Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillag Balázs

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csillag Balázs 2018.04.08 16:24:10
@Murdeer3: Hát mondjuk nekem egyik Tekken anime se jött be úgy igazán. Se a rajzos animációs, se a CGI-k. De ez az én személyes véleményem és problémám. Ha valakinek tetszik, elfogadom és tiszteletben tartom. A SF animék is egykaptafásak. Legalább is én kettőt, vagy hármat láttam. Bármelyikkel kezded, az még teljesen jó, aztán a többi annyira ugyanaz a szisztéma, hogy nem tudom, melyikben mi volt. Az viszont egyértelmű, hogy az élőszereplős SF filmekhez képest nagyon jók.
Csillag Balázs 2018.04.14 07:47:41
@Murdeer3: Ja így jogos. Teljesen. Akkor vedd úgy, hogy nem is szóltam. Az animesorozat szisztéma bejönne. Most nagyon egyszerű leszek, de Toriyama papa Dragon ballja is ezért működött nálam, mert az első széria még kb a Son Wukong legendát dolgozta fel kicsit alternatív futurisztikusan (Son Wukong-Son Goku), Aztán jöttek a nagytornák, aztán megint valami történetszál, nagytorna és így tovább. Van ilyen lefutása neki és így ezek a népszerű gyepálósak is működnének. Csak akkor meg egymás klónjai lennének, mert ezekben mindben az van, hogy összejön x mennyiségű harcos egy kumite tornára, mindegyik más harcstílussal. És akkor jönnek a szemfülesek, hogy ez már megint a Bloodsport. De ha jobb, mint a Véres játék, akkor abszolút nézős lenne egy ilyen animesorozat.
Csillag Balázs 2018.04.14 07:47:46
@Ateszkoma: De. Chris Klein. Aki Chris 'Oz' Ostreichert alakította. a Lacrossos srácot, akiből kórustag lett. Nem is tudom, hogy volt-e attól jelentősebb szerepe, akár valamelyik BaaadMovies bemutatósban is.
Egy kicsit rövidebb lett ez a rész, ennek az az oka, hogy eredetileg Minis-nek indult a videó, de annyi mindent tudtam bevágni ebből az - egyébként kicsit sem érdekes - filmből, hogy végül kiérdemelte a részvételt a fősodorban. Gratulálunk neki.....
Szegasztok! Idén én is jelentkezem a Filmelemző Oscar versenyre, s egy érdekes ötlettel rukkoltam elő: John Carpenter arany korárban készített filmjeiről beszélek 1974-től 1988-ig! Jó szórakozást!  ..
Sziasztok. Lenne egy kérdésem, mielőtt bármibe is belekezdenék. MILYEN BŰNT KÖVETETT EL A DEATH NOTE ALKOTÓI?! Most komolyan? A nagyszerű mangájukból lett egy remek anime, aztán két cannon movie és egy spin off movie, amik jók lettek. Aztán kapott egy gellert és kapott egy száraz folytatást, egy…..
Csillag Balázs 2017.09.02 23:57:45
@Ragnafan1992: Hát eddig eléggé aggasztó, hogy Egy olyan emberke lesz a kormánynál, aki főleg az intrószekvenciákon dolgozott, legyenek azok bármilyen jók is. Néhány infó szerint produceri szerepkörben Sean Daniel, aki dolgozott a The Expanse sorozaton (amit nem láttam). Szóval első infók alapján (ami max netpletyka nekem), szerintem van mitől félni. És ezen az se változtat, hogy a könyvsorozat írója konzultánsként ott van, mert Sapkowsky tál lencséért adja a Witcher jogokat, hogy aztán lemondja a kész anyagot.
Kiadási év: 2009 Készítő: Animax Műfaj: Akció-Dráma Sziasztok! Beszéljünk egy kicsit az Animaxról. Vagy ahogy, én szoktam emlegetni: a csatorna, ami a magyar anime csatornák szégyene. Mikor átvette az A+ tévét, szentül elhatározta, hogy nem fog animéket szinkronizálni. Aztán csak Shonen animék…..
Egy kilencvenes évekbeli scifi-horror, ami leginkább a The Roller Blade Seven-re hajaz. Azt hiszem, ennél többet nem kell mondanom...
Csillag Balázs 2016.04.29 20:45:01
Csillag Balázs 2016.04.05 07:35:38
@Skate a Smallville kommenttel egyet értek, 4-5 évaddal hosszabb, mint kellene, mindkét Luthor a maga oldaláról ütős, a Doomsday évad, a Zod évad kifejezetten jók, a Darkseid évadban viszont többet vártam Darkseidtól magától. Az általad ajánlott dupla epizód pedig nálam többször sasolós, mert a Justice society (Liga előtti éra) letűnt igazságtevőit veszi elő bravúrosan.
Filmhez: Ez 2, vagy inkább három képregény ötvözete akar lenni és itt cseszte el a stúdió, hogy semmit nem ért hozzá, csak kombinálja a 3 legsikeresebb és/vagy legütősebb történetszálat, aztán azt mondták Snydernek: "emlékszel mit csináltál a Watchmennél? Na csináld ugyanazt, csak most a nagykutyákkal". Public Enemyes, mert jaj de félünk Supermantől, de Luthor majd kitalál valamit. Dark Knight returns, mert gyepáljunk szarrá egy "bohócruhás őrültet", mert kellett a Miller féle xenofób Batman, és a harmadikat azért nem írom, mert azt nem spoilereztétek. De Doomsday abban is megcsinálja azt, amit a filmben. Basszus, mikor Doomsdayt megláttam a trailerben, akkor tudtam, hogy előveszik ezt a szálat és csak annyit gondoltam, hogy túl korai. Egyébként Affleck jó Batman, csak ez nem Batman. Ja persze, karokat tör, meg minden, de azért az All-Star Batman gyilkológépébe nem kell átmenni. Amúgy Aquamanhez annyit: Meg lehet jól csinálni a karakterét. Csak a Throne of Atlantis animációst ha megnézem, már az egy egészen szórakoztató Aquaman film. Momoával meg pláne badass lesz.
