Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iceflowerz

11 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
iceflowerz készítette ezt a képet...
Nehéz fába vágtam a fejszém... Sejtettem, hogy nem lesz sok királyi asszony, aki tetoválást varratott magára, és fel is merte vállalni a nagyközönség előtt. De álljon itt néhány eme hölgyek, asszonyok közül, akik bátran vállalták és vállalják önmagukat a tetoválásukkal együtt!   Az első és talán a…..
A napokban szavazta meg a francia Parlament, hogy skandináv példát követve a jövőben ők is a prostituáltak fizető vendégeit fogják büntetni, nem a hivatásos szexmunkásokat. A svédek már 1999 óta így tesznek, a prostitúció csökkent is, de persze attól messze van, hogy megszűnt volna. Amíg a világ…..
Iceflowerz 2016.04.17 11:31:46
@skarlát betű: Sajnos kevés időm van arra, hogy olyan hosszú és minőségi választ írjak, mint amilyet szeretnék, de igyekszem összefoglalni.
A Svéd modellt azért hoztam ilyen élesen be - bár nem láttam a francia törvényt és sajnos csak pár nap múlva lesz időm megnézni, így persze nehéz nem általánosítani, ezért nézd el ezt nekem - mert innen ered az összes eu állam ilyen jellegű szabályozása. Az elején csökkent a svédeknél a prostitúció, ám ezzel arányban a környező országokban nőtt. A szabályozásuk legnagyobb előnye, hogy könnyebb képet kapni a "fogasztói" és az "elkövetői oldalról. Valahol sokkal jobb a német rendszer, hiszen jobban nyomon követhetőek a prostituáltak, kevésbé tűnnek kihasználtaknak. De az, ami az aktus után történik, már a kliens előtt sem látható.
Nyilván egy államnak sem lenne szabad beleszólnia abba, hogy ki miből és hogyan tartja el magát. Szomorú, hogy nagyon sokan erre kényszerülnek, ezért úgy gondolom nem is lehet elítélni senkit, ám én a hozzászólásom ezen részében az érzelmi függőségre utaltam, és nem a fizikai rákényszerítésre.
De mivel az ilyen jellegű tevékenységnek óriási a kizsákmányolási aránya, ezért mégis jobbnak tartok egy ilyen jellegű szabályozást, mint hagyni szabadon az egészet.
Azt viszont be kellene látniuk a jogalkotóknak is, hogy ezzel nem fog megszűnni a prostitúció, maximum az utcákról a kevésbé ellenőrizhető helyekre, kevésbé lesz ellenőrizhető a szabad akarat.
Gyakorlati szempontból pedig valóban megérte a kérdés a posztod végén. :)
Helló-belló! Hamarosan folytatódik a South Park, méghozzá a 19. évaddal, így gondoltam, talán érdemes lenne az első tizennyolc szezonból összegyűjteni a legjobb részeket. Természetesen, mint minden más ilyen jellegű lista, ez is teljesen objektív, amit alátámaszt, hogy a…..
Kívül tágasabb Veszélyes nők 2015.06.10 06:43:00
Ittak, lövöldöztek, cigiztek, fára másztak – a XX. század első felének női a társadalmi normákat nem egyszer sutba hányva keresték a kalandot, és próbálták meg maguk mögött hagyni a társadalmi elvárásokat. (fotók: tumblr.com / Peter J. Cohen) Ha a múlt század első…..
Tavaly volt egy kísérletem, hogy feltárjam a legtöbb mese eredetét, ám ez a kísérlet a 2. bejegyzés első bekezdésén nem jutott túl. Most újra nekiültem, fejben összeraktam a vázlatot, és elkezdtem a bevezetésen gondolkodni, mit tudnék előhúzni  az emlékeim tárházából a…..
     Tavaly próbálkoztam a  gólyatáborok világát pro - kontra bemutatni, nem jött össze. 3 napot agyaltam rajta, majd ahelyett, hogy legalább a vázlatpontokat lejegyeztem volna magamnak, érzésből megírtam. Katasztrófális lett, mind stilisztikailag, mind tartalmilag. Ám most úgy…..
