Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szemben a haladással

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Nem vár a Kánaán 2013.01.15 06:55:00
Mai szerzőnk egy régebbi posztra reagálva írta meg válaszul az alábbiakat. A válasz azonban érzésem szerint nem egyetlen embernek szól, sokkal egyetemesebb érvényű annál, ezért nyugodt szívvel ajánlom figyelmetekbe. „Az idők folyamán én azt vettem észre, hogy az…..
Először is tessék megnézni a videót és azután olvasni értekezésem. Szimpatikus számomra ez a pár... - "Ez egy bénázás" - Mondja az ürge. Nem állítják, hogy feltalálták a spanyol viaszt, hogy mindenkinél okosabbak és mindent jól csinálnak. Kísérleteznek, bénáznak, mint…..
A mai poszt felvezetőjét azzal kell kezdenem, hogy soha nem hittem a sztereotípiákban és az általánosításokban, mert minden ember sorsa más és más. Számomra az előítéletekkel a harcot sikeresen felvevő Dániel írása is ezt támasztja alá – hogy miért, az rögtön…..
Hol is kezdjük? Talán néhány szösszenet a blog írójáról. 24 éves, Budapesten felnőtt és nevelkedett fiatalember. 15 már elmúlt de a 20 még messze volt, mikor tudomást szerzett várostól eltérő településformák illetve falusi élet létezéséről. Az új információ birtokában…..