Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolisef

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[…] a legtöbb, amit egyik ember a másiknak adhat, az a szolidaritás – írta annak idején Örkény István. Kriza Ákos (és Miskolc város vezetése) vagy buta, vagy gonosz. Nyilván, buta nem lehet, ha felküzdötte magát a polgármesteri székig. A másik jelző sem túl hízelgő.…..
Zolisef 2015.04.06 19:10:31
Itt van a metszés ideje, ennek okán gyorsan leírom, hogy a korábbi évek tapasztalati alapján szerintem hogyan kell az átoltott tőkéket megmetszeni. Néha az átoltásból sarjadó hajtás akár 4-5 méter hosszúra is megnő. Korábban azt gondoltam, hogy ezt a hajtást akár le is…..
A konyha ördöge a TV2 állatorvosi lova. Minden benne van, ami egy jól megcsinált, sima főműsoridős, normális nézettséget hozó realityhez kell, az alapötlete nem új, hanem egy többször átgyúrt, kismillió országban (Nagy étteremátalakítás néven többek között nálunk is)…..
Molnár Gábor elhívott az edzésére, így abban a szerencsében részesültem, hogy láttam, hogy hogy melóznak a srácok, és meg is kóstolhattam a két versenyételt. Az edzéseken heteken keresztül minden nap lefőzik a két versenyételt, versenykörülmények között, azaz pontos…..
A családunk nagyon szereti a rántott húst. Sem a fehér lisztet, sem a prézlit (zsemlemorzsát) nem szeretem használni az elmúlt években, anélkül pedig lássuk be nem igazi a rántott hús. Így kényteken voltam kitalálni egy olyan egészséges megoldást, amihez nem kell különleges…..
Nem tudom, ki hogy van ezzel a dologgal, de nekem rengeteg fejfájást okoz az oltványok beszerzése. Még a legjobb a konténeres oltvány, amiből általában van olyan, amilyet szeretnék - mondom, általában. De simán előfordulhat az is, hogy éppen nem kapok, mert valaki már elvitte az…..
Zolisef 2014.11.09 23:21:00
@RAMBO: Kiásom a telepítő gödröt a szükséges mélységig. Legalulra teszem a termő réteget, legalább egy arasznyi vastagon, ebbe beleiszapolva a gyökérzónát. Utána jön a szerves trágya, majd ismételt földtakarás, és végül a homok, csirkézés.
A kálium és a foszfor nem mobilis? A csapadékkal lefelé sem szivárog???
A gazdaság gépesítésének talán legfontosabb kérdése a megfelelő traktor kiválasztása. Megpróbálom bemutatni azokat a szempontokat, ami alapján a gazdaságunknak megfelelő gépet tudunk választani.   LEGO 8063 Tractor with Trailer   A traktornak…..
Szőlőművelés Szüret 2006.09.24 21:51:00
 A szedési instrukciók egyszerűek: a szárelhalásos, savanyúra töppedt szemeket, a jégverte bebarnult szemeket, és az elvétve jelentező rothadó szemeket nem szabad a vödörbe tenni. A puttonnyal kapcsolatban el kell mondanom, hogy az OBI-ban…..
Zolisef 2014.10.06 20:12:52
@RAMBO: Ma ismét voltam a hegyen, és minden a legnagyobb rendben. Minden mükszik. Köszi.
Zoli
A 80-as években már betört hozzánk is a nyugat, így gyakran a filmekben találkozhattunk olyan tárgyakkal mint a BMX vagy a gördeszka.Természetesen ez szinte magával vonzotta, hogy a szocialista ipar legnagyobb játékgyártója a TRIÁL, a PEMÜ-vel karöltve elkészítse a hazai piacra…..
Szőlőművelés Hiánybetegségek 2009.03.01 11:47:00
Régóta adós vagyok ezzel a bejegyzéssel magamnak, mert a növényvédelemmel foglalkozó postok közül már csak ez hiányzik. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs olyan betegség, amivel nem foglalkoztam, de a leggyakrabban előforduló problémákra már válasz található a blogon.A…..