Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szallito77

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan tévedtetek a blogomra motivációs levél minta után kutakodva. Ezért itt van néhány ötlet arra, miket írhatunk egy motivációs levélbe. Hozzátenném, ahhoz hogy ne csak klisék halmaza legyen, saját illetve a potenciális munkaadó profiljához kell igazítani. Kommentbe nyugodtan…..
szallito77 2013.02.21 14:20:57
Helló!
Nem tudom hogy válaszolsz -e még
de kíváncsi lennék a véleményedre a motívációs levelemmel kapcsolatban:

Kedves Hölgyem / Uram!

Ezúton szeretnék pályázni az Internetes honlapjukon meghirdetetett ..... hivatkozási számú „............” pozícióra.

A mellékelt önéletrajzomból kitűnik, hogy fiatal korom ellenére már több mint 4 év szakmai tapasztalattal rendelkezem a kivitelezés területén. Ezen időszak alatt rengeteg olyan tapasztalatot gyűjtöttem melyet az .... Kft-nél villamos tervező mérnökként kamatoztatni tudnék. Projektvezetői pozíciómban rendszeresen irányítok áramszolgáltatói hálózaton beruházási és fejlesztési munkákat, így nem gond a velük való kapcsolattartás és ügyintézés. A projekteket általában 5-10 fős szerelőcsoportokkal végeztetem, de nem ritka az alvállalkozók bevonása is.

Elsősorban a szakmai kihívás a modern környezet és a fiatalos hangulat motivál a pozíció betöltésével kapcsolatban, de fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és a cégüknél működő kompetencia alapú fejlesztést is. Így lehetőségem lenne egy multinacionális cég működésének megismerésére és a német nyelvtudásom magasabb szintre fejlesztésére.

Sikeres pályázatom esetén célom az ...... egy olyan üzembiztos és energiatakarékos villamos hálózat fejlesztése és üzemeltetése, amely hozzájárulhat a vállalt további sikereihez.

Tisztelettel:
...................................