Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Binladen

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kitüntetések korát éljük. Olvasom, hogy egy német város polgármestere visszautasított egy magyar kitüntetést. Konkrétan Tata testvérvárosáról, Gerlingenről, illetve annak polgármesteréről, Georg Brennerről van szó. Előrebocsátom: tökmindegy, hogy a térképen hol van…..
Melyik az a felszerelési tárgy, amelyik a legkisebb helyet foglalja el a felszerelésben, a legkönnyebb és legalább annyi felhasználási módja van, mint egy svájcibicskának? Nos, minden bizonnyal ez a tampon. Beszerzése legegyszerűbben az oldalbordától vagy a boltból lehetséges. Ez…..
Binladen 2013.04.12 08:20:10
@cereal killer:
Ne haragudj, de nem értem azt, hogy mi köze a tamponkérésnek a kehüléshez.
Ahhoz hogy én kimenjek rossz esős időben túrázni, vagy egy üveg metaxát meg kell ,hogy igyak, vagy 1.gr. THC-t el kell ,hogy szívjak.

Nekem pl. van ,szíjra akasztható mentőcsomagom is, igaz még sohasem használtam,de ha túrázni mennék, akkor alap lenne ezt is vinni.

Ha a tampont lenyeled vagy sebre teszed, attól még kihűlhetel szerintem. Nem?!
Tegnap elfogadta a parlament az egyéni nyugdíjszámlák nyilvántartásával kapcsolatos törvénymódosításokat. Az esélyegyenlőség jegyében mindenki nullával kezd. A legújabb blöff. Megszületett az egyéni nyugdíjszámla, az apró szépséghibája a dolognak, hogy az eddigi…..
Binladen 2013.04.10 09:13:39
@mrZ:
Gondolom neked a munka szó,csak annyit jelenthet,hogyan kell leszopni 2embert, és hogyan kell segbebaszatnod magad 5emberkével 1 nap alatt.
Végül is ,ez is szép teljesítmény lenne,--- ha bírnád 30 évig.
Azért még egy kérdés, még piszkálja a fantáziámat

Vajon a te, mi a kúrva anyádból tanultál és kaptál orvosi ellátást ingyen, ha a régi öregek csak dolgozgattak?
Gondolom a te kúrva anyád, és a homokos apád is, azok közzé tartozott, akik csak dolgozgattak 30 évig.
Na ezért tart itt az ország!
8ker Üres 2013.04.09 09:13:54
Üres üzletek kirakatai néznek szembe az emberrel a legforgalmasabb utcákon is, helyüket sokáig nem veszi át senki - megesik, hogy a turkáló is tönkremegy. Persze, gazdasági válság, meg egyéb kifogás mindig van, de akad olyan is, aki kiírja, mi is történt:   De mikor jön…..
Binladen 2013.04.10 08:04:08
Mivel az észak-koreai rezsim felszólította a külföldieket, hagyják el az országot, mert nem tudják garantálni biztonságukat, felmerül a kérdés, hova menjenek az észak-koreaiak? Azok, akik már végképp nem akarnak ott élni, vajon hova mehetnének? Legálisan sehova. Illegálisan…..
Binladen 2013.04.07 13:32:03
@komplikato:
Tévedtél egy kicsit, vagy 4 ezer évet a hagyományokkal illetően.
A 90-s idők elején te hol éheztél Etiópiában?

Itt is van még rabszolgaság Európában, nem tom,hogy mit kell a Kínain csodálkozni.

