Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TammyV

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy vallomással kezdenék. Az adás kezdete után 10 perccel kapcsoltam a TVGO-n - ennek még lesz jelentősége - az RTLII-re, így in medias res kaptam az arcomba a leszakadt műkörmű szlovák pultosnő száját elhagyó taktikai "kire basszam a kék kendőt" vegyes felvágottból. Itt úgy gondoltam, hogy az is…..
Bencével kezdünk, aki megvan győződve róla, hogy hiányzott nekünk, majd gyorsan felvezeti a műsort. Az aktuális szavazásra tereli a szót, aminek a témája: Ki a legpletykásabb a villában? Na, legközelebb erőltessétek meg magatokat, hiszen minden tévé előtt ülő egy emberként vágja rá, hogy Miss Röfi…..
TammyV 2016.09.20 13:02:04
@panamcat: szerintem a Lori nemnez ki jol. Maleszaju nyalgep. A teste is eleg fura. Az arca rendesen idegesit. :)
Anikót a gonosz stájliszt egy, a legutóbb szegény Lemmyn látott német harckocsizó-egyenruhára kísértetiesen hajazó mentébe és bőrnadrágba öltöztette, szemüveg ezúttal nincs, oda az intellektus, sóhajthatnánk, ha nagyon gecik volnánk. Anikó komor, balhé volt, meg annak következménye...
TammyV 2016.09.19 10:31:16
A tegnapi adásban volt végre igazi szarkavarás és ebből adódó konfliktus, fura módon még mindenki megbízik Miciben és Dinában, a villa két legmegbízhatatlanabb emberében, Attila pedig olyan oldalát villantja meg, ami után még azt is elhisszük neki akár, hogy egy kislányt tart fogva a pincéjében és a…..
A poszt, amit reggel 5 óta írtam elszállt, kösz Windows, meg a maces megszokás, hogy minden automatikusan mentve van, faszom a notepadbe, abba. Időm viszont sajnos most nincs újra összerakni a cuccot, kommentekben beszéljétek ki Részeges Micit meg a többieket, ó faszom, de idegbeteg vagyok most...
TammyV 2016.09.12 08:56:03
@SzemFülEs: szrintem meg pont Zsolti a legeselyesebb
TammyV 2016.09.12 10:35:46
TammyV 2016.09.12 11:23:08
@windsor: A Zserbo anniyt tett hozza,hogy mar az elso napon belekotott a Krisztianba... :))) Nem tudom. Nagyon tavol all tolem a stilusa. De az Evelintol kiver a viz. Ahogy beszel amiket csinal. Fuj. Nala mar csak a Mici rosszabb. Foleg reszegen. De a Mici meg akkor is reszeg amikor felkel. XD JA meg a Viki. De O mar nem tema. Mondjuk szegenynek csak annyi volt a bune,hogy csikszaju,bandzsi amoba.
Azt valaki elmeselhetne nekem,hogy Magyarorszagon tenyleg nem valtoznak igenyek es az emberek erre szerelmesparosdira kivancsiak meg a dugasra, vagyy csak a szerekesztok nem fogjak fel hogy valtani kene?
A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!..
Nem azért, mert a kedvünkbe akar járni, vagy mert pénzt akar keresni, hanem azért, mert nem akar a fogolydilemma nevű játékban veszíteni. A fogolydilemma nevű játékelméleti kérdés lényege ugyanis, hogy kooperációval közepes mértékben lehet nyerni, míg aki nem működik együtt…..