Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dezmond91

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen lendületben vagyok, ami az akciókamerák tesztelését illeti. Nemrég tettem ki a Gopro Hero 4 Black tesztjét és éppen dolgozom egy 5 kamerából álló összehasonlító teszten. Ilyenkor mindig meg szoktam nézni a konkurens termékeket, és belefutottam egy Gearbestes reklámba, ami mindenféle képalkotó…..
Kínai Kacatok Bevezető 2016.06.28 19:45:36
Na hát akkor pár sorban kifejteném mi is ez, milyen jellegű tartalom lesz itt remélhetőleg, meg ilyenek... Kezdeném talán azzal, hogy honnan is indult az egész. Legalábbis megpróbálok visszaemlékezni. Talán 18 évesen, az első keresettel / komolyabb zsebpénzzel álltam neki ebay-en nézelődni,…..
Megírjam? Ne írjam? Ezen töprengtem egy sort, miután a bosszúság vaskos felhője immáron végre tovaszállt, hisz hülye vagyok az egészhez, mezei felhasználóként én mindig arra kattintok, ami mellé oda van írva, hogy "javasolt". De talán épp az általam képviselt vaskos réteg az,…..
Meg tudom érteni ha sokatoknak csömöre van az imitt-amott felbukkanó dungeon crawlerektől, de a Dungeon Dashers mellett akkor sem akarok szó nélkül elmenni mert üdítő színfolt a palettán.A Trine-t idéző történet és a két bevezető pálya után ölünkbe pottyanó négy karaktert…..
dezmond91 2013.06.18 15:31:13
Adam Orth a Microsoft kreatív igazgatója – elég magasan van tehát a céges a táplálékláncban, még ha nem is a piramis legtetején áll. Éppen ezért kellene vigyáznia arra, hogyan kommunikál. Történt ugyanis, hogy a Kotaku két bennfentes forrásra hivatkozva megírta, hogy a…..
Androidból is elértük az 5. pakkot, ami azt jelenti, hogy megint van pár fedés, de azért sikerült belerakni egy-két extrát is. Kiemelném, ismét külön kulcsokat ad!1$-tól:Beat Hazard (PC MAC Linux Steam): kb. olyan, mint egy szuper mp3 vizuál, ami játék + gyilkolj a saját zenédre.…..
Telefont a tolltartó mögé, tollat a kézbe és adj neki! Középiskolában (általában) nem megengedett eszköz órán a mobiltelefon, de úgyis bepróbálkozik vele időnként mindenki. Egy óriási okostelefont ki tud feltűnésmentesen bökdösni ujjal? Hátsó padosok és takarásban lévők biztosan, a többiek aligha.…..