Örökké nem eshet, egy film azonban talán örökké fennmaradhat. Legalábbis két évtizedig egész biztosan. Szokták mondani, hogy csak azért lett sikeres kultuszfilm, mert Brandon Lee meghalt a forgatása alatt, így szolgáltatva megfelelő médiavisszhangot és váltva ki szimpátiát a…..
Iceflowerz 2014.09.02 11:51:41
@Nebelraser: Nem olvastam végig a hozzászólásokat, hogy érkezett-e erre válasz. Edgar Allan Poe méltán híres Holló című verse után kapta ezt a magyar címet, ugyanis a filmben is elhangzik egy idézet a versből. „...S im egyszerre ajtóm roppan, Mintha egy kéz félve koppan – dobban ajtóm csöndesen...” [Poe: A holló – Babits Mihály fordítása]
  A szokásos nyitó bekezdés helyett mindössze pár dolgot szeretnék leszögezni ezen bejegyzés kapcsán. Kutatás során bukkantam rá egy afrikai iskolás lányokkal foglalkozó szórólapra, ami felkeltette a figyelmemet. Kerestem és lefordítottam pár hivatalos jegyzőkönyvet, ensz…..
Szóval... Tisztázzuk az elején. Nem szeretnék ítélkezni, vagy messzemenő következtetések levonni. 1 hónapos angliai nyaralásom során futottam bele a lentebb illusztrált esetekbe. Ha itthon is találkoztak hasonló esetekkel, osszák meg, talán az én döbbenetem (vagy nevetésem) is…..
Szeretném veletek megosztani a kedvenc pénteki vacsorámat, ami teljesen húsmentes, és mégis laktató (és hízlaló, de kit érdekel, akkor is minden pénteken meg tudnám enni). Otthonról maradt rám ez a hagyomány, elkerülve a pénteki húsevést. Nagymamám bevált receptjét szeretném…..
   A gólyatábor jellemzője az új megismerése. Nem csak az új embereké, hanem magának a felsőoktatási intézménynek az életébe, a hangulatába való betekintésről is szól. Ehhez képest sokszor és sokan szorongással vegyített félelemmel vágnak neki a vonatútnak, vagy…..
design to go Arany a parton 2013.07.26 08:31:00
Hol? az örökké napfényes Miami Beach, Florida, USA Mi? Egy teljesen felújított, térben bővelkedő, retro és minimál stílusú lakás. Tervező? Allen Saunders Mi tetszik benne? Fantasztikus retro stílusú szőnyegek minden helyiségben, extravagáns lámpák. A kilátás sem lehet…..
Iceflowerz 2013.07.31 12:03:58
A Gyertyalang.hu szerint gyújtsunk egy gyertyát április 21.én egy édesanyáért, akit kivégeztek. Vajon miért? Kit takar egyáltalán a "brémai angyal" név? Egy brémai szabómester gyermekeként látta meg a napvilágot, édesapja körülményeihez képest igyekezett jól iskoláztatni a…..
Nálunk rögtön a televízió képernyőin kezdte ez a film, amiben Leighton Meester és Hugh Laurie végre összejön. A Dr. Houseban a még csak egyoldalú szerelem most, a mankót és a drogokat letéve végre viszonzást talál Hugh Laurie... na jó, a karaktere által. A Csípem a családod…..
Ugyanúgy, ahogy szinte mindenkinek, nekem is az egyik kedvenc mesém Shrek. Emlékszem, unokatestvéremmel újra és újra meg kellett nézni az éneklő dobozos jelenetet, úgyhogy már kezdtem én is olyan fejeket vágni a végére, mint Shrek. Nem bizonyított, hogy a képen látható…..
Iceflowerz 2013.07.27 12:33:55
@ShaddixXx: Köszönöm :) ma jövök a következővel :)
"Számtalan ember életét keseríti meg a horkolás, bár ők maguk nem szenvednek tőle közvetlenül." Ez az. Itt a lényeg. Ők nem szenvednek tőle. De én, aki egy házzal arrébb lakik, IGEN! Álmatlan éjszakáim következményeként ma reggel azzal kezdtem az egy szinten alattam…..