Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veritas68

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Pletser Ferenc rövid, súlyos betegség után, 66 éves korában elhunyt.A csepeliek körében jól ismert, megbecsült közéleti személyiség éveken át ifjúsági vezető volt a Csepeli Transzformátorgyárban, ezt követően dolgozott a Csepel Vas- és…..
A rendszerváltás óta soha nem volt még ennyire fontos, hogy leleplezzük a demokrácia köntösében megjelenő újnácikat, és azokat, akik a hatalom megkaparintása érdekében tűrik, támogatják ezt a magatartást - mondta Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség…..
veritas68 2011.04.17 14:15:58
@okodoki: ez a gyűlölködés volt az, ami a haláltáborokba vitt több százezer magyar állampolgárt.
Sokat írtunk már a köztévé Híradójának elfogultságáról, a jobboldalnak kedvező hírszerkesztésről, de hogy pontosan mi is történik a színfalak mögött arra jó példa egy Népszabadsághoz eljuttatott levél. A napilapot Várnai László, az LMP XIV. kerületi önkormányzati…..
Az önkormányzat vezetése a csepel.hu internetes portálon keresztül „Az 1848-as forradalom és szabadságharc áldozataira emlékezik a kerület” címmel adott egy tájékoztatót, amit a címhez hasonlóan most szó szerint, az összes történelmi, fogalmi, helyesírási és…..
                Megértést és szíves türelmet kér a www.csepel.hu honlapon az önkormányzat fideszes vezetése. A csepelieknek meg kellene érteniük, hogy bizonytalan ideig miért maradnak helyi hírek nélkül,…..
  A kapkodás és a félrevezetés mértékétől.  Azért szólunk előre, mert nem érdemes találgatni a választ a címben feltett kérdésre. Aki elolvassa a fideszes vezetésű csepeli önkormányzat honlapján, a csepel.hu-n a november 4.-ei képviselő-testületi ülés…..
 Talán érdemes elgondolkodni azon, hogy ha Németh Szilárdnak is 24 órából áll a napja, ebből 8 órán át polgármester, másik 8 órában Csepelt képviseli az Országgyűlésben, ráadásul még képviselő, továbbá tanácsnok is a Fővárosi Közgyűlésben, és 8 órát pihen,…..
 Budapesten pártucat médiamunkás részvételével elfogadták a Médiaparlament 2008 című záródokumentumot. Előtte számos hozzászóló döngölte talajba en bloc a magyar politikai elitet. A hvg.hu tudósítójának érzése szerint a résztvevők valószínűleg adtak a sz@@ak egy…..
Csillagteleptől nyugatra, a Nagy-Duna partján fekszik kerületünk Rózsadombja, amely északkeleti részét kivéve beépítetlen terület. A Duna–Rózsa u.–Rév u.–Vas Gereben u.–II. Rákóczi Ferenc út–7274. u. által határolt területen a 2001. évi…..
Egy komplex, a bécsihez hasonló energiatermelési program kidolgozásával alapvető irányváltásra szánta el magát a főváros: a dél-pesti régióban 2015-2020-ra felépítik Budapest második szemétégetőjét - értesült a Népszabadság. Összekapcsolják a hulladékkezelés hosszú…..