Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C. Gallus

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ehhez persze meg kell néznetek ezt a videót előbb, mert amúgy semmi értelme. De nem gáz, nem hosszú és nagyon nagyon vicces. Persze, vicces, érted, "vicces", ahogy öregedő (értsd 40 feletti) színésznők keserédesen merengenek azon, hogy már senki nem dugja meg őket a filmvásznon. Hogy mindenkinél…..
Semmi. Minden. 40 2019.11.25 23:03:44
Hát ez is eljött, és az életközépi válság is elért, mióta nem írtam.  Érdekes módon ezek inkább belső harcok, útkeresés, a testemmel békében vagyok, szerencsére a néhány műbalhét, amit rendezek, nem veszi komolyan az, aki ismer engem.  Tudom ám már, milyen érzés fényes nappal, teljes valómat nem…..
C. Gallus 2019.11.26 12:20:43
Semmi. Minden. Életjel 2018.08.05 23:07:58
Tavaly még nyáron sem tudtam kivenni hosszabb szabadságot. A több hónappal korábban intézett júliusi szállásfoglalást is vissza kellett mondanom az indulás előtt néhány nappal egy váratlan munkahelyi feladat miatt. Az év első, több napos pihenője - a hosszú hétvégéket leszámítva - az volt számomra,…..
Ezredszerre nézem újra a gyerekekkel a Jóbarátokat –  nem lehet megunni -, az ötödik évadnál tartunk, s csak most figyeltem fel arra, milyen vegytisztán, bravúrosan mutatja be a sorozat a női manipuláció legsötétebb bugyrait. Mikoris a nagyérdemű publikum tíz epizódban láthatja csóri Ross Geller…..
C. Gallus 2017.11.20 20:10:54
@dr bigbaby:

Majd ha te is ilyen szuper blogot írsz, akkor majd téged is kérdeznek. Úgyhogy hajrá! :P
C. Gallus 2017.12.03 07:58:07
@Lola Welbach:

"Tudod mi a szabadság?

(...)

Hogy átvilágítod magad - magad, mert csak a saját portád előtt söprögethetsz baby – felülről, egy melegfényű, erős reflektorral, és mered meglátni, hogy mit mondasz és teszel félelemből. "
Állat zenék, sok nevetés, szex, mi az élet értelme, megmondjuk a tutit. Egy férfi két csajjal egyszerre csinálta: Galamb barátunk a Rádió Bézsben készített velünk nagyon nagyinterjút melynek itt első része és aztán a második része. Ne a gyerek előtt, mert ez tényleg 18+...
Most történt, egy órája. Jövök haza a 16:41-es Hévvel. A bringatárolós helyre ülök, ablakhoz, ott nagyobb a tér, most nincsenek kerékpárok. Olvasom Tóth Krisztina Hazaviszlek, jó? című könyvét. A Szentlélek téren sok ember száll fel, köztük egy fiatal nő is, 25-28 körül lehet, hosszú, sötét haj,…..
C. Gallus 2017.09.05 20:49:21
 Brigi! Emlékszel, arra az estére, most tavasszal, mikor csajbuli volt nálam, és hatan visítottunk extázisban – mind exszínésznő, atyaég -, mert évek óta nem találkoztunk? Álkérdés, persze, hogy emlékszel, te voltál az ötödik, én a hatodik. Viszont a mentára emlékszel? Arra már nem biztos. Görög…..
C. Gallus 2017.09.01 11:53:15
Reggel, amikor a teszten meglátod a két csíkot, kicsit elszédülsz. Mostantól azokhoz tartozol, akiknek a tesztjén két csík van. Elballagsz a dokihoz, mire ő szélesen mosolyogva ráultrahangol, mutogatja a maszatot a képernyőn, sorolja, amit ilyenkor szokás, majd a következő találkozásig elköszön. Egy…..
C. Gallus 2017.08.25 11:16:29
   Fotó: Pixabay   Szeretünk olyan emberekkel találkozni, akik tudják kik vagyunk. Miért? Mert elmondhatjuk egymásnak érzéseinket, tapasztalatainkat, és végre egymás szemébe nézhetünk.  Áprilisban volt már egy csoporttalálkozónk, ahol nem voltunk sokan, de kimondottan jó hangulatban telt el.…..
Biztos veled is van olyan, hogy éjszaka Róla álmodsz, és utána kóvályogva szorongatod reggeli teád, bámulsz magad elé, már ébren vagy, de még az álomban, nem érted, hogy normális életedbe hogy került megint Ő, akivel leszámoltál, végeztél, elgyászoltad, csak ténferegsz, közben csinálod a rendes,…..
C. Gallus 2017.08.16 05:50:07
Lassabban baby! Te feminista vagy? 2017.08.01 01:35:00
- Te akkor ilyen karrierista feminista vagy? – tette fel a kérdést a férfi térdremegtető mosoly kíséretében. V. ha rosszabb napján lett volna, akkor elküldte volna a picsába, hogy lehet már ennyire hülye kérdést feltenni, de ott volt az a térdremegtetős mosoly, ami miatt mégsem…..
C. Gallus 2017.08.01 07:10:54
    A nők félreértik a férfiakat, a férfiak félreértik a nőket. Ez ugye, alap. A választók félreértik a politikusokat,  a boltban az eladó a vevőt, az író az olvasót, vagy inkább az olvasó az írót? Az irodalomtörténészek meg félremagyarázzák a költőket. Pedig csak…..
C. Gallus 2017.07.30 12:51:45
Hazamegyek ma a munkából meg a terápiából. Nyári este, kert, eső után. Párás sötét. Esti kert szaga, tücskök. Macskák nyikorognak, nyolcasokat tekeregnek bokáim közt. (még, még adj enni) Közben a sivatag szagáról mesél nekem gróf Almásy. (nemangol, nembeteg) Jön egy igazán apró sün, megáll, vár.…..
C. Gallus 2017.07.25 11:55:50
@Lola Welbach: Háát.. mint az oroszlánszag? ;)

