Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alex8802

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi török tanulmányt már próbáltunk megcáfolni, amely hasonló állításon alapult, sőt még merészebb volt, hiszen a testépítők ágybéli teljesítményét kérőjelezte meg. Jelen kutatási eredmények szerint, a nők 75%-a inkább kövérebb, pocakosabb ám megbízhatóbb…..
A mai nap olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a Juventus és az olasz válogatott meghatározó középpályása, Andrea Pirlo már januárban az MLS-be igazolhat. Úgy olasz, mint észak-amerikai források arról számoltak be, hogy az MLS-ben szereplő LA Galaxy le kívánja igazolni a…..
Alex8802 2014.09.25 11:41:18
@venember83: Egyetértek.
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Alex8802 2014.09.18 12:41:54
@realsequator: Kedvem van és eddig egyéb programom nincs, így 80%-ban kijelentem, hogy ott leszek.
Dwayne Johnson: a 21. századi Hollywood egyik titánja. Pályafutása ha nem is éppen Schwarzeneggerien mesebeli, de azért meg kell hagyni, hogy a középiskolai futballjátékosból lett pankrátor, a pankrátorból lett színész és a színészből lett világsztár röppálya már majdhogynem…..
A napokban, miután kiderült, hogy Mirko Vučinić nem cserél helyet Fredy Guarínnal, felrepült a hír, miszerint Claudio Ranieri szívesen klubjához csalogatná a Juventust elhagyni kívánó csatárt, ám a tegnap az AS Monaco sportigazgatója, Riccardo Pecini kitalációnak nevezte ezeket az…..
A Corriere dello Sport jelentései szerint az Everton fontolóra veszi annak a lehetőségét, hogy lépéseket tesz Alessandro Matri megszerzése érdekében. A Kékek Nikica Jelavic tehermentesítésére keresnek egy megbízható centert és úgy gondolják, hogy a Juventus támadója…..
A Juventus csapatát 30 ezer euróra büntették, mert a Bianconeri szurkolói rasszista megjegyzésekkel illették az AC Milan színesbőrű játékosát. A vendég csapat egyik középpályását, Kevin-Prince Boatenget a bemelegítés alatt kezdték ki a fekete-fehér mezes drukkerek. A Serie A…..
Alex8802 2013.04.23 12:10:22
@4Evorg: Szerintem direkt provokálta a szurkolókat ezzel a hajjal :D
Én sem bírtam volna ki, hogy ne dobjak oda neki egy banánt... természetesen nem gondolom komolyan és tudom, hogy nem szép dolog ezzel viccelődni :P
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta egyértelmű jelzést küldött a Chelsea számára Antonio Conte esetleges átigazolásával kapcsolatosan: "Fekete-fehér génjei vannak, s sok-sok évig velünk lesz majd." Antonio Conte zajos sikereket ért el a Juventusszal 2011-es kinevezése után,…..
Alex8802 2013.02.19 12:31:47
@4Evorg: Nem akarok egyik oldalra sem állni, mert szerintem valahol középúton lehet az igazság. Én is várom a top csatár igazolását, amibe lehet, hogy megőszülök és ez mindenképpen felróható Marrottának, de a jelenlegi tabellavezető csapat (ha minden jól megy Bl-ben is a legjobb nyolc között szereplő csapat) jó részét Ő építette és (természetesen ehhez kellett egy olyan edző is mint Conte) minimális elismerés járna neki is.
Voltak nonsense lépései is, amiket nem értek és nem is fogok soha megérteni, de gondolom, ha olyan rosszul végezné a dolgát, akkor már réges-régen eltávolították volna a posztjáról az illetékesek.