Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trümmerfrau

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb forradalom ér véget, ismét átírják a médiatörvényt. Orbán Viktor legértelmetlenebb és legfeleslegesebb háborúja is letérdeléssel és kapitulációval ér véget, de vak nemzetáruló az, ki nem látja meg ebben is Atyuska sikerét. Mert térdelni alapvetően jó, ő ezt így…..
Trümmerfrau 2013.02.16 18:48:00
@Habakuk999:

Van, de az gróf Lónyay Elemér feleségéről kapta a nevét.

Abban egyébként egészen biztos vagyok, hogy Orbán tiszteletére köztéri szobrokat fognak avatni. Létezik erre több íratlan etikai szabály, a Ráday-féle ajánlat például azt tartalmazza, hogy egy illető halálát követően 50 évet kellene várni, mielőtt utcát neveznek el róla, vagy szobrot állítanak neki. Orbán esetében azonban elképzelhetőnek tartom, hogy már életében szobrot fog kapni a magyar néptől.

Meggyőződésem, hogy a Magyar Emberek számára Orbán alakja és szellemi öröksége valóban a nemzeti önazonosság egyik fontos eleme. Orbán szellemisége, sorsa és költészete jelképes értelmet fog kapni, igazságra törekvése, szabadságszeretete, még halála után is olyan erkölcsi erőt fog sugároz, amely az a magyar népközösség büszkeségének, méltóságának és önazonosságának megtartását és belső szolidaritását segíti elő.

Viktor, szeretünk!
Trümmerfrau 2013.02.16 19:04:30
@Habakuk999:

Természetesen Orbán Viktor irodalmi szintű, lírai finomságú politikai beszédeire gondoltam.
Trümmerfrau 2013.02.16 19:05:39
@Habakuk999:

Természetesen Orbán Viktor irodalmi szintű, lírai finomságú politikai beszédeire gondoltam.