Római kömény helyett inkább homokszag, kerámia edényben parázsló tömjén, frissen pörkölt kávé illata?

Áááááá, ez így leírva már giccses! :D És még róka lesz belőle a végén..
Tudod mi a szabadság? Hogy nem hazudsz és hogy nem félsz. Hogy vállalod, hogy kicsi a farkad vagy hogy lóg a melled, vállalod, hogy nincs PHD-d, hogy nem tudsz jól angolul, hogy nincs pénzed felújítani lerobbant fürdőszobád. Hogy a VIP Stage-ben sem tagadod meg szülőfalud, hogy vállalod, hogy fél…..
C. Gallus 2017.07.22 15:38:35
@dr bigbaby:

Similis simili.. ahogy a művelt polinéz mondaná. :P
C. Gallus 2017.07.22 15:44:58
@Lola Welbach:

Úgy, úgy... Lassan jó lenne egy nagy író-olvasó fröccsözés egy nagy szikomorfa alatt.. :)
C. Gallus 2017.07.22 23:05:50
@Lola Welbach: Száraz rozé augusztusban, Óbudán? ;)
Régi ismerőssel találkoztam a pultnál, mindketten rendelésre vártunk, robusztus, nagyhangú férfi, mindig is utált, irritálom, akkor is irritáltam, mikor még egy társaságba jártunk, ezt soha nem volt rest kifejezni, véleményét soha nem rejtette véka alá. Ha be volt tintázva, mindig volt pár…..
IIdeje van a születésnek és ideje a halálnak,ideje az ültetésnek és ideje a kiszakításnak. Ideje van az ölésnek és ideje a gyógyításnak,ideje a lebontásnak, és ideje az építésnek. Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek,ideje a gyásznak, és ideje a táncnak. Ideje van a kő szétdobálásának, és…..
Lassabban baby! Szűk.. 2017.06.08 18:11:28
Mérgesen ébredt. Basszus, már ez is. Amikor egyedül maradt, úgy döntött, hogy övé az ágy. A kétszer kétméteres óriási ágy. Nem az emlékek miatt, hanem mert megszokta. Kapcsolatuk utolsó pár évében már úgyis ő aludt benne egyedül. Meg néha a kutya. Élvezte, mert azt csinált benne, amit akart.…..
C. Gallus 2017.06.11 12:17:47
Ha én lennék Ókovács Szilveszter, előadnám az Operaházban a Kékszakállú herceg várát egy új átiratban, a Kékhajú hercegnő vára címmel. Azon még kell gondolkodni, hogy az ördögbe lehet a basszusra írt éneket mezzoszopránra cserélni, lehet, sehogy. Akkor is, egyszer az életben játssza már el nő a…..
Összeálltunk – nem, még nem összefeküdtünk, de majdaztismegírjukhaúgyalakul – Átlag Edittel, immár ketten csinálunk blogot. Szókimondó, tabumentes, női blogot. Miről fog szólni? Az örömről, a félelmekről, nőkről, férfiakról, testről, lélekről, a negyvenfeletti létről, kudarcról, sikerről, éjjeli…..
C. Gallus 2017.06.09 17:55:53
@Lola Welbach:

Öröm kölcsönös. Csak írjatok sokat! Az eperszezonról, felhőbodorításról, meg persze a dekadens kis titkokról. ;)
  Fotó: Pixabay   Amióta az eszemet tudom, nagy hatással vannak rám a művészetek, és ezen belül kiemelkedően a zene. Hat éves korom óta zenélek és több hangszeren is elboldogulok. Soha nem jártam zenetanárhoz vagy zeneiskolába és amit tudok, saját felfedezés és tapasztalat alapján megszerzett…..
C. Gallus 2017.06.02 10:02:15
@levendulavagyok:

