Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olddoki

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök-jelölt fogalma Gyakori hiba a politikusok többsége részéről, hogy olyanról beszélnek, amihez nem értenek. A tanulás hiányát, amely munkájuk elvégzéséhez szükséges volna, bocsánatos bűnnek tekintik. „Ott vannak a szakértők!” – mondják, amikor…..
olddoki 2013.08.11 10:13:21
@Dr. Tóth Zoltán: Köszönöm a válaszát Tóth úr, és teljes mértékben egyetértek az abban foglaltakkal. Én már ráen írogatom a Facebookon, hogy :1./ Ezt a kormányt nem lehet leváltani, csak, merdönteni(Szemantika). 2./ Ha mégis normális választáson több szavazatot kapna a demokratikus ellenzék, a Fidesz mindent elkövetne, hogy ennek ne kormányváltás legyen a következménye. Pontosabban:bebizonyítaná, hogy a több, kevesebb. Szóval, én, min 77 éves polgár, már nem érem meg azt a napot, amikor hazámat ismét a Köztársaság jelzője koszorúzza.
Orbán Viktornak rendszerszerű problémával kell szembenéznie. Ezzel az önmagát művelt bugrisnak tartó politikus (aki valójában legfeljebb félművelt bugrisnak nevezhető) pénteken szembesült, igaz, nem először. Pont azon a napon, amikor az EU pénzügyminisztereinek tanácsa…..
olddoki 2013.06.23 15:46:51
@Fejesrob: átnéztem a commenteket. Úgy tűnik, a többség nem talál valami hitelesnek. Vagy trafikot kapott a familiád, vagy állami földbérletet, de nem lehetnek körülötted tiszták a körülmények, vagy úgymond, ökölbeszorult aggyal gondolkozol.
olddoki 2013.06.23 15:55:59
@hot-spot: Ha az bekövetkezik, amit leírt. Táviratot küldö Önnek, hogy You Made My Day. De sajnos, talán korom teszi,. én nem vagyok ilyen optimista. Ezek a jogbitorlók, mégha számtanilag nyer is a demokratikus ellenzék, meg fogják hamisítani. Csak emlékezzen rá. orbán félőrülten, meddig tüzelte hadait, és állította, hogy nem volt eredményes a voksolás 2002-ben. Képzelje, most, amikor kezében pénz, sajtó TEK, Polt, a nemnormális békemenetesek. Mit fog művelni a Kedves Vezető. Hiszen azért ilyen most a személyisége, mert felőrölte az a nyócév, amely alatt minden este úgy feküdt le, hogy nem ő Magyarország miniszterelnöke és így is ébredt. Amit most kap az ország népének jelentős része, annak alapvető oka, az, amit fentebb leírtam. Higgyen nekem. értek valamit az emberi lélekhez, az emberi mentalitáshoz. De legyen úgy, ahogy jósolja.
olddoki 2013.06.23 16:04:29
@Capt. Szaniszló Sándor: uram! A politika, a politizálás az ugyanolyan mesterség, mint bármi más. Azért, mert van egy társaság, amelyiknek 200ezer támogatója van, azzal mire megy? Vannak miniszterelnöknek, pénzügyminiszternek, nagyköveteknek, és egyáltalán az államigazgatásban jártas embereik, ne ebből a szedett-vedett bagázsból induljon ki? A mai kormányban nincs egyetlen karizmatikus személy. Ami pedig a régiektől való ódzkodását illeti, állítom, nem tudná pontosan megmagyarázni, hogy pl. mi a problémája Bajnaival, azonkívül, hogy a Fidesz naponta újabb és újabb rágalmakkal áll elő. De ezek az emberek mindig is ezt csinálták. Csak a lejáratáshoz értenek, miközben nincs közöttük egyetlen hiteles ember.
Oly korban éltem én e földön,mikor az ember úgy elaljasult,hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,befonták életét vad kényszerképzetek. Oly korban éltem én e földön,mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,az áruló, a rabló…..
olddoki 2013.04.16 14:08:28
@Reino Häyhänen: Azok miatt már megint, mert olyanok voltak mint te. ha rajtad múlna megismétlődne a múlt. Szerencsére piti vagy.
Egyedül maradtál, Viktor. Legalábbis a világnak azon a felvilágosult felén egyedül, ahol az autokratizmus nem erény. Tudom én jól, hogy a hazai átlag fideszes és jobbikos vidáman visszaköltözik a vasfüggöny mögé ha te kijelented nekik, hogy oda mögé majd nem ugat be a világ,…..
olddoki 2013.04.13 17:04:24
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Él itt e hazában azért, vagy pár millió 60feletti. Azok hová menjenek, és minek? lassan a fiataloknak sem lesz mosogatóhely nyugaton.
olddoki 2013.04.13 17:07:56
@olddoki: Kommentem naugyemegmondtamnak írtam-volna. nem tudom ,hogy került a képbe -sentinel...
