Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloggolóblogolló

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen megdöbbentő módon reagált az ellenzék, s nem utolsó sorban az ellenzéki sajtó Kövér László minapi ötletére. A kormány rendeletalkotási jogának felvetése teljes elutasítással, sőt rosszul eljátszott, mondvacsinált felháborodással találkozott a baloldali, liberális…..
A római istennő, Bona Dea, vagy – mert mindent a görögöktől tanultak – Günaikeia ünnepén egy hírhedett nőcsábász, bizonyos Clodius női ruhában lopózott be Caesar házába, a csak nők számára nyitott vidám ünnepségre, feltehetően ama szándéktól vezérelve, hogy…..
Arra ébredtem, hogy Szalai Annamária meghalt. Még annyit mondott be a rádió, hogy 52 éves korában hunyt el a médiahatóság kilenc évre kiválasztott vezetője. Amikor magamhoz tértem a félálomból, megnéztem a számítógép képernyőjén, vajon ki mit írt róla. Nem fűlik a fogam…..
Teljesen normálisak vagyunk mi, emberek?  Sajnos ezt a kérdést föl kell tenni ma az elmúlt napok híradásait olvasva. Mi a büdös lófasz van veletek? Viktor tébolytablettát osztott amit ha bevesztek elszabadul bennetek az instant démon és tombolni kezd? Az csak egy dolog, hogy a…..
Az Országos Mentőszolgálat vezetése által képviselt értékrendet, (szakmaiságot) szakmaiatlanságot, a valaha méltán híres szervezet aggasztó szakmai hanyatlását hosszú ideje, több fórumon elemzik. Az elmúlt napok eseményei újabb olajat öntöttek a tűzre, mert ugyan az OMSZ…..
bloggolóblogolló 2013.03.16 20:43:36
@peti6: azért mert Balibgеczyk elvétette a posztot és rossz helyre rakta a kommentet,igy igaz, off topic lett, de még nem kel barmolni. A poszt meg teljesen igaz:én Ausztriäból jöttem csüt. este, ott kétszer annyi hó esett, mint itt, a szél ugyanolyn nagy volt, mégse volt egy dugó se Salzburgtól Nickelsdorfig!
Mert takaritanak és müködik a mentés,ha mégis baj van.
Eltűnt a fidesz.hu-ról a közel három éve ott éktelenkedő MAGYARORSZÁG MEGÚJUL felirat. Helyette mostantól egy hatalmas Fidesz-logó várja csak a honlapra látogatókat: Mi ennek az üzenete? Az, hogy Magyarország megreformálása befejeződött, a Nagy Átalakítás véget ért.…..
bloggolóblogolló 2013.03.03 23:00:35
Megint egyszer megemelem kalapom a Mágus előtt:, nem keverte rosszul a lapokat.Persze, ebben zseni, így nem csodálkozom -- nem is kedvelem érte -- de ami jár az jár.Olvasatomban ugyanisMatolcsy Györgyöt eltávolította a gazdaság irányításából,ezt a piacnak is megüzente,s a piac ezt…..
A vallások – köztük a kereszténység – ésszerűtlenek, csak ötletszerűen az emberekre kényszerített tanok együttesei, amelyek szemben állnak a tudománnyal és a gondolkodással – hangzik egy gyakori vélemény. Persze aki komolyan elmerült például a keresztény gondolkodás…..