Én nagyon kíváncsi lennék, miért nem neked való ez a világ, vagy a többes, ha fantáziádban ez erős vonal?
meguntam félni Kevin nem érti 2017.03.31 12:35:49
art by Eric Petersen A fagyi visszanyalt: egy barátom elolvasta az előző, 40+ csajos posztot, na, írt is rá egy válaszposztot. Kevin Spacey – nevezzük így,  hasonlít rá, ugyanaz a mély, szexi, kicsit mindig gunyoros tekintet – nem bánt velem kesztyűs kézzel. Felcseszte az agyam (nem), ezért…..
C. Gallus 2017.03.31 14:43:55
A magas labdát le kell ütni és ti alaposan lütöttétek. :D

Nyilván alap, hogy az ember próbálja meg tisztán tartani, felvállalni a külső kapcsolatait is, vagy ha az nem megy, kerülje azokat. Én arra szavazok, ha az ember nem monogám, akkor csinálja azt etikusan, nyiltan, megfelelő partnerekkel. Hazudozni, sunnyogni egyrészt bonyolult, másrész az alapkapcsolatra is gyilkos, de ezt sokan megírták már jól, az egyik kedvencem:

egynoelete.blog.hu/2013/07/27/kegyes_kicsi

A külön lakás érdekes dolog, én éveken át csináltam, de cseppet sem harmóniából, hanem azért, mert másképpen még úgysem működött volna.

Nyomozós, rámtelepedős nővel nem igazán találkoztam, kb. esélyt sem adtam volna az ilyennek, de nyilván nagy az isten állatkertje és alacsony benne a kerítés... Meg kell tanulni nemet mondani, elköszönni, nem hisztizni, passzív-agresszívan viselkedni.

És persze a tutit és sem tudom. :)
Sír, mert rájött, hogy ennek vége, de a barátai tartjákNem Pesten történt, amit hallotok, ott ily regényes dolgok nem történnek. * (Szentendrén viszont igen.) A tavasz zsendülése eszembe juttatta azt az estét, mikor Galambék konyhájában zokogtam egy régi március 20-án. (Aznap van Galamb…..
C. Gallus 2017.03.27 13:57:50
@Kulics:

Ennél árnylatabb a kép szerintem. Mindketten jártunk, sőt szerintem kommenteltünk is olyan blogokon ;) amelyekre igaz, amit leírtál, szerintem érdemes elolvasnod a korábbi írásokat is.
C. Gallus 2017.03.27 14:05:55
@Lola Welbach:

Az én "Gallusom" csak simán kardjába dőlt, korbácsot vsz. nem nagyon kapott. ;)
C. Gallus 2017.03.27 15:21:14
meguntam félni Zsendül a pina 2017.03.17 13:10:14
via: Un homme et une femme  Mélyebbre! Belemerültünk a pinatémába. És nem volt szófukar az este. Minőségi szex! Bene Zsófi barátnőm Kriston Intimtorna tréner lesz. Ebben a témában ma ez a legkomolyabb képzés Magyarországon.Az összetett, szigorú, magas színvonalú oktatás során kitanulta a női és a…..
C. Gallus 2017.03.21 14:17:00
@mikette: @Lola Welbach:

Izgalmas komment! De azt gondolom, az, hogy sokan tudatosan foglakoznak a testükkel, szexualitásukkal már jó, de biztos, hogy rengeteg sarlatán van a piacon. Tantrikus, ezo,-öko, mágikus állatságok. Fanatasztikus csakratisztítást kínáló, kivénhedt szexmunkások, nyácsorgató, gusztustalan "masszőrpasik'.. Nagy az isten állatkertje és alacsony benne a kerítés..
  Fotó: Filep László    Úgy döntöttem, hogy eleget nézelődtem a bárpultnál és Vanda italát kezemben tartva belépek a félhomályos helyiségbe. Szabi most végzett és finom mozdulatokkal itatja fel a testen csillogó olajat. Vanda örül nekem és iszik is az italából. Ragyognak a szemei és mosolyog,…..
C. Gallus 2017.02.26 13:41:42
@Siklósi Botond: Csodálkoznék, ha így lenne. De kicsi ez a virtuális világ. ;)

Partnerem vékony, apró, mosolygós nő, csodás popsival, skótkockás szoknyában később, már anélkül..
C. Gallus 2017.02.28 10:24:51
@Siklósi Botond: Ez így nem szerencsés, ha ennyir rosszul viseled a kritikát.
C. Gallus 2017.02.28 11:46:32
@Siklósi Botond:

Értem. Hát ez sajnálatos. Pont most írtuk meg mi is erről szombat éjszakáról szóló szóló beszámolónkat. De akkor inkább egy másik sw blognak küldjük el.