Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Namaszté

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken tárgyalja a Fővárosi Közgyűlés a római-parti mobilgát tervét. Mint már korábban is írtam, messzemenően nem értek egyet a tervezett gáttal: miért védenénk több milliárd forintnyi közpénz elköltésével és a természetes Duna-part rombolásával a szabályokat…..
Namaszté 2013.02.21 22:16:43
@Hepci: Van abban valami amit te és főmérnök mondotok, de az is igaz, hogy a csónakházak többsége is elég lepukkant állapotban van, kérdés hogy felújítás nélkül mikor dőlnek össze nem is beszélve a sok vállalati szocüdülőről. Egyébként nekem tökmindegy hol lesz a gát ha ecce vennénk a fáradtságot, hogy megmondjuk pontosan mit akarunk megőrizni és mit akarunk megszüntetni
Namaszté 2013.02.22 10:13:25
@Alfőmérnök: Kedves és választékos modorú Alfő. Ebben is igazad van a képesség a türelmes és kulturált kommunikáció néha valóban fantazmagória. Nem csak a zsidóknak lehet rendberakni a partot, időnként Te is lejöhetsz- ha annyira szereted- és résztvehetsz például a szemét összeszedésében. Nem elég hogy megeszed a kolbászt és megiszod a sörödet és böffentesz egyet :)