Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E14DB

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I. DEMOkrácia tábor Te milyen Magyarországot szeretnél? Időpont: 2013. július 21-28. Helyszín: Bugac Ajánlott életkor: 14 évtől Résztvevők száma: max. 40 fő A tábor célja: a demokrácia alapjainak megismertetése, a társadalmi, szociális, környezeti problémákra érzékeny,…..
Az egyházak devizahiteleit is átvállalná az állam. Majd egyszer kérni fognak tőlük valamit... Kapcsolódó cikkek Hol az igazság? Micsoda szégyen Hová áll a debreceni Fidesz? Odaát van Gyöngyösi ellen mindenütt tiltakoznak Különös dolgok történtek mostanában…..
Az alábbi levélváltás a Debrecenben, 2013.02.23-ára szervezett néma demonstráció kapcsán született az Együtt 2014 Mozgalom Debrecen és a Debreceni Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Egyházközség között. A kezdeményezés szervezőinek korrekt meghívására az alábbi…..
E14DB 2013.03.01 12:19:04
A szervező Együtt 2014 Mozgalom Debrecen hálás köszönetét fejezi ki azoknak a debrecenieknek, akik félelmüket leküzdve személyesen is részt vettek a szombati tüntetésen. Köszönettel tartozunk azoknak a szervezeteknek is, amelyek átérezték ennek az eseménynek a fontosságát.…..
Együtt a rasszizmus ellen – szombaton Debrecenben Békés, méltóságteljes, néma demonstrációt hirdet az Együtt 2014 mozgalom debreceni csoportja 2013. február 23-án, szombaton 14.30 órára, a Kossuth utca elejére, tiltakozásul Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő…..
Önkormányzati intézményben, a Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Közösségi Házában tartják a jobbikos előadását A kirekesztés és a gyűlöletkeltés ellen kezdeményezett demonstrációt az Együtt 2014 mozgalom debreceni csoportja. Egyben kérték Kósa Lajost, fontolja…..
Másfél évtizednyi, eszközökben nem válogató uralkodás ellenére még mindig vannak, s mintha egyre többen lennének Debrecenben olyanok, akiknek nagyon nem tetszik ez a rezsim.   Kíméletlenül durva, embertelen és értékpusztító egy (vagy több?) év elé nézünk. A korán…..