Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BobeN

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros)..
BobeN 2014.01.12 11:17:01
@Valenciafan: Köszönöm a választ! Bízom benne,hogy begyötörnek egymásnak 3 gólt.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni!" (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
BobeN 2013.11.10 17:09:10
@kickaca: Gratulálok,remélem max.nyeremény lesz. Én sosem raktam még ilyen szelókat. A nagy nyeremény kecsegtető ,de valamiért ez a troll kategória. Aztán mindig jó látni a cáfolatot.:)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nyertes fogadás estén a legnagyobb tét is túl kevés, vesztes fogadás estén legkisebb tét is túl sok " (Special One)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
BobeN 2013.10.29 12:03:29
@Gepárd: Köszönöm a megnyugtató szavakat.:)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni,rakunk valamit,vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)       /hivatásos/ ..
BobeN 2013.10.27 07:54:52
@Patrickkk: a formájuk tényleg jó,lehet érdemes megpróbálni. +Totteham =3x odds.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY ")..
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
BobeN 2013.10.01 06:10:25
@HANNIBAL179: A 3. kereskedő láthatja a másik kettőt és összesen 4 sapi van. Egy kis valszámmal megoldható de nem lőném le előre,kíváncsi vagyok a többiekre.
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket" (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Nyertes fogadás estén a legnagyobb tét is túl kevés, vesztes fogadás estén legkisebb tét is túl sok " (Special One)..
BobeN 2013.09.14 14:06:10
@Gepárd: Köszönöm az észrevételt és a választ is. :)
BobeN 2013.09.14 20:38:12
@Gepárd: Köszönöm ismét és gratulálok. Eredményeken "végig izgultam". Gondoltam,hogy mellé dobom az oroszokat is de nem kockáztattam ,hogy ne jöjjön,jártam már pórul neten, 5.80-as oddsz mellett az 1.50-es vitte a szelvényt.
BobeN 2013.09.14 21:29:20
@Gepárd: igen , soloban raktam , 2 Mátyást dobtam rá .
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Tudni kell abbahagyni, illetve változtatni az alap elképzeléseken, különben az utolsó forint is odavész." (Special One)..
BobeN 2013.08.23 10:41:59
@infógyüjtögető: Azt hiszem én is inkább kihagyom! Jól jönne a pénz és inkább olyanok érdekelnek ahol nem ugrik be 9x oddszért a D.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Inkább én válasszak egy hibás tippet, mint kapjak egy hibásat, amiért mellesleg még fizetni is kellene"  (LyonnaisFan1 , SÜN! (Биля) /Mirasty/)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés!" (andros)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amelyik kimetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
BobeN 2013.08.18 07:05:35
@difenbaker: Lehet csak túlreagáltam magamban mert 1-2 perccel a határidő előtt tudtam feladni a szelvényt.Ettől függetlenül korainak tartom az ilyet.Fb-n sokszor olvasom ahogy a fiatalabb generáció osztja az észt de amúgy 200 forintokon stresszelnek és kikergetik a világból azokat akik tippekkel szolgálnak adott esetben.