Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrsmiss75

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Létem ha végleg lemerűlt, ki imád tücsök-hegedűt? Lángot ki lehel deres ágra? Ki feszül föl a szivárványra? Lágy hantú mezővé a szikla- csípőket ki öleli sírva? Ki becéz falban megeredt hajakat, verőereket? S dúlt hiteknek kicsoda állít káromkodásból katedrálist? Létem ha végleg…..
helló életem! listák :-) 2015.07.26 17:55:04
Csak néz, és csak nézem, mosolygunk, belül pedig érzem a bizsergést. Sokat nevetünk, mindenféle dolgokon, kívülről nézve biztosan nem is lennének érdekesek, jelentőségük pedig egyáltalán semmi, egyszerűen csak jól adják magukat éppen akkor, ott, és úgy. Figyelünk…..
legalábbis nagyon remélem, hogy ez már az, és innen csak jobb lehet....   Az idő mintha egy lassított felvétel lenne azóta. Nem tudom mit csináltam M. előtt, most valahogy minden üres és céltalan, csak arra tudok gondolni, hogy mennyire jó lenne vele ez vagy az, vagy hogy fogom neki…..
mrsmiss75 2015.03.01 23:16:31
@M...: Már tegnap is akartam írni, de nem találtam a megfelelő szavakat, kerestem valami vigasztalót, bíztatót, jövőbe mutatót. Erre most mit látok? TE????
Könnyű utólag sajnálkozni haver! Az előtt kellett volna okosnak lenni mielőtt darabokra zúzol egy ilyen fantasztikus nőt!
Akartam még írni sokmindent neked, két dolog miatt nem teszem: 1. mert nem akarom őt még én is bántani azzal, hogy neked esek, nem ismerem sajnos személyesen, csak így virtuál van szerencsém nyomon követni, de biztos vagyok benne, hogy egy csodálatos és fantasztikus nő, aki cseppet sem átlagos.
2. mert a lehető legnagyobb büntetést már megkaptad, látod ahogy szenved, MIATTAD szenved!
mrsmiss75 2015.03.01 23:40:06
@atinam: Szia Királylány, igazad van, nem kezdem el, de ezt nem bírtam megállni.
Sajnálom ami történt, fel a fejjel! Klassz csaj vagy, lefogadom, hogy már most sorban állnak a pasik az ajtód előtt.

@M...: ezt még muszáj megkérdeznem, mennyire szép? Valahogy mindig úgy képzelem el, hogy egy igazi kalsszikus, halálosan gyönyörű NŐ, ha már ide merészkedtél hadd tudjam meg, hogy jól gyanítom e.
mrsmiss75 2015.03.02 00:04:03
@M...: Tudtam, mindig tudtam, az a fajta akibe halálosan bele lehet szeretni.
Most már csak azt nem értem, hogy miért mindig az ilyen pasasoknak van ekkora mázlijuk, mint pl. Te is.
Öreg, komolyan mondom, ha egy csöpp ész is szorult a fejedbe nem hagysz veszni egy ekkora kincset.
helló életem! ugyanúgy 2014.08.01 21:55:57
Ahogy belépek a lakásba átölel, szorosan tart, teljes testével hozzám simul és közben mélyen beszívja az illatomat. Van egy ilyen édes kis szokásunk, imádjuk szaglászni egymást. :-) Nem, nem a parfümre gondolok, hanem a bőrünk, vagy a hajunk illatára, amit csak azok érezhetnek…..
Levelek rólunk epilógus 2014.07.05 19:18:28
Szerettem szerető lenni, az ő szeretője. Ő más mint a férfiak akiket előtte ismertem, a kapcsolatunk is más volt. Hihetetlen szenvedély ami megfelelő szintű intelligenciával társult, talán így lehetne leginkább meghatározni. Neki is, és nekem is fontos mindkét elem ahhoz, hogy hosszabb távon…..
  - "Kérsz gombát? -Igen, szeretem. -Bocs, most látom, hogy ez nem is gomba, hanem karfiol. -Nem baj, azt is szeretem. -OK, én is. A karfiol jó, csak nem akkor, amikor az ember gombára számít." Ennyi, ilyen egyszerű, pontosan ez történt hajnalban. Csak éppen az a rész maradt…..
Levelek rólunk One day 2013.08.05 22:50:01
Hihetetlen, hogy megint mindjárt vége a nyárnak. Amikor átgondoltam mikor volt az első swinger klubos élményem megnéztem a naptárt, és nem akartam elhinni, hogy már csak két hét, és pont egy éve... Sűrű volt az a hétvége, tele voltam élményekkel az esküvőről, az új…..
Levelek rólunk Nekem ilyen lenne 2013.07.05 15:21:21
Egy jól sikerült hét tökéletes lezárása, hmmm....., ezen elgondolkodtam. Egy munka megbeszélésen az ember nyilván nem mondja be a szeretőjét, még akkor sem ha fejben egyébként rögtön elkezd pörögni a film. De nekem majd elmesélhetnéd, kíváncsi vagyok hogy ha mindent…..
mrsmiss75 2013.07.06 18:38:53
@AdélAnita: Basszus! Mondtam már, hogy irigylem a pasidat?
Levelek rólunk Én 2013.06.22 21:25:54
A világom, ahogy eddig nem mutattam meg itt. És nem is lesz belőle rendszer, de ma este valahogy önelemzős hangulatomban vagyok. 33 éves vagyok, 160cm, 55kg. A hajam vörös, a szemem zöld, a bőröm fehér, de nem az a viaszosan kókadt, hanem elegánsan világos. Szeretem a csokoládét,…..
Levelek rólunk Veled akarom 2013.06.03 15:54:31
Nézem őket ahogy a bárpultnál ülnek. Beszélgetnek, nevetnek valamin. A pasi teljes testével a lány felé fordul, issza a szavait, és pontosan azzal a "megőrülök érted" pillantással néz rá, ott van a szemében a vágy, a kívánás. Már csak akkor veszem észre hogy M. visszajött…..
mrsmiss75 2013.06.06 18:31:26
@mr_kiss: A neved kicsit megtévesztő, de olvastalak már máshol is, nyugtass meg hogy jól gondolom hogy csaj vagy.
mrsmiss75 2013.06.07 18:30:04
@AdélAnita: Nem mondom hogy nem vagyok csalódott, az vagyok. De ha igent mondtál volna akkor még inkább az lennék, mert az azt jelentené hogy nem olyan nő vagy amilyennek elképzellek. Igaza van a pasidnak, tényleg egy igazi királylány lehetsz.
Azt viszont nem értem hogy mit találsz abban furcsának, hogy kapsz ilyen ajánlatokat. Én inkább azon lepődnék meg, hogy nem kapsz minden pasitól aki olvassa amiket írsz.
Levelek rólunk Most 2013.05.21 08:50:39
A macskás póló van rajtam, közel hoz, majdnem megfoghatóvá tesz, visszavisz arra a tavaly nyári napra, szeretnék újra olyan napokat. Kezdek megbarátkozni az új képpel. Az inget imádom, a hajadat meg szeretném összeborzolni. Csókolózás közben beletúrni, ahogy szoktam. Nem is…..
Levelek rólunk gyömbér 2013.02.15 20:10:03
A szex okozhat függőséget. A megfázás elleni szerek is okozhatnak függőséget. Tény, eddig is tisztában voltam mindkettővel. De hogy létezhet olyan megfázás ellen cucc ami a szexfüggőkre különösen veszélyes lehet... Persze, tudtam hogy a gyömbér afrodiziákum, olvastam erről…..