Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moggi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az idei Budapest Pride több szempontból sikeresnek mondható, a homoszexuálisok elfogadottsága terén még jócskán akad tenni való. Pozitívnak tekinthető, hogy az elmúlt évekhez képest többen vettek részt a felvonuláson és az ellentüntetők sokkal kevesebb számban voltak…..
Írásban intézte volna el az ELTE a tanári mesterszakra jelentkező fiatalok pályaalkalmassági vizsgálatát, jobban mondva el is intézte, ugyanis május 28-án motivációs levelet írattak az intézmény tanárképzési szakjaira jelentkező hallgatókkal. Hoffmann Rózsa azonban három…..
„Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik” (Sir Winston Churchill) Van egy emberfajta, aki többet akar látni a láthatónál, aki nem hisz abban a paradigmatikus gondolatban, mely szerint ha egy dolog magyarázatául elégséges a hülyeség, akkor kár összeesküvést sejteni. Egy…..
A Sports Illustrated egyik leginkább várt kiadványa az évi rendszerességgel megjelenő fürdőruha összeállítása, melyen gyönyörű modellek mutatják be a legújabb divatot. Idén azonban a legendás magazin sokak szerint elvetette a sulykot. A Sports Illustrated Swimsuit Issue…..