Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BugyBugy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy eladó mesél arról, hogy milyen a kassza vagy épp a pult mögött állni. Ha nincs is mindenben igaza, - hiszen arról aztán egyáltalán nem a vevő tehet, ha őt az első napján lehetetlen küldetésként beteszik kasszázni -, de elég szemléletes képet fest a néha varacskos…..
BugyBugy 2014.09.18 21:36:34
@atörökk: Empatikus-empatiku!

Vótam ma egy helyen, pulton keresztüli kiszolgálós, ha tehetem kerülöm ezeket, pont a stílus miatt. Na, hát az áruló hófehérke teljesen olyan volt, hogy az egész kurva világ hibás érte, hogy neki a pult megett köll állnia. Mert valójában ő elvarázsolt királyjány, akit a gonosz boszorkány tett a pult mögé, és hamarosan átváltozik celebbé, tehetségkutató győztessé, topmodellé, stb, és akkor otthagyhatja végre a pultot. Csak azért áll most is ott, mert mindenki összeesküdött ellene, már az iskolában a tanárnő is, hogy megbuktatta matekból, pedig tudja ő, hogy 2+2 egyenlő 5, de a tanárnő irigy volt rá, mert sokkal szebb tanárnőnél, egyébként is kitörölheti a szaros matematikus diplomájáva, hát mi az, összeadni számológéppel pár számot, és még diplomát is adnak érte!?!

Hallottam a rádinyóban egy műsort, arról beszéltek, hogy általános értelmiség-ellenesség van ma Magyarországon. Ami véleményem szerint szimplán csak irigység.
BugyBugy 2014.09.18 23:04:16
@Gyűjtőjegyes: Ismered azt a mondást, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen?

Ha te két diplomával kézbesítő vagy, akkor - le merem írni - egy kretén vagy.
Attila hátrányosan megkülönböztetve érzi magát, amiért a Cinema City összes mozija közül egyedül a Mammutban emelte meg a jegyárakat 15%-kal: Érdekes, egyben felháborító dolgot fedeztem fel, s gondolom nem vagyok egyedül. A Cinema City, amely egyébként csaknem monopol…..
BugyBugy 2013.02.15 21:53:14
@Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt):

Nem lájkolta magát, mert ezt írja: "A Cinema City egy vendég kérdésére Facebook oldalán adta meg a választ"

Közös anyanyelvünkon olvasni tudol-e?