Aki a közszolgálati rádió ideológiai mantráival kezdi pénteki napjait legalábbis, az biztosan kívülről tudja már, hogy Magyarország tündérország (kis és nagy tével egyaránt), amelyet egész Európa irigyel, következésképpen utál és gyűlöl azokért a nagyszerű tettekért,…..
Mandiner blog Felszabadulás 2013.04.04 08:01:00
„Mindenesetre mondjuk ki: az emberek alapvető joga, hogy meghaljanak és öljenek az országért, amelyben élnek, és hogy kivételes szigorral büntessék meg azokat a fajtájukbelieket, akik a betolakodók tűzhelyénél melegedtek.” (Sir Winston Churchill) Történt, hogy a brit szigeteken…..
olddoki 2013.04.04 13:00:24
@aristo: Hogy te milyen okos vagy. irodalmi jegyzéket is tudnál produkálni, hogy honnan szedted eszement véleményedet:
olddoki 2013.04.04 14:50:11
@ArmaGedeon: József Attila a világirodalom egyik legnagyobb költője volt. Egyébként Horger antal jóvoltából nem lett diplomás. A számtalan segítőről(Mint hatvani is9 ne beszéljünk. Azt kérdezem:napszámos, zsellér, kubikus ember gyerekéből lett -e orvos, ügyvéd, mérnök a Horthy rezsim alatt. Nem lett. Minimum magasan kvalifikált szakmunkásnak, vagy kisiparosnak kellett lennie annak a szülőnek. na és ott voltak a papok. A nagyon hívő ifjakat támogatták, de elsősorban papi pályára szánták őket. A HÁ-VAL KEZEDŐSŐ MONDATOK PEDIG ÉRTELMETLENEK. a TÖRTÉNELEMNEK CSAK ARRÓL E RÉDSZÉRŐL VITATKOZHATUNK, AMI MEGESETT. a TÖBBI GYERMEKMESE.
olddoki 2013.04.04 14:53:47
@ArmaGedeon: "
Lásd még Anthony C. Sutton könyveit, melyekben bizonyjtja, hogy a szovjet hadiipari potenciált 1917-től kezdve az USA bankár és nagyipari tőkés körei épjtették fel. " mI EBBEN AZ ÚJDONSÁG. MÉG JÓ, HOGY NEM EMLÍTED MEG, HOGY AMERIKA MI MINDENNEL LÁTTA EL A sZu-T, ÉLELMISZEREKTŐL KEZDVE, HADIAESZKÖZÖKÖN ÁT. aMERIKA hITLERT sZTÁLINNÁL IS VESZÉLYESEBBNEK TARTOTTA A VILÁGRA. mINTAHOGY cHURCHILL IS. mINDKETTŐJÜKNEK IGAZA VOLT.
Alternatíva Most kéne megállni 2013.03.10 09:55:28
Eleinte röhögtem az egészen: a Fidesznek már csak sósavas bácsik, ultrák és a demokráciában hívő fiatalok ellen bármikor megmozduló jobbikosok maradtak. Csak hát valójában gyilkosokat vezényelni a tüntetők ellen nem vicces. Kubatov Gábor már elkezdte megszervezni a párt…..
Beültették a hintába Áder János köztársasági elnököt a párttársai, nem is akár hogy - amennyiben a parlament elfogadja az Alaptörvényünk 4.0 módosítását, úgy neki kell döntenie: feltétlen lojális a Fideszhez és annak vezetőihez vagy inkább a saját útját járja és…..
olddoki 2013.02.28 16:04:51
@CSENDES: Mit kell ezen csodálkozni. Orbán hívő ember. Márpedig a hívő számára minden isten akaratából történik."egy fűszál nem hajolhat meg isten akarata nélkül." Oszt jónapot.
olddoki 2013.02.28 16:38:30
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Szövegére nem lehet mit mondani, mert nem embertől való. Van egy minimum, ami alatt nem szabad komolyan venni az írni megtatult emberszabásút.Az intelligenseknek:Humanoid az orbánchívő.
A honlapot azért hoztam létre, hogy az ELTE BTK-ra járó diákok számára nyilvánvalóvá tegyek néhány kérdést. Magam is tagja vagyok a szervezetnek, anno kifejezetten azért indultam, hogy ezt az egész maffiát felderítsem. Igen, tényleg listázták a hallgatókat származásuk…..