Arról nem is beszélve,hogy a legnagyobb rabszolga kereskedők( FR. GB,USA), még 160 évvel ezelőtt, a legnagyobb Afrikai néger kereskedők voltak.
 A szexuális indíttatású erőszakos bűncselekmények erőteljesen irritálják a lakosságot. Mindannyian féltjük lányainkat, feleségeinket az efféle szörnyű támadástól. A gyengébb nem jelentős része még mindig szinte teljesen elővigyázatlan és többnyire tájékozatlan is önvédelmi kérdésekben. Ahogyan…..
Jan Schwochow írta egy cikkében a 9/11-es támadás után, hogy soha ne higgy az infografikáknak! Aztán hozzátette, hogy az esemény utáni napon. Az újságban megjelenő infografikát nem kezelhetjük máshogy, mint a mellette álló cikkeket. Mégis sokszor mérünk kettős mércével.…..
Binladen 2013.04.05 13:47:10
A slammer Kemény Zsófi saját műfajában üzent Orbán Viktornak. Videóját eddig majdnem 63 ezren látták. "Tisztelt miniszterelnök úr! Kemény Zsófi vagyok, és én vagyok az ötszázegyedik a végén annak a hosszú sornak, amelynek az elején Londonban már porszívóznak meg…..
Binladen 2013.04.04 13:06:34
@benoke77:
Mivel az idén még nem volt népszámlálás, ezért csak következtetni tudok kb.9.700ezer.mínusz külföldi állampolgárok.Jaa! meg mínusz 1,5millió cigány, az összesen: 7,5 millió magyar-:)
Binladen 2013.04.04 13:10:46
@benoke77:
DE HÁT NEM EZ A LÉNYEG!
Hanem az,hogy az a majdnem 1millió ember a 9. felett, akik havonta keresnek 1-25mill. Ft-t, azok szarnak Zsofika és a többi MAGYAR érzelmeire.

Most volt szünet a 7-osztályba, hogy ilyen rövidet kérdeztél?
Binladen 2013.04.04 19:18:43
@benoke77:
Ezt mind a napközibe találtad ki, vagy alá is tudod támasztani valós adatokkal?
Bocsi hogy zavarni mertelek, kezdődik a mese.
Maradj fekve!
Az alábbi levél létjogosultságát egy gazdasággal foglalkozó oldalon a Magyarországot teljes egészében érintő jövőkép indokolja, és ez talán a legtöbb fiatalt és nem fiatalt foglalkoztatja. Valószínűleg sokunkban megfogalmazódott már egy miért igen? és egy miért nem? elképzelés az esetleges külföldre…..
Binladen 2013.04.03 13:43:58
@karikaV43:
Büdös nigger!Miért nem takarodol vissza a lelences napközibe?
Kedves Lákátosz kolompár vinetú kanalaaas, rostas karika faszfej!
Ha annyira értenél a mű építészethez, akkor falat építenél te köcsög, és nem betonnal rohangálnál a taligáddal a cigánysoron.
Ahogy elnézem, neked sincs több eszed, egy törött hintalónál.
Igyál sok meszet, attól majd meg jön az eszed-:)lákátossz meszter.

@Lencsés István:
Tudom nem lehet kurva egy férfi, csak homokos rojtos seggű mint te.
Binladen 2013.04.03 13:48:06
@Lencsés István:
Egyébként te ki vagy? Armandó Herkules Esmeralda?
Binladen 2013.04.03 17:07:30
@Lencsés István:
Én csak erre reagáltam:Egy FÉRFI nem lehet kurva ( ami rövid u ) .
Lásd a gyerekek ,hogy látják:
Viola, 5 éves:
A kurva az a nagynéném mert anyáék mindig azt mondják, hogy már megint jön kölcsönkérni az a kurva és akkor megjön a nagynéném. (szülő gyereket tékából kirángat, saller repül...)

