Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kjoji

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Reggel beszámoltunk arról, hogy a BME GTK elég furcsa feltételeket szab a gólyatábori jelentkezéshez. Például egész alakos képet kell küldeniük a gólyáknak, amit a HK hivatalosan azzal magyarázott, hogy "a táborban a csapatodat vezető instruktoroknak könnyebb dolga legyen (nevek…..
Úgy tűnik, egyre nagyobb tömegek számára világos, hogy a Fideszt le kell váltani, és hogy ez csak ellenzéki összefogással lehetséges.  Abban is konszenzus van, hogy ennek az a módja, hogy minden választási kerületben csak egy demokratikus ellenzéki jelölt indul a Fidesszel és…..
kjoji 2013.07.26 09:09:45
@jobbdemokrata:
azért engem cseppet sem zavar ez a minősítés, főleg, ha egy ilyen szdsz címpéldánytól származik, akkor még jól is esik...
Néhány alkalommal már jeleztem a „nagy politikusi beszédek” elemezésével kapcsolatos szkepszisemet. Téved, aki azt hiszi, hogy ezek a beszédek önmagukban bármit is eldöntenek, meghatároznak, hogy elhangzásuk után bármi is egy csapásra megváltozna. Ugyanakkor arra…..
kjoji 2013.02.23 00:20:40
@Akitlosz: Te is tudod, hogy nem annyit keresnek. Voltál Te már fodrásznál? Zöcccségesnél? Kaptál számlát?
kjoji 2013.02.23 00:23:11
@komplikato: hanem a devizahitele elől, vagy azt próbálja meg törleszteni a kinti raktárosi állásából.
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
kjoji 2013.02.23 00:08:05
@Stenonis: és azt is megkérdezném a TCH kémtől, hogy olvasta-e Timothy Snydertől a Véres övezet c. könyvet? Ha nem, akkor hajrá! És akkor olvassa el benne azt a részt is, hogy a szlovák nép mit csinált a sokszázezer zsidójával...És utánna szidd a magyar katonákat, jóbarát...
A Fidesz agit-prop osztály áldokumentaristái Biszku Béla bácsi "leleplezése" után, politikai célokra szeretnék használni a II. világháború végén történt tömeges nemi erőszakot és annak elmesélését. Meglehetősen virulens fabula az álkonzervatív jobboldalon, hogy a…..
kjoji 2013.02.22 23:55:06
@sárkányfő: azt a ménest nem ellopta a magyar állam, hanem fehér lovanként megvette. igaz, ennek 1000 éve.