Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gloyva (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Gyanús mentorok 2013.09.15 23:08:32
Az X Faktortól sokan várták, hogy valami paradigmaváltás következik be azáltal, hogy egy híján lecserélték a mentorokat. Nem történt ilyesmi. Tóth Gabi buta és harsány, ahogy várható volt. Szegény Szikora Robi eddig sem tűnt a legnagyobb szellemi magaslatnak, de ebben a műsorban…..
Gloyva (törölt) 2013.09.16 14:57:08
@indazs: Egyetértek. És pontosan ezek az igazi tehetségkutatók azok, amelyek addig egész biztosan nem kapnak megfelelő médiatámogatottságot, amíg a mainstream könnyűzenei IPARban a pénzcsinálás lesz a fő szempont.

A poszt írójának pedig annyit szeretnék mondani, hogy hatalmasat tévedett, amikor azt írta, hogy az iparosmunka ellentéte az X-faktor, meg a többi ilyen alja műsor céljának. Az iparosmunka a LÉNYEGE az X-faktornak, meg a többinek. Mutassunk be egy csomó énekesjelöltet, aztán egy hétről hétre frissített közvéleménykutatás alapján szűrjük le, hogy melyikre lenne itthon, meg esetleg a határainkhoz közeli külföldi részeken igény, aztán nyomassuk őket orrba-szájba addig, amíg meg nem csömörlik tőlük mindenki. Magát a műsort nem tudom méltatni, mert egyetlen részét nem vagyok hajlandó megnézni. Biztos nagyon látványos, meg hangulatos, de a lényege ellenkezik mindennel, amit én a jó ízlés határain belülinek tartok.
Gloyva (törölt) 2013.09.16 14:59:15
@Gloyva: Ja és még csak annyit, hogy az igazi tehetségkutatókon általában alapkövetelmény a saját szerzeménnyel való fellépés, és lehet bárki bármilyen jó énekes, ha nincs mögötte egy tehetséges zenészekből álló zenekar.
Szomorúan olvastam a hírekben, hogy az isteni Jack valószínűleg visszavonul a filmezéstől, mert már kezd romlani a memóriája. Nos, valójában már 2010 óta nem forgatott, tehát már egy ideje élvezi a nyugdíjas életet. Na persze, amúgy Jack-esen: kosárlabdameccsek, bulik, nők. Mit…..
Megjelent egy remekmű: Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve! Összegezve ezt a tökéletesen felépített marketinggépezetet, és levonva a tanulságokat megállapíthatom, hogy a mi drága Nikink eladta a lelkét az ördögnek. Kinyitotta Pandora szelencéjét, ennek…..
Gloyva (törölt) 2013.06.12 16:38:40
Ami a könyvet illeti, egyrészt az, hogy ma Magyarországon ez ekkora médiafigyelmet kap, az szerintem kétségbeejtő! Hetek óta mást se hallani, mint hogy szegény lánynak mennyit kellett szenvedni, kikkel dugott, stb. Ha tényleg megtörtént is minden, amit leír, akkor ahogy a poszt írója is taglalja, miért csak most derült ki és miért nem a rendőrségre ment? Másrészről viszont a sportolói társadalom többi tagja is elég alacsony szellemi színvonalról tett tanúbizonyságot, amikor szinte elkezdtek versenyezni, hogy ki is mert magára a könyvben! Ha esetleg én érintett lennék a dologban, akkor lapítanék, mint a szar a fűben! Ami pedig a pedofíliával megvádolt masszőrt illeti, szerintem magáért beszél az, hogy Szepesin kívül eddig még egyetlen úszónő nem vádolta meg. Médiacirkusz az egész. De mondom, szerintem az a legocsmányabb, ahogy a fél ország ezen csámcsog! Edzőtáborban, versenyek előtt szexelt egy jó párszor. Ki nem szarja le? Szerintem ez mindenkinek a magánügye kellene, hogy legyen! És mindenki úgy csinál, mintha akkora ritkaság lenne, hogy egy-két házas ember (akár férfi, akár nő) félrekefél néhanapján. Csak azért az egész felhajtás, mert ismertek. Felfújják az egészet, a bulvármédia meg két kézzel söpri be a rengeteg pénzt, amit a pletykára éhes átlagmagyar fizet ezért a szemétért! Úgyhogy szerintem teljes mértékben igaza van poszt írójának, a pénzről szól az egész. A Blikk, a Bors, meg a többi ilyen papír és elektronikus alapú médiahulladék kaszál, Nikike meg megkapja a maga részét az egészből! Egy hónapig mindenki róla beszél, aztán elfelejtik, leszarják, ki-ki a saját vérmérséklete szerint! Panem et circenses!
