikán alulian szar, de miért is várnánk el egy apple terméktől bármi ilyesmit? /via vonder/..
Az a leghihetetlenebb, hogy ezért (valaki) fizetett...
Subba Facepalm: Kamu rokonsága 2010.12.03 11:46:00
Damu Roland rokonsága is megéri a pénzét. Az unokatestvére Zita így nyilatkozik a korábbi barátnő ütlegelésről:„Lehet, hogy elcsattant néhány pofon, de mással is megesik az ilyesmi. Szerintem olyan nagy bűnt nem követett el Roli, végül is nem halt meg Timi… Én az…..
Hányszor hallottuk már ezt? Hánysor mondtuk már ezt? És ezek közül hányszor gondoltuk komolyan? ""Te nagyon rendes ember vagy, és én nem érdemellek meg  téged""..
A szakítás mint nyelvfilozófiai aktus megmutat rengeteg érdekességet abból, hogyan gondolkodunk, illetve hogyan működik a nyelv, a teremtő, és ez esetben romboló erő. Például azt, hogy a csávót csak az árulás ténye érdekli. Sziasztok! Én nem dumát kaptam, csak egy kis…..
Mert az egyszerűség nemcsak a belsőépítészetben megy, hanem a párkapcsolatokban is.Sziasztok! Ez tök snassz lesz az oldalon talláható frankó kis szakítós dumákhoz és szakításokhoz képest, de nekem akkor is ez a kedvencem. Talán 16-17éves lehettem, a fiú hasonló korú. Úgy 6…..
A hosszú hétvége előtt egy olyan szakítás jön, amihez kénytelen voltam fiúszopat-lányszopat címkét adni. Az szó nélkül lelépés is a szakítás egyfajta magasiskolája, ha úgy vesszük.szolgálati közlemény1: nektek kimegy rss-be a poszt?szolgálati közlemény 2: a…..
Egyszer voltam színházban egy fiúval, aki nem ismerte fel Mádl Ferit, majd ezt azzal magyarázta, hogy ő nem volt szavazni akkor, amikor meg kellett választani. Göncz Árpád nem játszik olyan fontos szerepet a szakításban, mint a meg nem kapott gésagolyók és a párizsi által…..
Hiába süt a nap, leszarom. Vannak pillanatok, amikor az ember küzd, bízva bízik, de felesleges. Játszmázunk, minden egyes nappal és éjszaka, és délután a legnehezebb, ahogy Rachel mondja. Mi az a határvonal, ahonnan már nincs vissza és a Jóbarátok sem szórakoztat? Képet innen…..
Kezd visszatérni a blog régi hangulata: felrajzoltuk a szakítások összes lehetséges mintázatát, úgyhogy mostmár valóban csak a lezáró mondatok gyűjtése van hátra. A délelőtti poszt hosszú, komoly kapcsolatot zárt le hülyén, a délutánra egy rövid, velőset kaptok. Vajon ittak…..
Istenem a 101-es Klub! Mennyi boros kóla és mennyi fekete szemfesték folyt el az Enjoy the Silence halllatán. Jöjjön egy rövidre zárt történet ebből az érából.Kedves Szakíts, ha bírsz!Ezennel beküldeném egy régi élményemet, remélem érdemesnek találjátok a…..
A forradalmi idők folytatódnak, a reggeli posztban ugyan volt járás, de nem volt szakítás. A délutáni  posztban meg nincs járás, ami különben is távkapcsolat, csak jó nagy pofáraejtés.  Sziasztok! Igen régóta olvasom a blogot és már a kezdetektől fogva volt…..
Ritkán fordul elő, hogy valaki ne a szerelmétm hanem a szexpartnerét sirassa. De végre ilyen is van. Eddig úgy gondoltam, hogy egy szakításom történetét sem tenném közkinccsé szívesen, de aztán valahogy beugrott egy történet, amit talán mégis. Nem tudom, nektek megfelel-e, mert…..
Szolgálati közlemény - Felhívás -Játék Mindannyiunk által szeretett Szakítósblogunk hosszú hónapok óta készül arra, hogy meghódítsa a Világ Összes Megört Szívét: In English.  Csak itt, csak most, csak nektek eláruljuk, hogy már megvan a wordpresses blogunk is, aminek…..