Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egen Setalo Lukacs

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nagykörút az egyik legkevésbé biciklisbarát útvonal a fővárosban, de a közbringa-rendszer jövő tavasszal esedékes bevezetése új helyzetet teremthet. A Bubi működési területének „kerékpározhatósága” a projekt EU-támogatásának is feltétele. Átalakításokra…..
 Nagyvonalakban saját tapasztalat: 1 évvel ezelőtti biztonsági őr pályafutásom (egyetem mellé kellet volna pénz).  1. A fizetésen majd 1 hónapot ültek, hogy kamatozzon a zsebükbe, és úgy vontak belőle 5-10 ezreket szemrebbenés nélkül, mint a huzat, csak nekünk…..
Egen Setalo Lukacs 2013.08.23 14:42:32
@órarugógerincű felpattanó: Igazad van ehez semmi köze a politikának!Szimplán mi vagyunk a hülyèk hogy ennyièrt dolgozunk!Ameddig a fönököm ùgy csinál mintha jòl fizetne ,addig èn ùgy csinálok mintha jòl dolgoznèk!
In memoriam Szélsőközép Ha egy országban elfogy (vagy eleve nincs) pénz, azon a kicsin, ami még van, nyomban összekapnak a társadalmi csoportok. Ilyenkor a jobb érdekérvényesítéssel rendelkezők megfizetik házi szakértőiket, hogy megmagyarázzák a társadalomnak, hogy épp…..
Minden 10. kerékpáros járdázik, ezt állítja a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. Bukósisak Felmérése. A májusban, közel 1000 fő bevonásával végzett online kutatás szerint a biciklisek jelentős része annak ellenére sem merészkedik le az úttestre, hogy a KRESZ szerint csak akkor…..
A budapesti tömegközlekedés árszabása katasztrófa. Vegyünk egy olyan élhető várost, mint Bécs és rögtön kapunk néhány érvet ahhoz, hogy miért is. A napokban adták hírül az osztrák bulvárlapok, hogy a fővárosban már 533 ezer éves bérletest tartanak nyilván és év…..
Egen Setalo Lukacs 2013.05.30 11:05:02
@Ellátott utas: 5.Kifogás.Soha sem lesz elèg bicikliùt .Èsszel kell közlekedni.Szerencsère egyre jobb a bringások ès az autosok közötti viszony.Az vesse rám az elsö követ aki1 soha nem hibázott 2 minden szabályt betart.Nincs ilyen ember.
Egen Setalo Lukacs 2013.05.30 14:05:31
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Nyugi.Bevetted már a mai gyògyszert?
Először egy komoly, összeszedett anyagot terveztem írni a Hajdú-Bétes sztoriról, de a történet annyira szánalmas irányt vett, hogy ez már nem lehetséges. Igazodnom kell a valósághoz, bár a valóság hű leképezéséhez az abszurd dráma csúcsa jobban illik:  hogy rövid…..
Egen Setalo Lukacs 2013.05.17 09:08:25