Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hlavács Judit

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 8-án közmeghallgatás volt a Dunapart Nyaralóházak színháztermében, annak a katasztrófavédelmi hatósági engedélyezési eljárásnak a részeként, amelyben a Samsung a gyárban tárolt és felhasznált veszélyes anyagok mennyiségét szeretné a felső küszöbérték fölé emelni. Hogy az ügy mekkora…..
"Jósolni nagyon nehéz, különösen, ha a jövőről van szó."Niels Bohr Akik versenybe szállnak Tegnap lejárt az ajánlásgyűjtés határideje, és ha bízhatunk abban, hogy mára a valasztas.hu is utolérte magát (tegnap estig biztosan nem sikerült az összes Gödre bejelentett jelölt feltöltése), akkor…..
A június 26-i rendkívüli testületi ülés elég muníciót ad nekünk a következő napok posztjaihoz. A bölcsipályázatról Balogh Csaba polgármesterjelölt írt, most pedig az első napirendi pontot, az összes önkormányzati cég és intézmény dolgozójának egyhavi jutalmát, a TESZ dolgozóinak 8%-os…..
A címben a világegyetem legnagyobb titkát ígérem, és ez mi más is lehetne, mint az univerzum keletkezése. Manapság az ősrobbanás a legelfogadottabb elmélet erre, még a Vatikán szerint is! „A keresztények a természetfölötti Istenben hisznek, aki az univerzumot létrehozta, míg a tudomány azt mondja…..
Hlavács Judit 2018.04.30 18:11:44
@tireless treehugger: No és miért?
Szeretnél egy igazán különleges kirándulást szervezni a gyerekek számára a nyár közepén, csupán hat órányi autóútra Budapesttől? Igen? Na, ettől tényleg el lesznek ájulva. Vagy az eufóriától, vagy csak simán a 2800 méteres magasságtól. Gigantikus sziklacsúcsok várnak benneteket, rengeteg hó és jég,…..
Két történet, egy másfél hónapos és egy múlt heti. Tehetetlen vagyok, és az önkormányzat is nagyjából az, bár ez nem tudom, kit mennyire zavar rajtam kívül. Valószínűleg akkor sem lenne másképp, ha a tavalyi előterjesztésemet az iskolák államosítása kapcsán várható…..
ZöldGöd Rend-e lett? 2013.12.02 12:08:34
Ahogy mostanság a jogszabályalkotás zajlik, az Országgyűlésben vagy a minisztériumokban, nincs mit csodálkozni azon, hogy az önkormányzati rendeletek olyanok, amilyenek. Egymásnak ellentmondó törvényeknek kell megfelelni, egyik napról a másikra kell döntést hozni, úgy, hogy…..
ZöldGöd Mi lesz veled, Kincsem? 2013.04.04 09:39:33
A március 27-i testületi ülés "Egyebek" napirendi pontjai között a testület arról is döntött, szerződést köt-e a Nemzeti Kulturális Alappal, azaz az onnan elnyert ötmillió forint támogatás mellé hozzátesz-e még tízet, hogy Tóth Béla "lóspecialista" szobrászművész…..
November 11. és 22. között a Huzella iskola könyvtárában Anne Frank életéről, tragédiájáról rendezett vándorkiállítást tekinthetnek meg az iskola tanulói és külső érdeklődők. A tárlaton felkészült iskolások vezetik körbe a látogatókat. A kiállítást az amszterdami…..
A múlt héten volt pénzügyi bizottsági, meg rendkívüli testületi ülés is. (Meg városfejlesztési is, de azon nem vettem részt.) Ami a június 13-ai testületit illeti, azt hiszem, negatív rekordot döntöttem - a Helyi Építési Szabályzat (HÉSZ) Kúria általi…..
A Szép Város Mozgalom világszerte azon foglalatoskodik, hogy minél szebb környezetben élhessük mindennapjainkat. Az ő ideológiájuk érződik azokon a dizájnelemeken, amelyekkel a világ számos pontján élő művészek megszépítették a városukat. Ilyenek azok az átfestett lépcsők…..
Változatlan a NER önkormányzati demokráciáról alkotott képe - noha szerdán rendes testületi ülésünk volt, kedd reggel is összegyűltünk, hogy a központilag kiküldött, adósságátvállalással kapcsolatos határozatot megszavazzuk - a január 26. délutáni határidőről a…..
A februári rendes Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottsági (továbbiakban KOSB) ülésen tiszteletét tette Eich László tankerületi igazgató, aki beszámolt róla, hogy az átadás-átvétel zökkenőmentesen történt, az önkormányzatnál és az intézményeknél dolgozó…..
ZöldGöd Újrakezdés 2013.02.19 12:51:44
Ez itt egy beköszöntő-féle - mivel kiléptem az LMP-ből, itt folytatom a beszámolót a gödi képviselői munkámról, valamint egyéb, közérdeklődésre számot tartó dolgaimról.Tudnék, de nem akarok arról siránkozni, miért nem lehetett más az LMP - a hangoztatott célokkal…..