Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idegenbenjoaziksz

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap fogtam magam, és kiutaztam a város szélére (aki kitalálta, hogy az egyik legmodernebb sportközpont, a Sportmax 1 majdnem Kamaraerdőbe, de mindenképp a város szélére épüljön, annak kellene minden nap oda járnia, de legalább a budafokiak egy nagyszerű létesítményben…..
Ez olyan szépen van megfogalmazva, hogy nincs mit fordítani rajta: There was some serious drama in the Scottish Challenge Cup match between Queen of the South and Partick Thistle. 1-0 down in the 119th minute, Partick were awarded a penalty to send the game to penalties. However, Aaron…..
Pitch inspection = avagy a rémálom a téli időszakban. A meccsek előtt 4 órával egy környékbeli sípmester átugrik, megnézi a gyepet és eldönti, hogy lesz-e meccs aznap, vagy sem. Skóciában gyakori az utóbbi válasz. A dumbartoni vezetés is bizonytalan volt aznap, pedig tényleg…..
Ennél a meccsközvetítős melónál fontos lenne, hogy a szezon végéig (ami itt május eleje-közepe) összeszedjek negyven meccset (ha az megvan, akkor mehetek nyáron tenisztornákra) így bőszen jelentkezem a környék bajnoki és kupameccsei mellett az U20-as meccsekre is. Erre egyébként…..
Kilmarnockban baromi nehéz jegyet szerezni és ez nem az egyetlen hely Skóciában, ahol ilyen problémával szembesül az ember. A koncertekre azért nehéz jegyet szerezni, mert pár óra / perc / nap alatt elkapkodják mindet. A múlt héten megörültem annak, hogy október végén jön majd…..
Amikor ez a bejegyzés készül, már közel két hónapja Skóciában vagyok és a szterotípiákkal ellentétben nem esik minden nap, hanem leginkább napos idő van. Mindegy, majd elmúlik, gondolom csak a kezdők szerencséjéről van szó. A képpel ellentétben ez a meccs nem egy ilyen napos…..
Az első melóm a St. Mirren - Hibs meccs volt, szóval rögtön skót premier liga. Paisley egy álmos kis előváros, van egy-két szép temploma, de úgy döntöttem, hogy ezeket nem egy ilyen hideg téli napon fogom felgyújtani megnézni. A melóban az a szabály, hogy már egy órával a…..
A novemberi előzmények után a januári költözéskor már jól tudtam, hogy ha meccshiányom lenne, akkor Partick-meccsre fogok menni. Nem kellett sokáig gondolkodni. A két nagycsapat sosem volt szimpatikus, ez a csapat viszont pár dologban hasonlít a Békéscsabához:- a legjobb bajnoki…..
Egy novemberi szombaton elindultunk a város felé, rajtam volt az Előre-sál. Egyből látszott, hogy meccsnap van, özönlöttek a kék sálas Rangers drukkerek és a zöld-fehér Celtic fanok. Akkor még nem ástam bele magam annyira a skót fociba, bár a csapatneveket nyilván ismertem és…..