Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lecsaptak Pistára a bolsik (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hallgatói érdek Vak ló vágtája 2013.02.21 11:14:42
Tegnap tovább folytatódott az ELTE BTK HÖK elnökének ámokfutása. Mikor azt gondolná a gyanútlan szemlélő, hogy ennél mélyebbre nem lehet süllyedni, akkor a feltűnési viszketegségben szenvedő Garbai elmondja a televízióban, hogy ő bizony feljelentést fog tenni ismeretlen tettes…..
Lecsaptak Pistára a bolsik (törölt) 2013.02.24 20:44:52
@prin Table:

Konkrétan 2009-ben volt gólya a most felfüggesztett Garbai. Ha volt gólyatáborban, akkor éppen őt listázták.

btkhok.elte.hu/wp-content/uploads/2012/05/Garbai_%C3%81d%C3%A1m_eln%C3%B6ki_munkaterve_ELTE_BTK_H%C3%96K2012.pdf
Az ELTE diáklistái kiverték a biztosítékot. A készítők valódi kilétét nehéz lesz bizonyítani: a gyanú erős, bár a manipulációt sem zárhatjuk ki. Azt még nehezebb lesz bizonyítani, hogy valakit ennek alapján nem vettek fel a kollégiumba, de ha ilyen történt, az…..
Lecsaptak Pistára a bolsik (törölt) 2013.02.22 18:38:30
@Bell & Sebastian:

"A CPI (California Psychological Inventory) teszt a cégek és a fejvadászok egyik legkedveltebb kiválasztási eszköze. Legtöbbször már az első forduló alkalmával bevetik, hogy kiszűrjék az alkalmatlan jelölteket.

A teszt megbízhatóságát jelzi, hogy közel 50 éve használják a pszichológusok, pszichiáterek. Kezdetben az amerikai hadsereg katonáin alkalmazták, hogy felmérjék alkalmasságukat, képességeiket, személyiségjegyeiket. A CPI-t mintegy 25 éve alkalmazzák a munkaerő-kiválasztás során. A kérdőív segítségével a becslések szerint mára már több mint 50 millió emberről készítettek jellemzést a szakemberek.

A CPI segítségével a munkaadó általános képet kaphat a pályázó személyiségéről, annak hiányosságairól, erősségeiről. "A teszt négy fő csoportban ad képet a jelöltek személyiségéről: kiegyensúlyozottság, interperszonális hatékonyság; szocializáltság, felelősségérzet; teljesítménymotiváció; a személyes érdeklődés irányultsága" - mondta el Hámori Péter, a teszt értékelésében több éves tapasztalattal rendelkező szakpszichológus.

300 állítás: igaz vagy hamis?

Magyarországon az eredetileg 480 kérdés helyett csak 300-at szükséges megválaszolniuk a jelölteknek. Pontosabban 300 állításról kell eldönteniük, hogy igaz vagy sem. Mivel maximum 10 másodperc alatt meg lehet adni a választ például arra, hogy "Egy héten többször is megyek moziba", a teszt kitöltése a "kérdések" nagy száma ellenére sem vesz sok időt igénybe. "

www.hrportal.hu/hr/pszichologiai-tesztek-(1)-300-valasz-jellemrajz-20060314.html

Ilyen tesztet csináltak a listázók is. A módszertan nyilván eltért, de a lényeg nem.

Pistának ráadásul ugyanannyi köze van az egészhez, mint a jó seggű lányoknak.

Vagy az, hogy Marika jó lesz Pistának, az csak Marikára nézve "dehonesztáló" és "jogsértő"?

Jó lista, rossz lista? Jó "különleges személyes adat", rossz "különleges személyes adat"?

Példát vehetnének Pistáról a "demokraták". Ha bolsi lenne, megvádolná a jó seggű lányokat a listázás miatt. De nem bolsi.

A bolsik viszont rárontottak Pistára a jó seggű lányok nevében, akikre öregecskedő feleségüket próbálják lecserélni, egyre kevesebb sikerrel.

Szánalmasak.
Vendégszerzőnk évekig egy nagy budapesti egyetem hallgatói önkormányzatának tisztségviselője volt. *  Az egyetemisták körében sokan elégedetten csettintgetnek a nyelvükkel, hogy no, most végre lelepleződtek a HÖK-ösök. A baloldalhoz kötődő sajtó megmutatja, hogy bizony…..
Lecsaptak Pistára a bolsik (törölt) 2013.02.22 17:43:10
@Jack__Bauer:

Valamiért mégis nagy a csend az IÖCS-ös lista körül.

Felmerül a gyanú, hogy az jó listázás volt, hasonlóan a HR-es jellemrajz-készítéshez, de ellentétben az ELTE-s rossz listázással, jobbikos listázással.