Zolika, 6 éves
A kurva az olyan néni, aki letolja a bugyiját és megmutatja a punciját, aztán elszalad.
Ilyen egyszerű az egész történet: az a fasza csávó, aki ad, nem aki elvesz. Aki pedig történetesen most ad, az a Fidesz. Nem tudjuk, hogy mennyit és nem is érdekel. Mi hiszünk a tündérmesékben. Mi nem tartozunk azok közé, akik utánajárnak. Megelégszünk azzal, hogy elhisszük. A…..
Talán veled is előfordult már, hogy a jól megszokott tömegközlekedésedet megzavarták a kábellopásból fakadó közlekedési fennakadások. Ha nem élsz a közösségi közlekedés nyújtotta lehetőségekkel, akkor sem úszod meg, mert a BKV, vagy a MÁV veszteségeit a te…..
Az az egy biztos, hogy nem az Isten tehet róla.   ... meg vagy gyõzõdve arról is, hogy te a vakok vezetõje vagy, meg a sötétben járók világossága, az oktalanok nevelõje, és a kiskorúak tanítója, mivel tied a törvényben az ismeret és az igazság teljessége: ha tehát mást…..
A kormányzat szeret büszkélkedni azzal, hogy folyamatosan sikerült növelnie a foglalkoztatást és a gazdasági aktivitást. Ezt az állítást a KSH statisztikái is alátámasztják. Az adatokból azonban az is kiolvasható, hogy a versenyszférában csökkent az alkalmazottak száma.…..
A II. Orbán-kormány hivatalba lépésekor a középosztály megerősítését tűzte ki célul. Pár nappal ezelőtt pedig Balog Zoltán egy népesedésről szóló fórumon beszélt arról, hogy a középosztályba tartozó nők gyermek- és munkavállalását igyekeznének megkönnyíteni. A…..
Az RTL Klub egyre nézettebb sorozatának keddi epizódjában (itt nézhető meg, a 24. percnél kezdődik) elcsattant egy mókás cigi, elfogyott egy üveg vodka, a buli végén pedig mentőt kellett hívni. Mindez elrettentő célzattal - írja a Bors. A sztori szerint Joe kiskorú lánya,…..
Binladen 2013.03.29 00:21:34
@Stormbird:
Egyem meg, kis cóbija ,hogy lázadozik. Pedig a tóra ezt sem engedi-----
Enged már meg, hogy mindenki úgy élje le az életét ahogy akarja, és ne úgy, ahogy te gondolod a homokos fejeddel.
Binladen 2013.03.29 00:32:05
@Pontosan Én Vagyok:
Egyébként én még emlékszem, hogy akik ellenzik a füvet,pont azok is a 80-s idők végén, úgy szívták mintha az életük függött volna tőle. Ebbe a körbe tartoznak a MSZMP-S buzik és a fideszes kisszista homokosok is.
Binladen 2013.03.29 00:32:58
Álláskeresési technikákkal, munkaerő-piaci és munkajogi információkkal csábítaná haza a külföldön élő fiatalokat a Gyere Haza Alapítvány, a programot támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) is. Önmagában szép gondolat, hogy segítsük a hazatérésüket, de…..
Binladen 2013.03.26 10:39:50
@Kivlov: Te alapból vagy ilyen hülye vagy ezt tanultad ingyen pénzen a gimnáziumba?
Vagy csak cigány vagy? akik ha pénzt látnak, se isten se ember nem állhat meg előttük?!
Az @ablakkktalan: megközelítése teljesen korrekt.
Szerintem nem másra megy ki ez a játék, mint a Magyarok kiirtására a Kárpátmedencéből.
Az én véleményem az, hogy a parlamenti pártokat és rokonaikat kellene tűzzel vassal kiirtani még az írmagjukat is, hogy meglegyen az a több százezer elveszettnek hit milliárd forintjaink,amit hiányolunk.
2010 kemény telén Szlovákiában és Magyarországon egyaránt megnyitották a vasútállomásokat a hajléktalanok előtt, hogy mégse az utcán fagyjanak meg a szerencsétlenek. A döntést Szlovákiában a szociális minisztérium január 27-i válságstábjának ülésén hozták meg, és a kegyelmi állapot február 8-ig…..
Aki lemaradt volna az előző részről, az egyrészt szégyellje magát, másrészt íme egy kis kapaszkodó: Gábor – csak, hogy az elején tisztázzuk, Gabi az nem Gabriella – nem bírta az asszonyt, se a hegyi levegőt, így visszacuccolt Pestre, hogy újrakezdje régi életét.…..
Bevallom évek óta nagy érdeklődéssel figyelem az ufókutatók által jól ismert 51-es körzetről érkező híreket és jelentéseket. Földönkívüli űrjárművek landolásáról, sőt szürke, alacsony lények boncolásáról is bejárták a képek a világsajtót. Eddig az amerikai ufó-…..
Nem csillapodik a vita az idei World Press nagydíjas fotó körül. A képről az első pillanatban látszott, hogy hiába erős és fontos (minden kegyetlenségével együtt) a tartalma, a valóság nem így néz ki. Több szakmai oldal és rengeteg fotós támadja a képet emiatt, mindenki az…..