Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dokia

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pelsológia A lehorgászott Balaton 2013.04.21 21:17:49
A kis öreg akkor érkezett, amikor a második készségemet vetettem be. Sötét volt még, hajnali háromnegyed öt. Gyorsan besuhintotta az egyik végszerelékét, majd a másodikon tömködte az önetetőt éppen, amikor máris kapást jelzett az imént bevetett. Akasztás után még odavetette,…..
Pelsológia Téli csendélet 2013.03.24 12:47:47
Halásszy kiballagott a móló végére, miközben álláig húzta a pulóverét. A lámpaoszlopnál aztán megállt, és ünnepélyesen körülnézett. Gyenge északi szél fújdogált, de most ez a kis szelecske metsző hidegnek tetszett, a párás túloldal, a szomorúvá borult idő pedig…..
A mai napon szerettem volna befejezni a kormoránokat képletesen terítékre tevő írásomat, de már látom, nem fog sikerülni. Így arra még várni kell egy kicsit, na de ami hír, időszerű hír, remek hír, csodálatos hír – gondolhatjuk joggal –, nos az nem tűr halasztást. Igaz,…..
Dokia 2013.02.21 21:11:35
@Willyfog67: Látom teljesen képben vagy! Nekem nagy veszteség volt a tiltás, főleg mert én betartom :-) és csak azért emlegettem fel, az esetet, hogy ha véletlenül halászat ügyben a vártnál szerényebb változások történnének, ne törjön ránk a csalódott csodálkozás.