Folytatódjon hát a reptéri elmebaj, mely egyre erősebben bomlasztja az ember még épen maradt agysejtjeit...
Csillag Balázs 2016.02.01 10:41:55
@xx18Rolandxx: Szerintem ezek az idegenek (mert miért kéne az alien szót idegennek fordítani, kedves szinkron stúdió, vagy mi a szösz) Ugyanabba az iskolába jártak galaxishódítást tanulni, mint a Jelek idegenjei, meg psychlók. Terllel együtt járhattak egy osztályba. A röntgengép az eléggé megsült és úgy gondolom, hogy élien is benne, én legalábbis így fogtam föl: Nem támad, oké, megsült. Én csak azt nem értettem ott, hogy a gép, ha jól emlékszem riasztott is, hogy a néni nem néni. Tudtommal ezekben direkt azért nincs riasztó, hogy a monitorozásnál a biztonságiak feltűnés nélkül szóljanak, ha valami nem stimmel a batyuval.
Ezzel a videóval lezárul a blog 9. évada, és ahogy az lenni szokott, hamarosan jön egy kis évadzáró extra tartalom. Hogy pontosan mi, azt nemsokára elmondjuk, addig pedig íme az Álomháború befejezése, illetve ITT meghallgathatjátok a Filmbarátok 85. adását (ha még nem tettétek…..
Csillag Balázs 2015.11.01 14:58:56
Ahogy azt már az előző vidre valaki kommentelte, Snyder videoklippes rendező volt. Ami igazából itt nagyon látszik. Az egész filmet az alatta található zenékre úgy meg lehet vágni, hogy 4-5 videó kijönne belőle, ami látványos és még zene is megy alatta. Ha jól emlékszem a filmben is alig vagy abszolút nem volt aláfestő zene (őszintén szólva nem figyeltem, mert a telefonomat babráltam). Meg van indokolva, ez 5 nagyobb zene, 5 videoklipre. Vonatosban a hirtelen lassítások, ha az volt az elképzelés, amire gondolok, indokoltak voltak. Talán csak 1-2 van olyan, amit ne lehetne egy képregény paneljeként, az agyonzsúfolt első jelenet meg egy splash oldal. Ez persze nem fogja jobbá tenni a filmet, inkább röhögtem rajta. Nem is tudom. A stilizált akciójelenetek a fantáziarészeknél szerintem jól koreografált látványos agykikapcsolásnak jók voltak és jók is lesznek. Kicsit Peter Chung animációsaira emlékeztetnek. A baj azzal van, hogy kerük közéjük egy történet, ami az egészet lelassítja, ami történet meg egy mélydepressziós csaj menekülése a valóságtól, emiatt az egészet semmi értelme nézni, mert nem valós és nem mérvadó.
Teszem még hozzá Sweet Pea szökése rendben van, mert azt megerősíti a dokinéni. Hogy felszáll-e a buszra, meg hogy biztonságban van, meg az, hogy Sweet Pea nem egy gyilkos, pláne, hogy nem kapták őt el út közben, már nem biztos, mert a vége megint egy szűrős szar, amiben benne van az öreg, tehát Babydoll vegetál, közben meg fantáziálni tud már csak mert b...tak a homloklebenynek.
Emitt pedig a 83. Filmbarátok podcastet hallgathatjátok meg!  ..
Csillag Balázs 2015.10.19 13:51:29
@Rainse: @xx18Rolandxx: Aquaman nem volt olyan rossz Az első időszakában. Tengeri Zorro, ha úgy tetszik. Sose vették ki az eleméből. Aztán a Starro történettel a JLA tagja lett, mert besegített a dologba, eléggé komolyan. A JLA alatt lett belőle az olvasók közt a gúny forrása. Erre a Super Friends animációs csak rátett egy lapáttal. Aztán nem tudom melyik Crysis után visszatették az elemébe olyan szinten, hogy Batman után ő volt a másik, aki úgy volt, hogy ha kellek szóljatok, de egyébként ne is lássalak benneteket. A ti problémátok nem Atlantis problémája (atlantis uralkodója volt, blabla). A Flashpoint verzió egyenesen világuralomra tört. Ay Igazság Ligát kivenném Zack "I-like-destructons" Snyder kezéből, mert rohadtul nem tud karaktert írni. És nem a Batman beyondban, hanem a Batman, the Brave and the Bold sorozatban volt humoros arc. És nem, nem vagyok rajongó.
Eredetileg hagyományos Baaad Movies bemutatót szerettem volna készíteni, erre azonban sajnos nem került sor. Kárpótlásul elővettem azt az "alkotást" amit már sokan javasoltatok, és megpróbáltam sajátos módon bemutatni, mivel a hagyományos videó lehetősége jelen esetben teljesen…..
Sziasztok! Amíg Mangekyo részét vártam a videóba, addig elkezdtem olvasni egy mangát, amit zriff nevű olvasónk ajánlott a figyelmembe a Kannazuki No Miko kritikánál, köszönöm szépen az ajánlást, ugyanis egy nem mindennapi művet kaptam cserébe az időmért. Jöjjön az Uzumaki…..