Június közepén kerül boltokba a Sex Action új albuma, az Olaj a tűzre. Ez lesz a csapat első lemeze 2005 óta, és egyben az első, amit az új felállás készített el. A Sex Action a '90-es évek első felének egyik legnépszerűbb hazai rockcsapata volt, akik némi szünetet…..
Gloyva (törölt) 2013.06.07 11:17:40
@spájdernecc: szerintem is lehetne egy kicsivel erősebb a basszus, akkor jobban dörrenne a cucc. Kocsiban, úton szemesre augusztusban, tökéletes választás. Én mondjuk nem ismerem annyira a Sex Action régebbi munkásságát, de mondjon akárki akármit, nem lett ez rossz. :D
Gloyva (törölt) 2013.06.07 11:23:22
@Gyingizik: Ígérem, bepótolom.
Visegrádban ez a szöveg található szó szerint a Szent koronáról. A teljesség igényével, szó szerinti idézet következik a visegrádi várban található szent töföfő másolatáról. Megjegyzés: Ezt a szöveget a felsőbbrendűségről és az idiotizmusról, elnyomásról, még maga…..
Kritikámban is említettem már, de azt talán most sem túlzás kijelenteni, hogy Joseph Kosinski műve nem egészen saját kútfőből táplálkozott. Az azonban engem is meglepett, mennyi alkotással tudok párhuzamot vonni a műfajon belül. Úgyhogy arra jutottam, itt az ideje összeszedni…..
Álláskeresési technikákkal, munkaerő-piaci és munkajogi információkkal csábítaná haza a külföldön élő fiatalokat a Gyere Haza Alapítvány, a programot támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) is. Önmagában szép gondolat, hogy segítsük a hazatérésüket, de…..
Gloyva (törölt) 2013.03.26 08:05:44
@kzolika: Mégis hogy fel vannak háborodva az emberek, hogy ha kihívják a szerelőt, mennyit képes elkérni. És most nem vitatom, amit írt, csak arra próbálok rávilágítani, hogy itt nem lesz érdembeli változás, amíg ezt a fajta gondolkodásmódot, ami jelenleg dívik, ki nem dobják mindenestől a kukába!
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
Nem tudunk hibázni, úgyhogy jöhetnek a kitüntetések. Nincs mese, ebben is jobbak vagyunk, mint Európa. A belügyminiszter szerint „Európa eddig legnagyobb márciusi viharát éltük át”, Nyugat-Európában több mint 1200 kilométeres dugó volt, ehhez képest „más országokban…..
Ülök a meleg szobában. Szeretteim és hozzátartozóim téli segítése kipipálva. Szomszédos vének kiásva. Tüzelővel ellátva, aki azzal fűt. Lakóhelyem távol van a bajbajutottaktól, így naivitás lenne azt hinni, hogy bárhová odajuthatok, ahol szükség lenne segítő kezekre…..
Úgy tűnik, hogy a magyar társadalom nem szabadul a szocializmus árnyától: a hóhelyzetért is az államot okolja, ahelyett, hogy elgondolkodna akár egy pillanatra is a maga felelősségén. Ugyanakkor dicséretes, ahogy önzetlenül kisegítik egymást eme nehéz helyzetben. A tegnap…..
Michael Knight Szembesülés 2013.03.07 23:25:59
Azért elég szar lehet mostanság neked, Viktor, na persze nem mintha sajnálnálak. De elég szar lehet végignézni, hogy miközben értelmes fiatalok százai tüntetnek ellened egyre hangosabban, csak egy maroknyi elvakult nyugdíjas próbálja védeni a renomédat. Szar lehet szembesülni…..