Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ámerika

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A tervezett Székelyföld autonóm terület legnagyobb városa az egykori Marosszék központja, Marosvásárhely lenne. Jóval többen lakják, mint Sepsiszentgyörgyöt és Csíkszeredát együttvéve. A Ceausescu-korszak betelepítési politikájának köszönhetően ebben a városban ma…..
ámerika 2013.10.29 10:22:29
@Könnyen elkaptuk, uram!: Az is beleszólás a határon túliak dolgába, ha nem szól bele a mindenkori magyar hatalom, csak hogy tudd! És szállj már le a lóról, nem ti/a magyar adófizető 'ajándékoz' határon túliaknak adományt, hanem némi morzsát visszakapunk abból (jelenleg alig 13 mrd), amit munkavállalóként befizetünk a magyar államnak. Azt hajlamosak vagytok elfelejteni, h nulla költséggel kaptatok/kaptok adófizetőket anélkül, hogy aktívvá válásig szociális ellátásuk, szakképzésük és nyelvtudásuk egy fillérbe került volna - nektek. Ők, mi vagyunk a tiszta nyereség Magyarországnak, átesünk a határon, s egyből pénzt fizetünk 'nektek', mert adózunk. Még jó, hogy van annyira kegyes Magyarország, h valamennyit, töredékét ebből a tiszta nyereségből visszaadja Székelyföldnek - is. Hát ennyit arról, h ki kinek a f@szával veri a csalánt :-)
ámerika 2013.10.29 10:46:37
@a 17 éves Parker Schnabel: Hát, akkor tagolom, hogy értsd, okoska! A határon túlról származó vendégmunkások, meg az áttelepült szakemberek (pl. orvosok, mérnökök) úgy váltak/válnak egyből magyar adófizetővé, hogy az a magyar államnak semmibe sem került (munkavállalói szempontból ráfordítás nékül aktívak!). Ez éves szinten több tízmilliárd forint. Sőt, még arra se kell fordítson az állam, hogy minket magyarul megtanítson. Ilyen egyszerű ez. Le kéne gyere már a fáról!
ámerika 2013.10.29 11:02:28
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Terelünk, terelünk? Megértem, a tények makacs dolgok :-)
A kettős állampolgárságról véleménye szinte mindenkinek van (e blogon is megfuttattuk a témát), és szinte mindenkinek sarkalatos: "Orbánék mocskos húzása, amivel újabb szavazatokat akarnak szerezni, egyébként egyáltalán nem izgatja őket a határontúli magyarság." – az egyik…..