Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roni Karsai

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a bejegyzést a Qalandar utazási irodát vezető kedves barátaimnak írtam grúziai kalandozásinkon felbuzdulva, de itt is szeretném közzétenni. A hétköznapok és az utazások során a kultúra, az ételek és az emberek egyvelege inspirál leginkább, így gasztro témák is fel-fel…..
Pár hónapja belebotlottam egy cikkbe, amely a jóga és a kereszténység kapcsolatát vizsgálja. Izgalommal vegyes érdeklődéssel fogtam bele az olvasásba, aztán kissé elsötétült a tekintetem. Azóta várat ez a bejegyzés magára. A cikk írója arról beszél, hogy a jóga és a keresztény hit gyakorlása…..
bootnote. a jegesmedvék földjén. 2016.05.04 12:00:25
  sátor kilátással. Nem mai történet, de olyan, mintha tegnap történt volna. Igazából lassan három éve lesz, hogy átéltük a nagybetűs Kalandot, ennek ellenére nem évült el a történet, hasznos (vagy csak szimplán érdekes) olvasmány lehet sokak számára. Akkor hát dióhéjban. De hát az lehetetlen!…..
bootnote. első fejezet. 2016.04.27 14:36:47
ide jönnének a miértek. Hosszú ideig morfondíroztam azon, hogy milyen szívesen is írnék. Fordító és tolmács papírral a zsebemben megszoktam, hogy általában mások gondolatait közvetítem. Azonban nagyon is szeretem a saját gondolataimat is valódi (és virtuális) papírra vetni, éppen ezért arra…..