Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IamGlenQuagmire

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leginkább ezt lehetne az orra alá dörgölni Denny Hamlinnek és Joey Loganónak a fontanai Auto Club Speedway-en rendezett NASCAR-futam utolsó kanyarjában történtek fényében. Amikor megláttam az ambulanciát a földön fekvő Hamlin körül sürgölődni, akkor az hirtelen egészen…..
Azt hiszem, hosszú idő után megint elég komoly figyelmeztető jelet kapott ma este a NASCAR világa - és ez idő szerint sajnos még mindig benne van, hogy több lesz, mint egy egyszerű figyelmeztető jel... Itt most épp látható az eset, de a NASCAR ezúttal nagyon-nagyon…..
Azt hiszem mind a versenyzők, mind pedig én sokat tanultunk a tegnap esti Budweiser Duelekből. A drasztikusan változó pályahőmérsékletekből én azt, hogy ez pontosan hogyan hat a kocsik viselkedésére, ők meg azt, hogy mennyire érzékeny erre a Gen-6. A sucker hole-ból azt, hogy hogyan…..
Napok óta úgy érzem, hogy azután a felhajtás után, amit azért kapott, mert ő lett az első nő, aki meg tudta szerezni az első rajthelyet a Daytona 500-on, egy valamirevaló NASCAR-blognak mindenképpen illene megemlékeznie Danica Patrick történelmi teljesítményéről. És miközben az…..
IamGlenQuagmire 2013.02.23 11:58:48
@Lándzsa Erőskar: Természetesen csak kiegészítő jelleggel írtam, nyilván nem játszott a szél sorsdöntő szerepet, de hozzátehetett néhány ezredet a backstrechen.

Peace
IamGlenQuagmire 2013.02.23 17:22:18
@Lándzsa Erőskar:
Ismételni szeretném magam, hogy elkerüljük a félreértéseket: "Michael Waltrip megemlítette" ... "csak kiegészítő jelleggel írtam" ... "nyilván nem játszott a szél sorsdöntő szerepet".

www.youtube.com/watch?v=B0CuNU54C10
2:04:50-től a hivatkozott megnyilvánulás. Én az ellenkező bizonyításig engedelmeddel neki hiszek, nem tartom lehetetlennek, hogy mondjuk egy fél autóhossznyit a szél IS (nem csak az!) jelenthet, különösen akkor, amikor a hátsó egyenesben szemmel láthatóan jelentősen gyorsabb a szintén hendrickes motorral futó Gordonnál.

Peace
Egy röpke kormánymozdulat balra. Ahogy az előző napon, úgy ismét célba vette az alsó sávot, pedig akárcsak akkor, eleinte ezúttal sem tűnt jó ötletnek. Az évadnyitó nem pontszerző futam, a Sprint Unlimited 15. körében Kevin Harvick bő 24 órán belül már másodszor találta…..